Motosiklet ekipmanı dolabı
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba.
motosiklet kıyafetlerimi ve korumalarımı evde sağa sola koyuyorum hep ve çıkarken her yerden bişey çıkıyo. kask,mont ve ayakkabı aynı yerde olamıyor malesef.
yeni bi dolap almayı düşünüyorum.
üstte 2 kask koymak için raf
çizmelerimi koyacağım bölüm
ortada
2 montu mu
pantolon yağmurluğumu
mont yağmurluğumu
reflektif yeleğimi
2 adet korumalı pantolonlarımı asacağım yer
alt ve üst içliklerimi vs
altta da dizliklerimi koyacağım bölüm
yanda çekmeceler
şuan 1 yazlık 1 kışlık eldivenim var yaza girerken yazlığımı yenileyeceğim. 3 tane eldiven için küçük raylı çekmece(masaüstü bilgisayarların klavyelerinin konulduğu yer gibi, raylı)
sırtlığımı ve belliğimi koyacağım
böyle bişey nerden bulurum veya yaptırabilirim?
daha da önemlisi bu konu hakkında ki önerileriniz? dolabın içinde ki rafları vs nasıl konumlandırmalıyım?
diğer yarısında da normal kıyafetlerim olacak.
Reklamlar
-
Bunlar plastik ve hesaplı,
http://www.bestpaplastics.com/uzun.html
-
Büyük mağazalarda (metro -carrefour-real) hazır mobilya dolaplar var adore marka gibi. Onlara bakabilirsin kafana yatan bişey çıkabilir.
Kurulumunu kendin yapıyosun içinde gerekli bütün vidalar ve gerekli anahtar takımları çıkıyor. Ayrıca ikea gibi mağazalarda raf çözümleri denilen kutu veya kumaş kutu gibi dolap içine yerleştirilen ürünler mevcut.
Bayrampaşadaydın diye hatırlıyorum Forum İstanbula bir bak istersen.
Kafana yatmazsa kendin ölçülü çizip mobilyacılardan fiyat alırsın.
-
Müsait olduğum bi gün ikea'ya uğrıyıcam. Rafların yüksekliğide ayarlanabiliyo diye biliyorum oradakilerde.
Kutu pek düşünmüyorum, zamanla uyuşukluk başlar
-
SULH adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.
motosiklet kıyafetlerimi ve korumalarımı evde sağa sola koyuyorum hep ve çıkarken her yerden bişey çıkıyo. kask,mont ve ayakkabı aynı yerde olamıyor malesef.
yeni bi dolap almayı düşünüyorum.
üstte 2 kask koymak için raf
çizmelerimi koyacağım bölüm
ortada
2 montu mu
pantolon yağmurluğumu
mont yağmurluğumu
reflektif yeleğimi
2 adet korumalı pantolonlarımı asacağım yer
alt ve üst içliklerimi vs
altta da dizliklerimi koyacağım bölüm
yanda çekmeceler
şuan 1 yazlık 1 kışlık eldivenim var yaza girerken yazlığımı yenileyeceğim. 3 tane eldiven için küçük raylı çekmece(masaüstü bilgisayarların klavyelerinin konulduğu yer gibi, raylı)
sırtlığımı ve belliğimi koyacağım
böyle bişey nerden bulurum veya yaptırabilirim?
daha da önemlisi bu konu hakkında ki önerileriniz? dolabın içinde ki rafları vs nasıl konumlandırmalıyım?
diğer yarısında da normal kıyafetlerim olacak.
süper fikir, açıkcası böyle bi dolap yapmayı düşünüyorum şuan
-
jook adlı üyeden alıntı
süper fikir, açıkcası böyle bi dolap yapmayı düşünüyorum şuan
hocam bi de sağlam olması lazım. malum montlar ağır e bide kaska 1 buçuk kilo desek ağır oluyo. sonuçta 100 gram (artık kaç gram ise bilmiyorum) tşortlar kazaklar için yapılmış raflar
-
hay ağzına sağlık konuyu açanın.hanım ya malzemeleri evden atacak
ya beni.
malzemelerin olduğu oda o kadar karışık ki,kendimi bile kaybediyorum.
şöyle güzel bir plan çizen arkadaş olsa da,yaptırsak.
-
hercul3367 adlı üyeden alıntı
hay ağzına sağlık konuyu açanın.hanım ya malzemeleri evden atacak
ya beni.
malzemelerin olduğu oda o kadar karışık ki,kendimi bile kaybediyorum.
şöyle güzel bir plan çizen arkadaş olsa da,yaptırsak.
hocam bez dolaplar var. sağlamlığına pek güvenememekle beraber pratik, az yer kaplayan bi ürün. ama bizim ekipmanı taşır mı? oda dizaynına ne derece uyar, aldıktan sonra pişman olunur mu bilemem ama ben ahşaptan yanayım. bulana kadar araştırıcam son çare bez dolap.
-
BU DOLABI evin içindemi yoksa garaj ın varda ordamı yaptıracaksın eger gerjda yaptıracaksan kendiden yapabilirsin suntadan ben öyle yaptım bir tabaka sunta bir kutu vida birde sunta kesicisi aldım genişlik 1 mt alt çizme yeri 65 cm üst askı yeri 90 cm kask komak içinde 40 cm bir raf yaptım derinlikte 60 cm arkasını duvra dayadım 80 tl sunta kesici .sen ölçüleri çıkartırsan koçtaş pratiker gibi yerlerde ölçüye göre kesilmişde alabiliyorsun sana taşıyıp monte etmesi kalıyor.
veya 2 ci el dolap satan yerlerdende ölçülere uygun bir dolap alabilirsin.
-
12 Aralık 2013, 01:14
gv650i adlı üyeden alıntı
BU DOLABI evin içindemi yoksa garaj ın varda ordamı yaptıracaksın eger gerjda yaptıracaksan kendiden yapabilirsin suntadan ben öyle yaptım bir tabaka sunta bir kutu vida birde sunta kesicisi aldım genişlik 1 mt alt çizme yeri 65 cm üst askı yeri 90 cm kask komak içinde 40 cm bir raf yaptım derinlikte 60 cm arkasını duvra dayadım 80 tl sunta kesici .sen ölçüleri çıkartırsan koçtaş pratiker gibi yerlerde ölçüye göre kesilmişde alabiliyorsun sana taşıyıp monte etmesi kalıyor.
veya 2 ci el dolap satan yerlerdende ölçülere uygun bir dolap alabilirsin.
hocam emek harcayıp cm'ine kadar yazdığın için sağol. Fakat garaja sahip olma gibi bi lüksüm yok. evin 100metre ilerisinde ki kapalı otoparkta duruyor.
yazımda belirtmiştim, diğer yarısı normal giysi için olacak, atladınız sanırım.
dediğim gibi evin içinde olacak. evin içine de dediğiniz gibi bi işe kalkışmam evden atılmama sebep olur
-
12 Aralık 2013, 01:49
selamlar abi konuyu şimdi gördüm yarın sabah erkenden işe(staj'a) gitme zorunda olduğum için gece yarısı acele ile bunu çize bildim...
en kısa zamanda daha modern bir tasarım yaparım Motor kullanan insanlar bu ekipmanları düzenli bir şekilde saklamak için neye ihtiyac duyuyorlar?
birde şu acıdan göstereyim
abi istediğin özellikleri madde madde yazarsan daha iyi yardım da buluna bilirim mesela kask için kaç cm alan lazım? ulaşımı nerede rahat olur ?
bir keresinde okul bizi askeriye'ye götürmüştü orada bu tarz dolaplar var şapka bot havlu hepsi düşünülmüş tasarlanmış öğle birşey tasarlayıp yaptıra bilirsiniz tasarım'ı ve malzeme parasını siz verirseniz ustalık fazla bişey almazlar diye düşünüyorum ucuza mal edebilirsiniz
-
12 Aralık 2013, 02:26
Bende dolap bakiyorum ayni sekilde
-
12 Aralık 2013, 03:01
alikan adlı üyeden alıntı
selamlar abi konuyu şimdi gördüm yarın sabah erkenden işe(staj'a) gitme zorunda olduğum için gece yarısı acele ile bunu çize bildim...
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vfdsk.png
en kısa zamanda daha modern bir tasarım yaparım Motor kullanan insanlar bu ekipmanları düzenli bir şekilde saklamak için neye ihtiyac duyuyorlar?
birde şu acıdan göstereyim
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vfdvh.png
abi istediğin özellikleri madde madde yazarsan daha iyi yardım da buluna bilirim mesela kask için kaç cm alan lazım? ulaşımı nerede rahat olur ?
bir keresinde okul bizi askeriye'ye götürmüştü orada bu tarz dolaplar var şapka bot havlu hepsi düşünülmüş tasarlanmış öğle birşey tasarlayıp yaptıra bilirsiniz tasarım'ı ve malzeme parasını siz verirseniz ustalık fazla bişey almazlar diye düşünüyorum ucuza mal edebilirsiniz
hocam senin acele ile yaptığını ben saatlerce uğraşsam yapamam. teşekkürler emeğin için.
eğer bu konuda yardım etmek istersen, hazır almak yerine yardımın ile kendim yapabilirim. en azından ölçüleri verip hazır tahtalarla montajını yaparım.
şuanda geç olduğu için tam toparlayamıyorum yarın daha ayrıntılı bilgi veririm sana.
-
12 Aralık 2013, 05:04
[IMG][/IMG]
ilk defa foruma resim yüklüyorum abi oldumu bilmiyorum ama bu benim odamda kitap felan için kullandığım dolabın aynı senin işine yarar diye umuyorum derinliğide sen ayarlarsın artık :D
-
12 Aralık 2013, 09:00
cemal abi aslında bu dolapta iş görür... ölçüler uyuyorsa süper olur
-
12 Aralık 2013, 10:06
Bulaşık dolabı var 1 milyoncularda 4 cekmecesi var baya da geniş ben onla çözüm buldum depodan çıkardım
-
12 Aralık 2013, 10:54
200 - 300 liraya ikeadan en ucuza öğrenci işi gardırop al. üç kapılı olan var. bütün malzemelerimi alıyor. hanım rahat bırakmıyor gerçi içine yorgan falan da atıyor ama ölçüleri ideal. bir rafa iki kask sığıyor falan
-
12 Aralık 2013, 11:17
Bu hazır dolaplar gereğinden fazla büyük ve pahalı. Başlığı şimdi gördüm. Optimum seviyede faydalanabilmek gerekli. Bu nedenle ölçülerde ekipmanlara uygun olmalı. Akşama doğru güzel bir çizim yapıp buraya koymuş olurum. Fikirler ve görüşlere göre düzenlemeyi birlikte yaparız.
-
12 Aralık 2013, 11:25
Üsttekini kullanıyorum. 250-300 tl ye ikea dan almıştım. Fazlasıyla iş görecektir.
(Bendeki 2 kapılı). Diğer türlü yine aynı fiyatlara hatta üstüne çıkar.
-
12 Aralık 2013, 12:18
Bu gün çalışkan bi günümdeyim. Akşam olmadan çizdim valla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)