Tek parça tulum yanına hörgüçlü ceket tavsiyesi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
TMF ' Dainese 2012 yılına ait tek parça tulumum var.Fakat bunun yanında aşağıdaki linkte bulunan ceketide almak istiyorum.Tek parça tulumla ne sinemaya nede başka yere gittiğimde etraftan çekiniyorum.Sanki uzaylıya bakar gibi bakıyorlar.Aşağıdaki ceket ise 600-650 Tl civarında yurt dısında bulmak ve getirtmek mümkün.10-15 dk lık mesafelere giderken bunu giyerim.Zaten tulumu giymesi uzun sürüyor hadi giymişken sliders eriteyim diyorum motorda en az 3 saatim gidiyor
Bu ceketi aldığım zamana öyle sinemaya gidince üstümde dursun arkadaşlarla Kafede falan buluşacakken giymeye alıyorum.Öneriniz varsa 550-600 TL ye kadar "Hörgüçlü" Spidi / Dainese öneriniz var ise önerilere açığım.Bu markalar dışındaki markalarla ilgilenmemekteyim.Revit! alpinestars gibi...
http://4.bp.blogspot.com/-8unOM9j3Az...mahaJacket.jpg
Zaten 2014 kasa hyosung 0KM alıcam.600 CC motorlara binmek lüx oldu.Benzin vs derken altından kalkamıcam gibi.
Reklamlar
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
TMF ' Dainese 2012 yılına ait tek parça tulumum var.Fakat bunun yanında aşağıdaki linkte bulunan ceketide almak istiyorum.Tek parça tulumla ne sinemaya nede başka yere gittiğimde etraftan çekiniyorum.Sanki uzaylıya bakar gibi bakıyorlar.Aşağıdaki ceket ise 600-650 Tl civarında yurt dısında bulmak ve getirtmek mümkün.10-15 dk lık mesafelere giderken bunu giyerim.Zaten tulumu giymesi uzun sürüyor hadi giymişken sliders eriteyim diyorum motorda en az 3 saatim gidiyor
Bu ceketi aldığım zamana öyle sinemaya gidince üstümde dursun arkadaşlarla Kafede falan buluşacakken giymeye alıyorum.Öneriniz varsa 550-600 TL ye kadar "Hörgüçlü" Spidi / Dainese öneriniz var ise önerilere açığım.Bu markalar dışındaki markalarla ilgilenmemekteyim.Revit! alpinestars gibi...
http://4.bp.blogspot.com/-8unOM9j3Az...mahaJacket.jpg
Zaten 2014 kasa hyosung 0KM alıcam.600 CC motorlara binmek lüx oldu.Benzin vs derken altından kalkamıcam gibi.
5 10 Dakkanı ayır tulumu giy ne olucak ? çokmu önemli senin canından ? 5 dakikamız belli değil.kaza yapmayacağımız da belli değil.10 dakkalık bile yola gidecek olsan giy.allah korusun kaza yaparsın tulum giymek uzun sürüyor diye sonra yakınır durursun tulum olsaydı birşey olmazdı diye.bu ceketi de motorcuyum havam olsun ortamlarda diye alıyorsun galiba.
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
-
Hayal Perest adlı üyeden alıntı
5 10 Dakkanı ayır tulumu giy ne olucak ? çokmu önemli senin canından ? 5 dakikamız belli değil.kaza yapmayacağımız da belli değil.10 dakkalık bile yola gidecek olsan giy.allah korusun kaza yaparsın tulum giymek uzun sürüyor diye sonra yakınır durursun tulum olsaydı birşey olmazdı diye.bu ceketi de motorcuyum havam olsun ortamlarda diye alıyorsun galiba.
Kardeşim millet bırak ceketi go-torex,termal eldiven,ls2,scorpion tarzı kasklar takıpta geziyor ) Sen bana ne diyorsun Şehir içi tulumda ölüm ölüm.Giymemin amacı sıcak tutuyor viraja yattığımda slidersler var eritmesi güzel oluyor.Kendime güvenim geliyor vs.
Bu tamamen sağa sola giderken giyme amaçlı.Sağa sola giderken sivil deri , spidi Carbo 3 Eldivenim ,Shark Race R kask var onu takıyorum.Tulum bot giymiyorum.Kask eldiven sivil ceket ile de sağa sola gitmeye olmuyor.Yerde sürüklensem bitti işim
-
-
Hacim sbk benim yan apt.da acces pointten giriyor oda.Onla bana birde iş yerinden arkadasa alacaz zaten.Komşum kendisi Oda r6 düşünüyordu konusu var ama hyo alacaz
-
Bunu yazan sen aynasız motora biniyorsun Kanım çekildi...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Bunu yazan sen aynasız motora biniyorsun
Kanım çekildi...
Hacım olay 5-10 dakikada değil yani rahat olamıyorum herkes bana bakıyor var mı tavsiyen ?
-
ErknOzyurt adlı üyeden alıntı
Hacım olay 5-10 dakikada değil yani rahat olamıyorum herkes bana bakıyor
var mı tavsiyen ?
Konu senle alakalı değildir Erkan kardeşim..Tabiki tulum giy çıkar kolay değil..Bende iş elbisesi olarak her sabah tulum giyip çıkarıyorum Esas vurgulamak istediğim güvenlikten bahseden atıp tutan arkadaşın trafikte aynasız motorla seyahat etmesi.. Hani GÜVENLİK..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Yakın zamanda IXS'nin Donington hörgüçlü deri ceketini aldım alırken revit tarmac ile kıyas yaparak aldım deri kalitesi ve işçilik olarak bana daha iyi geldi ixs, ayrıca fiyat olarak 5 te 1 daha uygundu tavsiye ederim.
-
17 Aralık 2013, 01:35
Ya sen ne kadar şekilcisin reyiz. Scorpion exo 2000'i inceledin mi? Neye dayanarak çöpe atıyorsun bunları. Sen naber yaa..
-
17 Aralık 2013, 01:36
moto_yunus adlı üyeden alıntı
Yakın zamanda IXS'nin Donington hörgüçlü deri ceketini aldım alırken revit tarmac ile kıyas yaparak aldım deri kalitesi ve işçilik olarak bana daha iyi geldi ixs, ayrıca fiyat olarak 5 te 1 daha uygundu tavsiye ederim.
Hocam dediğine baktımda anesmotorda bayan için olanı var yurt dısında 300€ civarında az buz değil bak aga Sen nereden aldın
-
17 Aralık 2013, 01:40
abi dünya para verip üzerinde bir yığın reklam yazan ceketle felan nasıl geziyonuz anlamadım, motorcular giyer yarışta rekalm felanda sivilde o reklamlarla felan gezilir mi abi, bide tulumda da aynı şeyi düşünüyorum şehir içinde sıkıntı abi, ayrıca ne bilim tulumu uzun yola gidersin, giyersin belki yanlış düşünüyorum ama garip geliyo millette ondan bakar zaten garip diye.
-
17 Aralık 2013, 01:59
agrasiwe adlı üyeden alıntı
abi dünya para verip üzerinde bir yığın reklam yazan ceketle felan nasıl geziyonuz anlamadım, motorcular giyer yarışta rekalm felanda sivilde o reklamlarla felan gezilir mi abi, bide tulumda da aynı şeyi düşünüyorum
şehir içinde sıkıntı abi, ayrıca ne bilim tulumu uzun yola gidersin, giyersin belki yanlış düşünüyorum ama garip geliyo
millette ondan bakar zaten garip diye.
Açıkçası reklamlar hoşuma gidiyor.Tulumum için sipariş geçtim bile en yakın zamanta motogp-petronos-redbul tarzı patchler elime geçicek ve özel bir dikim atölyesinde diktirticem.Motordan düşünce İlk patchler zarar görür tulum direk temas almaz 110-120 Km ile düşünce ısı 800 derecelere gelir.Motogp de reklamların tuluma uygulanmasının bir sebebide budur.Tulumun ve pilotun sağlığı aynı zaman para için İlginçtir Rossinin MotoGP 2013 Round15 Malaysia yarısında yarışa tulumun arka tarafı tamamen sürtük olarak çıktığını biliyorum.
-
17 Aralık 2013, 02:15
bu site yöneticilerin seslenmek istiyorum konuda açtım ama tık yok, abi alıntı yapıldığında uyarı veren bir sistem koysunlar ya, her konuya abonemi olalım, denk geliyor tekrar bakınca görüyorum arkadaşlar alıntı yapmış cevap vermişler, yönetim hazır site şablonunu çakmış kullanıyorlarmı napıyorlar... beğeni olunca mesajlarda gösteriyo, alıntı olunca uyarı gelmiyor, geliyoda benmi görmüyorum anlamadımki...
-
17 Aralık 2013, 02:23
Site ana sayfasının üzerinde abonelikler var...
Mesaj yazdığın her konuya otomatik abone oluyorsun...
Ordan mesaj yazdığın konulara bakabilirsin...
Şahsen ben öyle yapıyorum...
-
17 Aralık 2013, 02:31
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Bunu yazan sen aynasız motora biniyorsun
Kanım çekildi...
Seni gören de duyanda bütün gün o motorla trafikte cirit atıyorum sanır
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
-
17 Aralık 2013, 02:32
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Site ana sayfasının üzerinde abonelikler var...
Mesaj yazdığın her konuya otomatik abone oluyorsun...
Ordan mesaj yazdığın konulara bakabilirsin...
Şahsen ben öyle yapıyorum...
yanlış biliyosun galiba kardeş, mesaj yazdığın her konuya abone olunmuyor, sadece seçeneklerden seçicende, abone ol dicende felan filan...
-
17 Aralık 2013, 11:02
agrasiwe adlı üyeden alıntı
yanlış biliyosun galiba kardeş, mesaj yazdığın her konuya abone olunmuyor, sadece seçeneklerden seçicende, abone ol dicende felan filan...
Hayir,
Mesaj yazdiginiz her konuya otomatik olarak abone oluyorsunuz.
Ben şimdi bu konuya mesaj yaziyorum, otomatik olarak abone olmuş olacagim.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
17 Aralık 2013, 11:57
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Hayir,
Mesaj yazdiginiz her konuya otomatik olarak abone oluyorsunuz.
Ben şimdi bu konuya mesaj yaziyorum, otomatik olarak abone olmuş olacagim.
hocam üstte abonelikler menüsüne girip baktım bu konu yok işte, daha önce kendim abone olduğum 7-8 konu var sadece, farklı bir yerdeyse söyle bileyim, mesajlarım kısmında da abone olduklarımdan birine cevap yazılmışsa konuya orda gösteriyor, bu konu yok çıkmıyor...
-
17 Aralık 2013, 12:04
Bende anes motordan aldim hasanpasa subesinden 440 euro fiyati var ama baya yardimci oldular saolsunlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)