Jant şeridi sağlıklı olarak nasıl sökülür yardımcı olursanız sevinirim.
Jant şeridi sağlıklı olarak nasıl sökülür yardımcı olursanız sevinirim.
benzin,
nikelaj ise tiner olabilir ama renkli (gri,,siyah,,kırmızı,,beyaz) ise tiner boyayı söker...
takmayı cesaret edemedim. pek elimin ayarı yoktur :D
çıkarmasıda varmış bu işin. artık hiç bulaşmam
forumda biraz gezindim folyo sökücü işe yarıyormuş olabilirmi sizce ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
bencede bulaşma ben şerit çektirdiğime pişman oldum :D
Aynen bende geçen sene baya bir uğraşmıştım denemediğim kalmadı en son folyo sökücü buldum tabelacıların tavsiyesi üzerine ufak kola şişeleri olur ya minik boy ona benzer bi şişede almıştım 35 liraya bal kıvamında boya fırçası yardımıyla sürüyosunuz 15 dk falan bekledikten sonra kabartıyor şeridi tek seferde kolaylıkla çıkıyor acele etmeyin ama beklemek gerekiyo sürdükten sonra kolay gelsin.
35 lira çok para sıcak suyla parcalayıp cıkarsam en sonda jant temizleyici sıksam sağlıklı sonuç alamazmıyım ?
denicem bugün benzinle inşallah işe yarar
ben ucuz bir çözüm arıyodum benzinle başladım biraz uğraştırcak ama çıkıyor
cıkartıyorsa sorun yok.
dediğim gibi ilerde bende deneyecem
arka tekerleği temizliyorum mola verdim şu anda zincirden sıçrayan yağ veya tozları kirleride temizliyor benzin birde jant temizleyici alıcam en son onlada temizlicem kıpır kıpır
Benzini beze döküp temizlemeye uğraşıyorsan eğer, Pamuğu benzine batırarak sürt daha çabuk çıkıyor o tortular
tekerlegi sökseydin bari, benzin tekerleğide çürütüyor.
ben iç lastikten conta yapıp depo kapagına koymustum.
kısa sürede don lastiği gibi oldu, deforme oldu. tahminimce
benzinle cok temas etmesi iyi olmaz
şu mor ispirto varya asıl o iyi bir çıkarıcı ve temizleyicidir. sticker izlerini reklamcılar o şekilde silerler..
fosforlu şerit sökme kısmında diğer malzemelerden farklı olarak açılma yapar. sökmesi o neden ile zordur. iki katlı gibi üzerinde ince bir zar yabaka daha var. normal folyodan farklı sökerken yırtılır. normal plastik sticker lar çektikçe rahatça gelirler.. tanzikli su da sana yardımcı olacaktır.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
hemen olcak iş deil çürümesi hem pamukla temizledim yani fazla temas etmemiştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
Evet bende öyle yaptım pamukla temizledim 1-2 saatimi aldı arka tekerleğin sağ tarafını bıraktım yarın temizlicem :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)