Mantıklı Yaklaşacak Olursak CBR daha ağır basıyor.
Mantıklı Yaklaşacak Olursak CBR daha ağır basıyor.
Cbr yi 4000 km bakıma götürdüğümde usta yağını arkadaşlar değiştirdi mi diye sordu. Ben de şaşırdım. 1000 km bakımından sonra 4000 yağ değişimi yapıldı. Yani 3000 km de bir gram yağ eksiltme olmadı, yağın durumu da çok iyiydi. Diğer yağ değişimini en az 6000 km sonra getir dedi usta.
Arkadaşın Ninja 250 sini 150 km kadar kullandım. Performans olarak aman aman bir şey yok. 100 km kadar aynı. 130 - 140 dan sonra Ninja geçmeye başlıyor. Aynı yolda ben maksimum 162 ı gördüm, arkadaş ninjası ile 170 i görmüş.
Seçim senin ama km ve yaş faktörlerini mutlaka dikkate al.
40bin km az bir miktar değil. Eger kawa yı alacak olursanız bana göre sorunlar sizi bekliyor olcak . 2 el alıcak olsam alabildiğim en düşük km li motoru alırdım...
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
Bunların arasındaysan, cbr derim. yıl/km.. pazarlıga otur 7den aç baya bi diret, olmazsa 7250den satar zaten..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Hepinize teşekkür ederim cbr250r takas teklifi geldi 2012 model 10 bin km de, anlaştık sahibiyle
Hadi hayırlı olsun, herşey gönlünce olur umarım..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Şimdi bu başlık altında yükek km muhabbeti yapan arkadaşlar.
Sahibindende neden yüksek km li ss veya benzeri motor olmadığını anlarlarmı acaba?
Adam 40bin yapar gözü gibi bakar km den dolayı satamaz. Elin apaçisi 20binde motoru bitirir neredeyse
ne oldu şimdi?
sürekli kullanıcam oraya buraya gidicem diyen herkes, az yakanı almalı, 250cc almalı, o yüzden cbr mantıklı.
iyiki size sormuşum çok haklısınız hepinize teşekkür ederim 2 hafta içinde devir işlemlerini yaparız heralde sağolun var olun
Cbr250r
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
Hayırlı olsun şimdidenHepinize teşekkür ederim cbr250r takas teklifi geldi 2012 model 10 bin km de, anlaştık sahibiyle
Dün ilk defa cbr 250 ile bi 20 km kadar dolaştım.Sahiden çok tatlı motor.Fotoğraflarda daha ufak çıkıyormuş.Güzel gidiyor güzel duruyor.Yamaha 250 cc lik getirmezse, ucuz diye (16000) gaza gelip mt-07 almazsam inşallah fuarda bu bebekten bir tane edinmeyi düşünüyorum...
Ha bu arada honda cbr 300 gelmiyor dedi Ankara Efe-Honda daki satış elemanı...
yamaha r25 ide getirmiyor haberiniz olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)