bende diğer arkadaşlar gibi ikinci el bir japon makineyi öneriyorum sana :
bende diğer arkadaşlar gibi ikinci el bir japon makineyi öneriyorum sana :
Kask tak!
evet ben de bayağı bi düşündüm ve 2. el japon aldım (cbx250 twister) .çünkü satıp daha büyük makinaya geçmem gerekecek ileride..japonların 2. el temiz makinaları her zaman müşteri bulabilirim diye düşünüyorum.
Sen Cin al, cincin, neden dersen anlatayim:
(aslinda ben de senin konumdan cok farkli bir durumda degildim)
- daha acemisin (hiz falan yapmaya kalkarsin, al basina bela)
- cok yerini kurcalar bozarsin (2 yil garanti var, bircok seyi arada kaynatirsin)
- servisle akraba olma ihtimalin var (her tarafini ogrenirsin)
- sonra bakmissin hevesin gecmis, fazla zarar etmeden isin icinden cikarsin
Yani, kissadan hisse - yavas yavas ufak kufak basla, hal boyle iken cok para harcama, zaten zaman icerisinde dogru olani bulursun
Hadi kal saglicakla
Keeway Superlight 150 :cherry:
34 ED 0798 (namı-diğer "vın vın")
500-600cc shopper ler var o paralara...
japon tabiki..
honda öneririm..yada suzuki..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
başını derde koyma ne çin malı al nede yaşı büyük japon 2000 altına niyetlenme çevrende illaki motor kullanıcıları vardır bakmaya onlarla git o heyecenla senin görmedigin yönleri görebilirler
Şimdiden hayırlı olsun
Kazasız belasız
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
2.el japon .
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
transalp650 adlı üyeden alıntı
yaş konusuna katılıyorum her mekaniğin bir ömrü vardır..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Her mekaniğin bir ömrü vardır .. japon makineleri yedek parça konusunda sorunlu aletlerdir özellikle kawa ...bazen görüyoruz 1995 model 2500 km de motor çok temiz yersen tabi 11 senede 2500 km ya yalandır yada motor yatmıştır her ikiside iyi değil yatan motorun silindir yatağı yağ görmediğinden karıncalanma denen paslanma meydana gelir bu komple motor yapılmasını gerektirebilir ...Ne alırsan al işin ehli bir arkadaşına kesin göster ...ama bazı durumlar hemen farkedilemeyebilir ...çinliler içinde kaliteli binenlerin memnun olduğu aletlerde var parçaları mevcut ve ucuz en iyi motor yürütülen motordur..alacvağın 2. el bi japon süper de olabilir seni sanayide çevrede edindirebilir...Karar senin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motosiklet tercihinizi ne yönde kullanıyorsunuz arkadaşlar
İkinci el 2000 model altı BMW sinden Hondasına Yamahasına Birçok markanın herhangi bir modelini bütcenize uygun bir fiyata bulmanız mümkün Birazda anlıyor ve marka model bilginiz varsa 5 yıl rahatça binebileceğiniz 500-600-1000 cc her türlümotoru max. 10.000 ytl ye bulmanız mümkün.
İllaki sıfır bir motor istiyorsanız ve paranız kısıtlı ise ya hacim küçültüp istediğiniz markanın düşük cc li modeline bineceksiniz yada marka değiştirip kaliteden feda ederek motor tutkusunu bastırmaya çalışacaksınız
MT ailesindeki motosiklet tutkunlarının Seçimini ne yönde kullandığını belirlemeye çalışarak ve ilerde alacak olanlara satacak olanlara yardımcı olabilecek böyle bir topic in herkese her keseye faydalı olması dileği ile ...
Allah kaza bela vermesin ....
Sevgili yönetici arkadaşlar anket ekleme olayını atlamışım rica etsem 1- Marka olsun ikinciel olsun 2- Çinli minli farketmez yeterki sıfır olsun 3- Hayatta markadan şaşmam Sıfırdan başka motorun marşına bile basmam ne eder eder o parayı bulurum 4- Motor motordur yeterki ucuz olsun gerekirse sırtımda taşırım en yakın tamirciyi bulurum şeklinde bir anket açarmısınız teşekkürederim
2.japon tabikide.Ben motoru sıfır aldım zarar diz boyu Bilseydim 2.el alırdım sonucda baslangıc motorlarını 2.el tercih etmek gerek,değiştiriyorsunuz kısa bir süre sonra.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Bence de en mantıklısı ve en zararsızı( zararın neresinden dönersen kârdır misali)
2. el markalı almak..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Tabiki marka ama benim gibi 1993 model suzui alırsanız bir parçayı 3 ay aramak durumunda kalırsınız.Alacağınız motorun önce parça sorunu olup olmadığını araştırmak lazım derim.İstanbulda Ankarada bu sorunlar fazla olmayabilr ama Adana gibi yerde kavasakinin suzukinin yamahanın hondanın 1995 öncesi parçasını bulmak nerdeyse yok.Alalı nerdeyse 2 yıl olacak daha tamir görmedi ama şu an piston tk.perno bilyesi keçe filan lazım olacak.Ama öte yandan 2005 sıfır jinlun aldım vites dişli takımın yedim amortisör patladı vibrasyondan domuzluk çatladı neyse ne demek istediğim açıkça anlattım galiba
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
tabıkıde 2.el temız japon
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
hangi sıfır çinli ile 2. el eli ayağı düzgün japon aynı fiyata satılıyor; bu önemli bir noktadır
şimdi bu topice anket ekleyemeyecekmiyiz yane :(
Bu gidişler yapılacak işlem o gibi görünüyor bu gunde geçsin olmazsa duble yaparız herkese bol bol yeter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)