Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Atv İle İlgili

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    S.a arkadaşlar atvlerde 4x4 en az kaç cc olanlarda var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    yokmu bilen

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    300cc den sonrası diye biliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    arkadaşlar şuna cevap vermeyin artık hocam acaba yaş kaç açtığınız tüm konulara baktım 1000 lira bütçem var diyip motosiklet önerisi istemişsiniz sonra elektrikli bisiklet sormuşsunuz, sonra mobilet sonra çift silindir mobilet daha sonra motosiklete teyp atv ne kadar yakar en iyi atv markası cart curt valla bu konuyu tr_select oğuz görmesin işin iş yatıp kalkıp başka konu açıyorsun ilerdede açacağın konu atv ile belgrad ormanına seyahat flnmı olacak ?

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    İşte geldim buradayim

Bende baktimda, hayal dünyaniz ne genis arkadas...
    Bos yere salak sacma konular acip neden insanlari mesgul ediyorsunki ? + Bu yaptigin forum duzenini bozmak !
    Hani bir ise niyet edersin konu acarsin eyvallah ama her gun farkli turler, modellerle ilgili konu acilmazki..

Başka bir konu gorursem afişe ederim bu sefer, acimam voleyi vururum kica... Benden uyarmasi

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------

35 konu açmis, bir tane işe yarar bir sey yok. Moped ne yakar 4 tNe, motor alcam diye 4 konu, bu lastik mopede uyarmi, piaggo mp3 nasil, 110cc atw nasil, atv ne yakar, 1+1= kac atw, 1atw+1moped birazda tuz= kac atped ??

Bune lem
    rambomert bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)