ahaha aferin
ahaha aferin
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Barkin abi yeni video yuklemis. İzlemenizi tavsiye ederim yine cok faydali bilgiler vermis.
http://www.youtube.com/watch?v=ol_RFdr3LWg
canlı yayın linki arkadaşlar izlemek isteyen olursa
Platform tamamlanmak üzereymiş. Facebook sayfasından bakabilirsiniz arkadaşlar.
Sorularinizi 05453855018 numarali telefonumuzdan SMS olarak sorabilirsiniz kendisine...
haftada 3 gece olsa yada süreyi uzatsalar çok iyi olur
BU GECE yayın var mı?
Bu programlarda konuk olmamalı diye düşünüyorum. Hele geçen hafta en başta oturan konuk hiç konuşmadı saksı gibi görüntü verdi. Ortada ki biraz daha konuştu ama Ne anlamı var ki bilgi paylaşmayan konuğun...
Saati sordu bir kaç arkadaş. Bununla ilgili daha link oluşturulmamış. Saat ile ilgili net bir bilgide verilmemiş ama aynı saate olucağını düşünüyorum. Plato hazırlık aşamalarındalar şuan.
Saat 21:00 İlk sayfadaki youtube kanalından izleyebilirsiniz. büyük ihtimal 20:45 gibi yayın oluşturulur.
Son program baya zevkliydi keyif aldım inş bu da eğlenceli geçer
Konuklar motosiklet konusunda bilgili değerli insanlar. Ben kendilerini dinlemekten hiç sıkılmadım. Barkın iyi seçiyor adamları. Onlar da sağolsunlar daveti havada bırakmıyorlar. Şimdiye kadar hep 12'den vurdu konuklarda naçiz fikrim. İnşallah okur/dinler öğrenir birgün kendilerini geçeriz bilgi olarak
Ciddi anlamda dolu konuklar seçiyor Barkın,kutluyorum kendisini Türkiye gibi motosiklet piyasasında bilgi kirliliğinin çöp olduğu bir ortamda bu tür adamları bulmak,dinlemek büyük fırsat,çerezimizi aldık bekliyoruz.
canlı yayından bir kesit koyayım bu hafta en çok izlenen oldu diğer yayınlarına göre
Saat 21:00'da youtube kanalında canlı yayın var. Canlı yayın konukları TMKD olucakmış. (kuryeler derneği)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)