Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Hayırlı uğurlu olsun sonunda almışsın ikinize de maşallah. Kazasız belasız full korumalı günler dilerim, darısı başımıza inş.
Ohhh be kurtuldum sorulardan, tavsiyelerden, önerilerden sonunda. Yetti be hangi motor hangi egzoz
Çok sevindim senin adına. Hangisini aldın ?
Abi egzozluyu aldım . Vallahi iyiki egzozluyu almısım mübareek bizim ramazan ayında 10 kez üst üste ramazan davulcuğunu kazanan . tek başına iktidar olan hakkı abi gibi böğürüyo :D . Orjinal egzozuda, ilk sahibindeymiş satın alırken araıyp konuştum gel vereyim kardeşim dedi gayet sıcak birisiydi . Haftasonu arabayla gidip onuda alıp eve getiricem inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız
şu parçalar gelsin bakarız. Sucuk partisi yaparık olmadı
Oğuz abi bu arada. Sorular daha yeni başlıyor aboovvv :D . hemen ilk sorumu sorayım . Motorda böyle benzin kokuyoo neden kokuyo abi çalıştırıyorum biraz gazlıyorum fln duruyorum . Acaba otoparkda kapalı alana gırdım dıye ordada calısıyordu ondan mı gaz koktu? yoksa akprovic den kaynaklanan bi koku mu ? daha fazla duman atıyor diye fln
Bunun bir çok nedeni olabilir. Ama sonuç itibari ile böyle bir koku olmaması gerekli. Hortumlardan sızıntı olabilir ? Hemen söküp solunu sağını kontrol et derim. İhmale gelmeyecek bir şey çünkü... Eğer kokunun motordan geldiğine eminsen servise git baktırt bi sağına soluna. Tabi bunu pek anlamadığını varsayarak söylüyorum. Yok ben bakarım hallederim diyorsan grenajları söküp karıştır sağını solunu bi.
Egzozdan koku geliyordu ama nedenini hatırlamıyorum şimdi. Yine bir sorun olduğunda koku geliyorduda unuttum açıkcası
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Motoru daynotada baktırdık . usta bindi indi sıkıntı yok yapıştır dedi . Aldıgım gun motoru sürerek mecıdıyeköye bi abim getirdi. Oda koku yoktu dedi. kapalı otoparkda olmuştur dedi . Aama genede yarın açıklıkta sürerken tekrar bi bakarım.
Egzozdan koku geliyorsa kork. Ateşlemede sıkıntı vardır. Motor blok komple açılıp bakılacak...
Depo kapağında zırıldama vardı bir ara. Belki boşluk vs lastikte aşınma olmuştur, bu yüzden koku gelebilir... Ona bak bi
Grenajların altına bak akıntı koku vs bir şey varmı. Hortumlar çatlar zamanla, bu doğaldır... Çalıştırmadan önce iyi bir kokla sağını solunu. Çalıştır 3-5 dakika ısınsın sonra tekrar kontrol et.
Yarın tekrar bi bakarım abi . Belkı bana öyle gelıyordur abime sordum sımdı ben fark etmedım dedı ama . Zaten daynotada ki adamda fark ederdi koku olayını
Allah analı babalı büyütsün Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Resimsiz olmaz gunduz gozuyle biraz foto cekte gorelim oglanin pipisini (Allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin )
Hahahah valla havalar biraz güneşlense nikon d90 var bi açıklıkda cekecem bir kaç seri
hayırlı uğurlu olsun...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)