Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kışlık eldiven diye aldık ama

REKLAM ALANI
    SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    hocam bildiğim kadarıyla yağmur geçirmeyenler goretex malzemeli oluyor ve hissiyatı az olan bi modeller bunlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    merkanar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı tuna_tour adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum öncelikle geçmiş olsun 2008 yılında bende Kızıltoprak Özen motordan kazıklanmıştım aynı şekilde revit in bir modelini almıştım 1 hafta içinde sağı solu parçalanmıştı, yaşlı aksi bir adam vardı değiştirmek istediğimde eldiveni ne şekilde kullandığımı sormuştu bende inşaatta kullandım demiştim ... neyse revitin başka bir modelini verdi ve 2008 den beri kışları kullanıyorum, nasıl bir eldiven derseniz oldukça kalın bir süre su geçirmiyor ama sıcak tutmadığı kesin ... parçalanmadı ama performansınında iyi olduğu söylenemez ... eldiven şu http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-TARGA_207.html#0 ek bilgi olarak bende revitin 2 adet montu 1 adet pantolonu ve 1 adet botu var ... fiyat kalite performans ortalamasını düşünürsek revit markası için allah kahretsin diyebilirim

Hocam sana da geçmiş olsun, tecrübeye sayıyoruz bunları.

Yazlık eldivenin içine yün eldivende kullanabilirsiniz

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Arkadaş istanbulda havalar nasıl bilmiyorum ama biz Ankarada bildiğin parmaklarımızı kurtarma savaşı veriyoruz. Kar eldiveni ile bisiklete binen insan bile ellerim dondu diyor. Eğer bu taraflarda motora biniyorsanız ciddi önlem almalısınız yoksa elinizi manetlere uzatamadığınız için kaza bile yapabilirsiniz. Şaka değil bu söylediğim.

O yüzden evet kar eldivenleri mutlaka ki motor eldivenleri kadar koruma sağlayamıyor. Ama burada motor sürebilmek/sürememek gibi temel bir sorunu halletmeye bakıyoruz burada. Hani biz daha delikanlıyız muhabbeti değil. Cidden kar eldiveni gibi eldiven olmazsa 1 kış sezonunda parmaklarınızın eklem yerleri kalıcı olarak rahatsızlanabilir.

Ve ben şu anki fiyatı ~150 TL olan goretexli kışlık bir eldiven ile gündüz vakti yarımsaatlik bir sürüş sonrası parmaklarımı hissetmiyordum, resmen dondular.

Alıntı merkanar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kızıktoprak Anes'ten 120 tl'ye ixs marka güderi kışlık eldiven aldım, resmen 2 haftada parçalandı. Baş ile işaret parmağı arası ile işaret parmağı ucu delindi. Avuç içi soyuldu. Rüzgar ve yağmur da alıyor. Sözde isviçre malı diyerek aldım fakat 5 para etmez. Kesinlikle önermiyorum. Eldiveni götürdüm gösterdim, güderi böyledir de şöyledir de falan filan. Neyse, dikkatli olun diye paylaşmak istedim.
    IXS markasını zaten gözüm bir türlü tutmadı...
    #sürenadam

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Burada kilit nokta yagmura karşı bi çözüm olmuş olsaydı evet Goretex malzemeli bi ürün tavsiye ederdim.
    Santimetre kare başına düşen 1.4 milyondan fazla gözenek sizi sudan ciddi şekilde korur,
    Hatta eldiveni elinize geçirip su dolu bi kovaya elinizi koysanız bile bir damla su almaz,

Ama Rüzgardan korunmak istiyorsanız, bu ayrı bi hikayedir.

Syanur senelerdir Ankaranın kuru ayazından şikayet eder,
    Dikkatimi çeken konu sürekli soguktan şikayetçi olması,
    Yani bir defa Yagmurdan şikayetçi olduğuna şahit olmadim, ya da ben kaçırdım.

Kar eldivenini 4 yıl önce arabama kar zinciri takarken keşfettim,
    Bir kaç defa kuru ayazda motosiklet kullanmak zorunda da kaldım, ve kar eldivenlerini kullandım, en ufak bi sorunda yaşamadım.

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Darbelere karşı koruyucu özelliği olmamasına karşın normal bir eldivenden daha da tehlikeli.
    Kaymaz avuç içi malzemesi direkt bilek kırmalık.
    Ağzını hayra aç
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Çok eldiven denedim hepsini iade ettim
    mutluluğu

25 liralık korumalı eldiven

35 liralık içi peluşlu el kılıfı ile buldum

El kılıfı gibi koruyan eldiven yok 0 rüzgar 0 yağmur hatta eldiven takmanıza bile gerek yok içi peluş kaplı oldukça sıcak oluyor eldiveni düşme anında koruma amaçlı takıyorum

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Kolayi var akdenize tasinin standart korumali eldiven yetecektir kiralik evim var isde buluruz gelin siz gelin ))

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    revit marka al 2006 dan beri hala yaşıyor eldiven
    www.erkakurye.com

68charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 Yamaha FZ6 Fazer ABS, Kawasaki Ninja 300 ABS
    http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmubj.jpg

http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmug2.jpg

resimlerden belli elde iyi duruyor hareketi kısıtlamıyor su ve rüzgar girmiyor ve korumalı. Vizör sileceğini sonradan aldım.
    Revit H2O modeli

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)