Arkadaşlar bir süredir bazı abimlerim biliyordu alacaktım. Çok soru sordum onlarında hakkı var bu emekte Umarım benim için hayırlı olur aranıza motorsuz katılmıştım. Artık benımde bir motorum var . . " Allah utandırmasın . Evine hoşgeldin ninjammm "
Arkadaşlar bir süredir bazı abimlerim biliyordu alacaktım. Çok soru sordum onlarında hakkı var bu emekte Umarım benim için hayırlı olur aranıza motorsuz katılmıştım. Artık benımde bir motorum var . . " Allah utandırmasın . Evine hoşgeldin ninjammm "
kazasız belasız kullan. korumayı ihmal etme hocam
Yarın yada sonra ki gün ekipmanlarıda almaya gidiyorum. Sonrası honda güvenli sürüş . Sonra yollaraaaa )
Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin kardeşim.umarım beklediğine ve verdiğin paraya degmistir.
Bende Cidden Oğlunuz Oldu Sanmıstım:D
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.kaskın yere değmesin
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inşallah. Evet takip ediyordum seni uzun zamandır. ha aldı, ha alacak. Gaza gelip yüksek cc almandan korkmuştum. Ama tebrik ederim. çok güzel seçim. daha çok resim bekleriz...
başlığı görünce gerçekten çocuğunuz oldu sandım hayırlı olsun demek için girdim. kime niyet kime kısmet hayırlı olsun kazasız sürüşler
Seçim güzel kazasız belasız binmek nasip olur inşallah hayırlısı olsun
hayırlı olsun kardeşim. böyle haberlere öyle seviniyorum ki bi de ben yapsam ins. diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)