barkına laf yok
barkına laf yok
Allah belanı versin TTNET ! 16 megabit hız ile bağlanıyorum göya (Yayında,sağlayıcıda sorun yok)
Turkcell 3g bile ping-download bla bla da daha hızlı
adama helal olsun 3 saat anlattı sanırsam aralıksız, dondurup izledim. 3 saat ayakta insanlara bir şey anlatıyor ve bu insanı sevmeyen kişiler var. hakketten ayıp.
Abi ttneti aradım bi güzel kalayladım. Tak restart attım.. FBİ sitesini bile hackleyebilirim artık. O kadar hızlı
Barkın bey çok çok yararlı bilgiler verdi. Mutlaka izleyin arkadaşlar. Arkadaşın dediği gibi birde bu adamı eleştiriyorsunuz. Adam bir şeyler katmaya çalışıyor izleyenlerine, takip edenlere... YENİ BAŞLAYACAKLARA ! Bakın adamın dediği şey;
Mutlaka eğitim alın. Güvenli sürüş, trafiği okumayı öğrenin. Korumaları takın... Şu üniversitedeki videoda kaç kere söyledi sayamadım bile.
Hiç bir yararınız yokken, hatta üye olduğunuz sitede insanlara bir şeyler katmaya bile çalışmıyorken milleti eleştirmeyin...
Bende çok saydırıyorum gereksiz konu açanlara, salak saçma sorular soranlara fakat ben gerekli açıklamaları konular açarak yaptım zamanında. Sitede mevcut lazım olan bilgiler...
Buna istinaden insanları uyarıyorum, daha düzenli bir sitede gezinelim diye.. Fakat sevmeyenimde çok var aynı zamanda Barkın örneğinde olduğu gibi
Barkının izlemediğim videosu yoktur herhalde, fuat abilerle yaptığı çarşamba akşamları olan videoları da izledim bu bilkent olayıda çok güzel olmuş .Gerçekten Tr de motosiklet için çok şeyler yapıo bizleride mutlu edio..
cok guzel bır etkınlık oldu aea ' ya tesekkurler
Allah akıl fikir versin bunu yapan arkadaşa..
Beyler bugunku program cok iyidi. Evde olmadigim icin ekleyemiyorum. Birileri eklesin
Bu altın elbiseli ne ayak ya şowmen falan mi ?
canlı yayın başladı 20 dk oluyo
http://www.youtube.com/watch?v=hEgtiLrljRA
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Birlik olmaktan kastı nedir acaba? Hükümete karşı birlik olmak mı?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)