canlı yayın var mı bugün?
canlı yayın var mı bugün?
Canli yayin burada mi gozukecek?
Birsey yok daha.
http://www.youtube.com/user/smoothoperatorRed5/videos
var
http://www.youtube.com/watch?v=V7QR1ZX8Y84
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
canlı yayayınları takip etmek için facebook sayfasını beğenirsen orda link atılıyor
https://www.facebook.com/altinelbiseliadam
Beklerken bunu izleyin komik bayagi :D
Şu bahsedilen eğitmen kim Allahaşkına biri söylesin :D
Biri bana kask kamerasindan yapilan cekimin saka oldugunu soylesin. Programin sonuna kadar bekledim ama Barkin deginmedi tekrar o videoya.
Açikcasi bende o videoya anlam veremedim. Bir çok yeni başlayacak arkadaş altin elbiseli adami izleyerek bir şeyler öğrenmeye çalişiyor...
Örnek olmak yerine ördek olmuş. Genç apaçiler izleyip ayni halti yemeye çalişacaklar büyük ihtimal..
Akşam haberlerinde görürüz sonra
O kameranın çekim açısı geniş olduğundan çok balık gözü etkisi vardı görüntüde. Yani gerçekte olduğundan hızlı gidiyor gibi görünüyordu. Bir etkisi de boşlukları çok dar göstermesi. Benim motorla çok rahat geçilebilecek boşluklar sanki bir çocuk sığmaz gibi görünüyordu videoda. Ki adam fazerla rahat rahat geçti oralardan.
Trafikte araçların arasından her gün bu şekilde ilerliyoruz zaten, kamera fisheye bir lense sahip olduğu için araç aralarını dar gibi göstermiş bazı arkadaşları heycanlandırmış galiba
Trafik videosu egitim videosu muydu? Yoksa barkin bayogli trafikte nasi kullaniyor muydu? Egitimse bol bol kontra var onu gostermek istemistir, degilse bagiriyo her program bende biraz apacilik var diye. Onunla dalga gecmistir.
Ote yandan fazer o kadar da kucuk bi moto deil, arkadasa katiliyorum, kaynadigi aralar o kadar da dar degil gibi.. Hizi desen, istanbul trafigi, yetcek kadar iste..
Bi laf var, hocanin dedigini yap, yaptigini yapma.. Anlayin siz
Bende bu şekilde agresif sürüs sergiliyorum. Kamyonlarin arasindan gecmek hobimdir hatta..
Ben barkin abiyi yüz yüzede tanirim. Bunda heyecanlanicak bir şey yok anliyacağiniz...
Ee arkadaş, apaçi bu videoyu izleyip.. Gaza gelip.. Bende yapacağim haa dese ? Ki yaparlar, yapiyorlar biliyorsunuz....
Olaylara açi degistirerek bakin bira_z...
Barkin kadar egitimi tecrubesi olmadigi icin ölür gider.. Napak haci boyle seyler guven ozveri tecrube ister, herkes once onu tartacak.. Ben yapamam mesela istanbul trafigini bilmiyorum cunku
youtubeda da milyon abonesi olan kisiler uyusturucu iciyo bunlari cekio, her gordugumuzu yapmaya kalkarsak cok daha sikinti videolar var
Söylediklerim iyi anlaşılmamış. Benim bahsettiğim Barkın'ın hangı hızla ne kadar dar yerlerden geçtiği değil, bunu nerede yaptığıdır. Barkın'ın da dediği gibi otomobil sürücüleri çıldırmış durumda fakat bunun bir nedeni var. Açıkçası videodan önce Altın Elbiseli Adam diye başka forumlarda ve arkadaş muhabbetinde çok reklamını yaptım ama kaldırımda yayaların arasında motosiklet kullanmayı bile normal bir davranışmış gibi gösteren bu videodan sonra fikirlerim değişti. Ne kadar profesyonel olursanız olun, tecrübeniz size trafikte diğer sürücü ve yayaları tehlikeye atma hakkı vermez. Hele hatalı sürüşü kendin yaparken "diğer sürücülerin yapacileceği hareketi öngörerek onları uyarmak" adı altında dakika başı korna çalma hakkını hiç vermez. Son olarak, eğer ki bir kimse camianın problemlerinden dem vuruyorsa o problemlerin çözümü için işe kendisinden başlaması gerekir. Trafikte hatayı Barkın Bayoğlu da yapsa apaçi de yapsa hatadır.
Barkin bayoglu nun sosyal mesaj vermek gibi bir niyeti oldugunu sanmiyorum.. Tvde yayinlanmiyor ve sponsoru da yok sanirsam.. Ona sunu yap sunu yapma diyen biri yok kisaca.. Yeni basladim motosiklete ve onun gibi giremeyecegimi biliyorum aralara.. Acemiler bunun farkinda olursa yasar he ben yaparim deyip denerlerse de o da onlarin sorunu.. Barkin bayoglunun aldigi egitimleri degil de kullanisini ornek alirsa sonuc belli..
Akşam ben de garipsedim o videoyu. Barkın Bayoğlu nun içinde bir yerlerde apaçi olduğu kesin. Sonuçta SS kullanan çoğu adam bunu aldığı adrenalin için yapmıyor mu? Ben neden trafikte böyle sürdün diye ahkam kesemem. Bakın böyle sürülür bu motor diye canlı yayında video vermesini eleştiririm. Tam bir kamikaze sürüşü yapmış. Onlarca kez gördüğümüz iki aracın arasından geçerken bi tanesinin ani yanaşması ile sıkışan adam videolarından ne farkı vardı allah aşkına? Sadece şanslıydı kimse sağ sol yapıp sıkıştırmadı. Eminim eğer böyle ani bir şey olsaydı araçlardan birinin kaportası üzerinde biterdi o video. Zennediyor musunuz bu yayında vermesi tesadüftü. Kuryelere bakın ben sizden de iyi motorcuyum hissiyatını vermeye çalışmıştı. Yayaların arasındaki hikaye ise evlerden ırak. Hiç savunulacak yanı yok.
Aynı programda öğrencisine alkol aldıran hocaya veryansın edip takipçilerine apaçiliği "örnek" göstermesi saçmalıktı.
Barkın Bayoğlu hepimizin sevip takip ettiği bir programcı. Tamam kimse kimseye örnek olmaz zorunda değil. Topluma mal olmuş adamların sorumluluğu ajitasyonuna da girmeyeceğim. Yolda onu böyle giderken görseydim inanın gıkım çıkmazdı. Belki ben de peşine takılıp aynı dar manevralarla giderdim peşinden. Ama o bizim bireysel aldığımız riskin ötesine geçmezdi. Risk alırdık. Kimseye de örnek olacak bir durumumuz olmazdı. Dün akşamki yayın böyle değildi. Bakın bu motor böyle sürülür diye izleyecek yüz bin adama bir şey ispatlama havası vardı.
Ben üzüldüm. Nasıl yanlışlıkla Gisparka giydirip sonraki programda açıklama yaptıysa bu video için de bir açıklama bekliyoruz.
Lan eren her dediğime bir şeyler buluyorsun. Bak herdem arkadaş ne güzel yazmış. Hadi sıkıysa ona cevap ver
Sizin yüzünüzden tek teker videosu da çekemiyorum demişti, tv'de bu yüzden çok uyarı aldıgını da söylemişti. sponsorların bu yüzden ona yanaşmadıgını falan.
Kabul edin artık, o içimizden biri, o bi apaçi. Para için eğilip bükülmüyor, belki de ölümüne apaçi adam bizim için bu kadar bükebiliyor kendini? Bundan önce bi videosu daha vardı trafikte scooterla, onda ana avrat giriyodu bi iki yerde. Ona niye hiç laf etmediniz? Çünkü sizde giydiriyosunuz de mi?
Oğuz sana muhalefet olayım diye yazmıyorum ya seviyorum Barkın Bayoğlun'u, samimi adam. Savunurum ölümüne, ama sen biliyosun itin bi yerine soktugu hyosung'u almak istiyorum, o ne kadar kötülese de
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)