Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet ekipmanı dolabı

REKLAM ALANI
    SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    zaman harcayıp emek verenlere çok teşekkürler.

yardımcı olan arkadaşlara birkaç istediğim cm yazıyorum. maksat ne istediğimi bilmeniz. sanıyorum yazdığım uzunluk,genişlikler vs diğer bu tarz bi dolaba ihtiyacı olan kişiler içinde geçerli.

derinlik 70cm olmalı
    kask bölmesi yüksekliği ve genişliği 40cm olan iki bölme olmalı yanyana(2 adet en üstte, mont bölmesini yarı yarıya kullanacak şekilde)
    mont bölmesi genişliği 80cm yüksekliği 100 cm olmalı
    dolabın boyu 180cm olmalı
    dolabın genişliği 120 cm olmalı
    en altta çizme için yüksekliği ve genişliği 40cm olan iki bölme olmalı ( aynı kaskta ki gibi en altta mont bölmesini yarı yarıya kullanacak şekilde 2 bölme)

sol tarafta
    en üstte sırt çantası bölmesi 40 cm olmalı (kask ile aynı ölçüde)
    onun altında
    anahtarlık ruhsat vs için 25cm yükseklikte bölme
    eldiven için 25cm yükseklikte bölme
    2. eldiven için 25cm yükseklikte bölme
    dizlik için 25cm yükseklikte bölme
    en altta pantolon bölmesi 40 cm olmalı (çizme ile aynı ölçüde)

paintte yaptığın çizimim

Ahmanamra bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    farcob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gün çalışkan bi günümdeyim. Akşam olmadan çizdim valla.

http://i299.photobucket.com/albums/m...ps97c97301.jpg
    çizim çok güzel olmuş eline sağlık. mesela şu bot bölümünün üstüne ufaktan bir çekmece olsa da içine motorun anahtarını, ruhsatı falan koyabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur benim gibi anahtarı sürekli arayan insan için ideal olur hatta o çekmece ufak tefek motor için malzemeleri de alır mesela yedek anahtar garanti kağıdı gibi
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

VOLkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 Honda CB600F Hornet
    Arkadaşlar bu forumu seviyorum
    Basit bi dolap muhabbetinden ne cevherler çıkmış herkes olayı sahiplenmiş.
    Madem öyle bende SULH kardeşimizin affına sığınarak dublex havuzlu yanında kapalı garajı olan bi villa düşünüyorum nasılolur acep

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çizim çok güzel olmuş eline sağlık. mesela şu bot bölümünün üstüne ufaktan bir çekmece olsa da içine motorun anahtarını, ruhsatı falan koyabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur benim gibi anahtarı sürekli arayan insan için ideal olur hatta o çekmece ufak tefek motor için malzemeleri de alır mesela yedek anahtar garanti kağıdı gibi
    Teşekkürederim. İstediğin çekmece böyle bişeymi ?

Linwelin bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    MT
    Teşekkürederim. İstediğin çekmece böyle bişeymi ?

http://i299.photobucket.com/albums/m...ps7e5c209d.jpg
    evet aynen böyle birşey bunun çıktısını alıp gitsem yeterli olur mu ? ve acaba bunu ne kadara yaparlar yani bunu yaptırsam hakkı nedir ?
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bunun çıktısını alıp gitsen tabiki yaparlar. 150 TL normal bir rakamdır. Tabiki buna iki de kapak dahil.

Ölçüler gerçek. Kullanılacak malzemeyi de suntalam olarak düşündüm. Klaınlığı 1.8 cm dir tek fark ben kolaylık olsun diye 2 cm den hesapladım.

Bunu bir marangoza götürsen sana 2 saatte yapar. 200 TL üzerinde bir fiyat söylerlerse eğer tek tek parça ölçüsü çıkarırım. Onu bauhause yada koçtaşda kestirip kendin kurabilirsin.

Motosikleti
    MT
    Bunun çıktısını alıp gitsen tabiki yaparlar. 150 TL normal bir rakamdır. Tabiki buna iki de kapak dahil.

Ölçüler gerçek. Kullanılacak malzemeyi de suntalam olarak düşündüm. Klaınlığı 1.8 cm dir tek fark ben kolaylık olsun diye 2 cm den hesapladım.

Bunu bir marangoza götürsen sana 2 saatte yapar. 200 TL üzerinde bir fiyat söylerlerse eğer tek tek parça ölçüsü çıkarırım. Onu bauhause yada koçtaşda kestirip kendin kurabilirsin.
    saol ya valla çok iyi oldu bu benim için bakalım bugün sorarım be diyecekler

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Rica ederim benim için zevkti. Neticeyide burda paylaş ki daha fazla kişi faydalanabilsin.

Motosikleti
    Rica ederim benim için zevkti. Neticeyide burda paylaş ki daha fazla kişi faydalanabilsin.
    Sinan Er hocam, yardımsever bi insansın gördüğüm kadarıyla. Senin gibi insanları görmek güzel.

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saol ya valla çok iyi oldu bu benim için bakalım bugün sorarım be diyecekler
    Ne oldu dolap işi fiyat aldınmı ?

Alıntı SULH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan Er hocam, yardımsever bi insansın gördüğüm kadarıyla. Senin gibi insanları görmek güzel.

) İyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    MT
    [QUOTE=Sinan Er;3224568]Ne oldu dolap işi fiyat aldınmı ?

ya hocam bir yere sordum 250 tl istediler yok dedim şimdi başka bir yere soracam

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ben eve koysam hatun zeytin yağını salçayı doldurur valla...çocuk için de bütün malzemenin birarada olduğu bir dolabı karıştırmak bulunmaz bir fırsat
    SULH bunu beğendi.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    http://web.kuryapmutfak.com/

http://hanedanmobilya.org/
    SULH bunu beğendi.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Kendi çözümüm şu şekilde;

İkea'dan üstüne 3 kaskın sığacağı 5li askı (25 tl) İkea'dan 2 çekmeceli,tek büyük kapaklı dolap(70tl) Toplam 95tl'ye sorunumu çözdüm

Askı'da 3 adet mont 3 adet pantalon bulunuyor.Dolapta 2'ye ayrılmış şekilde 2 tulum,botları,depo üstü çanta ve sırt çantasını koydum.Çekmecelerin birini 3 çift eldiven,2 adet buff,2 adet balaklava,5 adet bandana,ve 2 çift termal içlik diğer çekmede ise manetler,buji,ampuller vb. incik boncuk yedek-çıkma parçalar ile doldurdum.

Eski evimde yalnız yaşıyordum bir odayı ekipman,yedek çıkma parçalara ayırmıştım.Askerlik sonrası aile ile yaşarken bu işler biraz sorun oluyor.Kısıtlı bir alana sahip oluyorsunuz.Evliysenizde durum aynı...
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi çözümüm şu şekilde;

İkea'dan üstüne 3 kaskın sığacağı 5li askı (25 tl) İkea'dan 2 çekmeceli,tek büyük kapaklı dolap(70tl) Toplam 95tl'ye sorunumu çözdüm

Askı'da 3 adet mont 3 adet pantalon bulunuyor.Dolapta 2'ye ayrılmış şekilde 2 tulum,botları,depo üstü çanta ve sırt çantasını koydum.Çekmecelerin birini 3 çift eldiven,2 adet buff,2 adet balaklava,5 adet bandana,ve 2 çift termal içlik diğer çekmede ise manetler,buji,ampuller vb. incik boncuk yedek-çıkma parçalar ile doldurdum.

Eski evimde yalnız yaşıyordum bir odayı ekipman,yedek çıkma parçalara ayırmıştım.Askerlik sonrası aile ile yaşarken bu işler biraz sorun oluyor.Kısıtlı bir alana sahip oluyorsunuz.Evliysenizde durum aynı...
    anlattığını tam olarak canlandıramasamda gözümde, ne demek istediğini anladım
    benim istediğim biraz ferah bi dolap. aslında çokta yerim yok ama motosiklet sürmek benim bu hayatta aldığım en büyük zevklerden biri ve ona gereken önemi vermek istiyorum. sağa sola atmak yerine ona özel bi yer olsun istiyorum.
    şekilde biraz coşmuş olabilirim ama senin söylediğinde gayet mantıklı ve pratik.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)