hocam bildiğim kadarıyla yağmur geçirmeyenler goretex malzemeli oluyor ve hissiyatı az olan bi modeller bunlar.
hocam bildiğim kadarıyla yağmur geçirmeyenler goretex malzemeli oluyor ve hissiyatı az olan bi modeller bunlar.
Yazlık eldivenin içine yün eldivende kullanabilirsiniz
Arkadaş istanbulda havalar nasıl bilmiyorum ama biz Ankarada bildiğin parmaklarımızı kurtarma savaşı veriyoruz. Kar eldiveni ile bisiklete binen insan bile ellerim dondu diyor. Eğer bu taraflarda motora biniyorsanız ciddi önlem almalısınız yoksa elinizi manetlere uzatamadığınız için kaza bile yapabilirsiniz. Şaka değil bu söylediğim.
O yüzden evet kar eldivenleri mutlaka ki motor eldivenleri kadar koruma sağlayamıyor. Ama burada motor sürebilmek/sürememek gibi temel bir sorunu halletmeye bakıyoruz burada. Hani biz daha delikanlıyız muhabbeti değil. Cidden kar eldiveni gibi eldiven olmazsa 1 kış sezonunda parmaklarınızın eklem yerleri kalıcı olarak rahatsızlanabilir.
Ve ben şu anki fiyatı ~150 TL olan goretexli kışlık bir eldiven ile gündüz vakti yarımsaatlik bir sürüş sonrası parmaklarımı hissetmiyordum, resmen dondular.
IXS markasını zaten gözüm bir türlü tutmadı...
#sürenadam
Burada kilit nokta yagmura karşı bi çözüm olmuş olsaydı evet Goretex malzemeli bi ürün tavsiye ederdim.
Santimetre kare başına düşen 1.4 milyondan fazla gözenek sizi sudan ciddi şekilde korur,
Hatta eldiveni elinize geçirip su dolu bi kovaya elinizi koysanız bile bir damla su almaz,
Ama Rüzgardan korunmak istiyorsanız, bu ayrı bi hikayedir.
Syanur senelerdir Ankaranın kuru ayazından şikayet eder,
Dikkatimi çeken konu sürekli soguktan şikayetçi olması,
Yani bir defa Yagmurdan şikayetçi olduğuna şahit olmadim, ya da ben kaçırdım.
Kar eldivenini 4 yıl önce arabama kar zinciri takarken keşfettim,
Bir kaç defa kuru ayazda motosiklet kullanmak zorunda da kaldım, ve kar eldivenlerini kullandım, en ufak bi sorunda yaşamadım.
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:10 ----------
Ağzını hayra aç
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Çok eldiven denedim hepsini iade ettim
mutluluğu
25 liralık korumalı eldiven
35 liralık içi peluşlu el kılıfı ile buldum
El kılıfı gibi koruyan eldiven yok 0 rüzgar 0 yağmur hatta eldiven takmanıza bile gerek yok içi peluş kaplı oldukça sıcak oluyor eldiveni düşme anında koruma amaçlı takıyorum
Kolayi var akdenize tasinin standart korumali eldiven yetecektir kiralik evim var isde buluruz gelin siz gelin ))
revit marka al 2006 dan beri hala yaşıyor eldiven
www.erkakurye.com
http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmubj.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmug2.jpg
resimlerden belli elde iyi duruyor hareketi kısıtlamıyor su ve rüzgar girmiyor ve korumalı. Vizör sileceğini sonradan aldım.
Revit H2O modeli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)