Orta Seviye Korumaları Fulledim Artık Kafam Rahat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ketifli sürüşler dilerim
-
Açtığın 3-4 saçma konudan dolayı seni pek sevmem açıkcası ama senin adına sevindiğimi söyleyebilirim...
Yerler ıslak, korumalıklara güvenip-gaza gelip fazla hız yapma...
Dün kuryeyi servis aracının altından çıkardım. Kaza 1 metre önümde oldu ve oda gaza gelip 100cc scooter ile şekil yapmaya çalışıyordu..
Bu yüzden dikkat
-
bu havalarda pantalonu da ekipmanların arasına katmaya bak. 60la yerde suruklenirken kot yırtılır gider. 2. el pantolonlar uygun fiyatla bulunabilir.
-
h2rx adlı üyeden alıntı
bu havalarda pantalonu da ekipmanların arasına katmaya bak. 60la yerde suruklenirken kot yırtılır gider. 2. el pantolonlar uygun fiyatla bulunabilir.
Onu yazmayı unutmuşum mont ve pantolonu beraber aldım 70 liraya ama onun korumasına güvenemedim ince geldi fazla korumanın zararı yok diye üstüne dizlik takıyorum
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
Onu yazmayı unutmuşum mont ve pantolonu beraber aldım 70 liraya ama onun korumasına güvenemedim ince geldi fazla korumanın zararı yok diye üstüne dizlik takıyorum
Kevlar pantalon satılıyor motomaxte bakmanızı tavsiye ederim
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
dostum yanlış anlama yaş ufakmı, yani yazından sanki ufak yaşlı bir kardeşimiz bişiler yazmak istemiş gibi geldi, yani 30 km 100 cc motor full koruma ilginç, korumalarda baya ucuzmuş.
-
Şöyle bi resim atta biz de görek
-
-
15 Aralık 2013, 01:57
bende korumaları arttırdığımda daha riskli hareketler yapıyodum. viraja hızlı girmeler daha fazla yatmalar gereksiz makaslar filan. sonra dedim noluyo lan kendine gel dedim. şuanda 70 i bazen geçiyorum oda en fazla 80 filan. gayet sakin gidiyorum. motor cbf 150 koruma ekipmanı toplamı 3bin lira. senin ki pek orta seviye değil. benimkiler orta seviye. durumumu düzelttikçe yükselticem. sonuçta her motorcu kendi hatasından dolayı kaza yaşamıyor...
-
15 Aralık 2013, 02:06
kaskın pahalısı ucuzu olmaz bütçen neye yetiyorsa onu alır bütçe ilerledikçe durumu düzeltirsin
-
16 Aralık 2013, 10:49
Dizlik aynı şekilde rüzgarı engelliyor hızı arttırıyor.
arkadaşlar dizlik +5 hp güç kazandırıyormuş ahahahah
-
16 Aralık 2013, 11:26
tr_select adlı üyeden alıntı
Açtığın 3-4 saçma konudan dolayı seni pek sevmem açıkcası ama senin adına sevindiğimi söyleyebilirim...
En az 10 karakter.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
16 Aralık 2013, 13:58
metin_006 adlı üyeden alıntı
Dizlik aynı şekilde rüzgarı engelliyor hızı arttırıyor.
arkadaşlar dizlik +5 hp güç kazandırıyormuş ahahahah
zaaa çok komik arkadaşlarla çok güldük size
apaçi mantığı ile düşünmeyin dizliksiz tamamen çıplak motorda hava -10 derecede dizleriniz direk rüzgar yer bir süre sonra ağrı ve üşüme yapar hatta soğuk yakar dizinizi hızı kesersiniz dizlik olunca dizleriniz direk rüzgar yemediği için üşümeden kaynaklı hız kesmiyorsunuz
-
16 Aralık 2013, 14:51
hacı bir arkadaşın da dediği gibi bunlar pek orta seviye sayılmaz, dikkat et yine de pek güvenme ekipmanlara..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)