Bisikletle virajda diz değdirme
Reklamlar
-
18 Aralık 2013, 04:11
Dizlerini bilmem ama dudakların kesin değer. Yeri öpeceğine garanti veriyorum.
acayüp adlı üyeden alıntı
Çok özel lastik ve özel bir piste ihtiyacın var en azından.
Fakat öyle bir lastik üretilmişmi bilmiyorum pekte sanmıyorum.
Motosiklet lastiklerinin yanına bakarsan tabanın bitip yanağın başladığı yerde bir çizgi oluşur , orası sürtünme sınırıdır , motoru oraya kadar yatırabilirsin uygun koşullarda . Ben 20 yıldır binerim o çizgiye en fazla yarım cm yaklaştım. Oda güzel asfalt bulunca.
Sen kendi lastiğinde o çizgiye bakarsan olup olmayacağını anlayacaksın.
Motosiklet alstiği takarsan neden olmasın.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...75978121_n.jpg
Beyler yeter vurmayın öldü
.
Bu arada biz dalga geçiyoruz da gereklil açıklamayı acayüp yapmış. Ağzına sağlık.
LİVE TO RİDE, RİDE TO LİVE!
Reklamlar
-
18 Aralık 2013, 06:15
ne kadar lastik değiştirsenizde ağırlık farklarından dolayı belli bir eğimden sonra sizin ağırlığınız bisikletin ağırlığınızdan fazla olduğu için bisiklet yan düşecektir
-
18 Aralık 2013, 12:50
Al panpa, yalnız yolda deneme. Git İstanbul Park'a öyle diz ver. Mazallah film bir kamyonun altında bitmesin.
-
18 Aralık 2013, 13:00
Yol lastiği kullanıyor olsan bile, girdiğin virajda pedal üstte bile olsa, arka lastiğe itiş kuvveti veremeyeceğin için bu iş olmaz.
-
18 Aralık 2013, 13:07
Panter38 adlı üyeden alıntı
Bende pisikletle "nereye bakarsan oraya gidersin" i denedim yok la yalan soyluyolar yok öle bisi
saga sola kizlara baktim elimi biraktim yine bisi olmadi denesen bile olmaz bosa cabalama hep kandiriyolar bizleri
Furkan hemşerim cevabını okudum gülmekten yerlere yatıyorum... Talas da kar var mı şimdi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Reşit adlı üyeden alıntı
Bu resim kandırmaca veya espiri olsun diye çelikdi. Adamın alttaki ayağına bakın pedalda değil, yerde baldırının üstünde dirsek temasıyla poz vermiş... Fake
Tüm motor sevenlere sevgilerle..
-
18 Aralık 2013, 13:13
RODWIN250R adlı üyeden alıntı
Furkan hemşerim cevabını okudum gülmekten yerlere yatıyorum... Talas da kar var mı şimdi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
Bu resim kandırmaca veya espiri olsun diye çelikdi. Adamın alttaki ayağına bakın pedalda değil, yerde baldırının üstünde dirsek temasıyla poz vermiş...
Fake
Ben de diyorum bu nasıl olmuş
-
18 Aralık 2013, 13:19
Reşit adlı üyeden alıntı
Ben de diyorum bu nasıl olmuş
Ortalık sahte showman dolu.... Arkadaki bisikletçilerde foto çekimini izliyor .... Bu salak niye yerlere uzandı poz veriyor diye....
-
18 Aralık 2013, 13:21
İlerde bir gün şu lastiklerin bisiklet için olanını yaparlarsa bisikleti yanlarken diğer tarafına çıkıp bile gidersin
-
18 Aralık 2013, 13:29
Ortalık sahte showman dolu.... Arkadaki bisikletçilerde foto çekimini izliyor .... Bu salak niye yerlere uzandı poz veriyor diye....
Reis ben seni ti'ye almak için o yorumu yazdım. Suyunu çıkarmışsın. Bir kendisi arkadaşımdır. İki salak hiç değildir, yakışıksız yorum yapma. Üç, o o fotoğrafın amacı aslında bir sitem. Motosikletlere açmıyorsunuz biz de bisikletle diz veriyoruz vs. Motosiklet kaskından çakman lazımdır Kapiş
-
18 Aralık 2013, 13:59
Tabikide diz değmez.Benim söylemek istediğim teknik açıdan bisikletle motosiklet arasında fark varmı?Yıllardır bisiklet sporuyla uğraşmış biri, motosiklette virajlarda zorluk çekermi?
-
18 Aralık 2013, 14:06
Reşit adlı üyeden alıntı
Reis ben seni ti'ye almak için o yorumu yazdım. Suyunu çıkarmışsın. Bir kendisi arkadaşımdır. İki salak hiç değildir, yakışıksız yorum yapma. Üç, o o fotoğrafın amacı aslında bir sitem. Motosikletlere açmıyorsunuz biz de bisikletle diz veriyoruz vs. Motosiklet kaskından çakman lazımdır Kapiş
Ben yurtdışında çekilmiş bir foto sandım. Genç arkadaşlar kanmasın diye de fotoların püf noktalarını belirtmiştim kusura bakmassın dimi? Sizin olduğunu düşünmemiştim. Affet..
-
18 Aralık 2013, 14:08
bisiklette diz değdiremezsin ancak gene az biraz yatırman gerekir virajda.kontra tekniğini bisiklette de motorda da benzer şekilde uyguluyoruz zaten.ama motor farklı yani , benim ybr bisiklete en yakın motorlardan olmasına rağmen bariz fark var.motosiklet çok daha ağır bir kere en basitinden.yere çok sağlam basıyor bu yüzden.
-
18 Aralık 2013, 18:27
-
19 Aralık 2013, 01:14
Kar varda biraz cekildi yerler hep buz yaz lastigiyle dolaniyorum araba daha abssiz frenlemedi frene her dokunusumda tıtak tıak vura vura duruyo ( gulme kismina gelince başşak geçtin heralde kafam basmadi gece gece )
-
19 Aralık 2013, 01:24
Panter38 adlı üyeden alıntı
Kar varda biraz cekildi yerler hep buz yaz lastigiyle dolaniyorum araba daha abssiz frenlemedi frene her dokunusumda tıtak tıak vura vura duruyo
( gulme kismina gelince başşak geçtin heralde kafam basmadi gece gece
)
Motorla radar yedinci hiç Talas'tan Kayseri'ye .? Güzel basılır o yolda ama cezasıda acı olur .
-
19 Aralık 2013, 01:43
lan bi deli kuyuya daş attı....daha nediyeyim ben
-
19 Aralık 2013, 05:13
-
19 Aralık 2013, 05:22
burakragaa adlı üyeden alıntı
Fotoğrafı dalgaya almayın benim çünkü o valla bozulurum
bisikletin canını çıkarırken böyle bir kare meydana gelmişti.. hızlıyken bile o denli yatabilceğin bir viraj bulurmusun bilmem ama düşük hızda böyle bir şey çıkıyor yani dengede durmak için ters kuvvet uygulamış oluyorsun bisikleti çekiyorsun yukarı..
http://u1312.hizliresim.com/1j/m/vp1nf.jpg
Arka jant ruhunu teslim ediyor sanırsam ha gitti ha gidecek
-
19 Aralık 2013, 07:09
-
19 Aralık 2013, 23:51
Motorla radar yedinci hiç Talas'tan Kayseri'ye .? Güzel basılır o yolda ama cezasıda acı olur .
Evet bi kere babam talastan meydana giderken isiktan kalkti hizlanmasiyla radar dusmemiz bir oldu :D bide yol yenilendi biraz daha guzel oldu cıncık gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)