Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Artçı için kask seçimi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture ''
    Arkadaşlar forumda araştırma yaptım ancak bu kask hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Bu kaskı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim özellikle sağlamlığı hakkında.Buna benzer yine full face,sağlam,uygun bütçeli ve kırmızı-beyaz-siyah renklerde minimum desenli kask önerileriniz olursa alabilirim.Teşekkürler

GDR 816 Motosiklet Kaskı - Hf 816 Speedy Grafik Metalik Beyaz Siyah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    bURDA tANITIMI vAR

rambomert bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu videoyu daha önce izledim ancak kullanan birisinin görüşlerini almak daha iyi olur çünkü 'tarafsız'.Onca özelliğini saydıkları yarım binlik kaskımdan memnun değilim mesela..

gdr parasına ls2 nin basit modellerinden al derim 120 liraya

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    artçı için favori düşüncem :D

soycan, shooter1 ve felix_bjk1903 bunu beğendiler.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Ls2 Diamond la birlikte 1.5 senedir kullanıyorum.Vizörü siyah oluğu için genelde yazın kullanırım.Gayet düzgün,rahat bir kasktır.Ls2 den daha sessizdir.
    Kiraz'' bunu beğendi.
    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Artçına ucuz kask alma.Senin başın daha çok ağrır...

Motosikleti
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gdr parasına ls2 nin basit modellerinden al derim 120 liraya
    Ls2 de uygun seçenek ancak modelleri arasında kafamıza uyan olmadı

Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçı için favori düşüncem :D

http://img600.imageshack.us/img600/9518/nrh7.jpg
    Şaka mı bu?

Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ls2 Diamond la birlikte 1.5 senedir kullanıyorum.Vizörü siyah oluğu için genelde yazın kullanırım.Gayet düzgün,rahat bir kasktır.Ls2 den daha sessizdir.
    İşte aradığım cevap çok teşekkür ederim cidden Sağlamlık konusundaki şüphelerimi bir nebze azalttınız.Olası bir kazada artçıma bir şey olmasını istemem kesinlikle özelliklede bu modeli beğendik,bu ucuz geldi düşüncesi ile alınan bir kasktan..

Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artçına ucuz kask alma.Senin başın daha çok ağrır...
    Doğru söylüyorsunuz,kesinlikle katılıyorum ancak artçım zor beğenen birisi ve bu modeli bile zor beğendi.Kask alma fikrini uygulamaya geçtiğimde kafamda çok güzel şeyler vardı aslında.Airoh marka şu sarı siyah mükemmel albenili kaskta karar kılmıştım ilkin.Beğenmedik Olmadı en azından kendi kask markam Scorpion'dan Exo-400 ımpact alayım dedim nasıl olsa 150 cc motor -rüzgar sorunum var kaskta-pek dert olmaz.Onda da şu yanlardaki kırık izleri sorun edildi. Sanırım benim yapmam gereken kendi bildiğimi okumak

Bu Scorpion Exo-400 İmpact dediğimiz kask

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Artçın kadın dimi? Kadınsa eğer bunu beğenmeme ihtimali yok... Ben eşime bunu alacağım o kullanacak ben artçısı olacağım
    http://www.motosikletaksesuarlari.co...eya_7746_1.jpg
    Nomad_41 bunu beğendi.

Motosikleti
    Artçın kadın dimi? Kadınsa eğer bunu beğenmeme ihtimali yok... Ben eşime bunu alacağım o kullanacak ben artçısı olacağım
    Açık konuşmak gerekirse bahsettiğiniz kaskı görünce kahkaha attım Yanlış anlamayın kesinlikle yorumunuzu küçümsemek amaçlı değildi bunu söylemem, tamamiyle bayan artçımın bu tarz şeylere acayip kıl olmasından.Bir an böyle bir şey alsam yüzünün alacağı ifadeyi hayal ettim de Kesinlikle takmaz.Pembe,çiçek,grafiti,kuru kafa,akrep,aslan her türlü desene karşıyız siyah-beyaz-kırmızı düz bir şeyler de ısrar ediyoruz. Bahsettiğiniz kask gerçekten çok güzel üstelik Agv

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    artçı kaskı nedir yahu? Gün geçmiyor ki yeni uydurmasyon terimler çıkmasın Kask kasktır. Arkada yolcu konumunda olanın kafasının değeri daha mı az? Bence daha da fazla!
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçı kaskı nedir yahu? Gün geçmiyor ki yeni uydurmasyon terimler çıkmasın Kask kasktır. Arkada yolcu konumunda olanın kafasının değeri daha mı az? Bence daha da fazla!
    Haklısınız ancak ben artçı için kask derken bunu bir terim olarak ya da kendi mali kriterlerime indirgeyerek kullanmadım.Yorumlarımdan da anlaşılacağı üzere zor beğenen,kriterleri basit sadece renklerine bakarak karar veren artçımın seçimlerinde zorlanmam ve bu kask hakkında hiç bir bilgimin olmamasından dolayı bu konuyu açtım.Ona gösterdiğim onlarca iyi marka sağlam kaskları beğenmedi.Bu modeli beğenmiş.Bu camiada artçı için kask teriminin,mali bir sıkıntı ifade ettiği aşikar eğer ben de öyle düşünseydim hiç bu konuyu açmadan direk alırdım çünkü fiyatı 120 tl.Ona gösterdiğim kaskların neredeyse 3/1'i.

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800

Kask çok tatlı harbiden

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Siyah vizör taktınız mı Bu kask hoşuna gidebilir lakin sizi de üzebilir... (Barkın bayoğluda incelemiş kaskı videosuda var)

Shark Racer R-PRO STINGER

Motosikleti
    Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyah vizör taktınız mı Bu kask hoşuna gidebilir lakin sizi de üzebilir... (Barkın bayoğluda incelemiş kaskı videosuda var)

Shark Racer R-PRO STINGER
    " " Yeterince açıklayıcı bence

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Alıntı Kiraz'' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açık konuşmak gerekirse bahsettiğiniz kaskı görünce kahkaha attım Yanlış anlamayın kesinlikle yorumunuzu küçümsemek amaçlı değildi bunu söylemem, tamamiyle bayan artçımın bu tarz şeylere acayip kıl olmasından.Bir an böyle bir şey alsam yüzünün alacağı ifadeyi hayal ettim de Kesinlikle takmaz.Pembe,çiçek,grafiti,kuru kafa,akrep,aslan her türlü desene karşıyız siyah-beyaz-kırmızı düz bir şeyler de ısrar ediyoruz. Bahsettiğiniz kask gerçekten çok güzel üstelik Agv
    O zaman buyrun gayet sade, şık, karakter sahibi ve koruyuculuk derecesi yüksek bir kask.

http://www.helmetcity.co.uk/product_images/d/440/s900c_signa_side_wrk__54654_zoom.jpg

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)