Motosiklet ekipmanı dolabı
Reklamlar
-
12 Aralık 2013, 13:53
Reklamlar
-
12 Aralık 2013, 14:04
-
12 Aralık 2013, 14:35
Sinan Er adlı üyeden alıntı
çizim çok güzel olmuş eline sağlık. mesela şu bot bölümünün üstüne ufaktan bir çekmece olsa da içine motorun anahtarını, ruhsatı falan koyabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur benim gibi anahtarı sürekli arayan insan için ideal olur hatta o çekmece ufak tefek motor için malzemeleri de alır mesela yedek anahtar garanti kağıdı gibi
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
12 Aralık 2013, 15:31
Arkadaşlar bu forumu seviyorum
Basit bi dolap muhabbetinden ne cevherler çıkmış herkes olayı sahiplenmiş.
Madem öyle bende SULH kardeşimizin affına sığınarak dublex havuzlu yanında kapalı garajı olan bi villa düşünüyorum nasılolur acep
-
12 Aralık 2013, 16:38
Eagle7 adlı üyeden alıntı
çizim çok güzel olmuş eline sağlık. mesela şu bot bölümünün üstüne ufaktan bir çekmece olsa da içine motorun anahtarını, ruhsatı falan koyabileceğimiz bir yer olsa daha iyi olur benim gibi anahtarı sürekli arayan insan için ideal olur
hatta o çekmece ufak tefek motor için malzemeleri de alır mesela yedek anahtar garanti kağıdı gibi
Teşekkürederim. İstediğin çekmece böyle bişeymi ?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
12 Aralık 2013, 17:33
evet aynen böyle birşey bunun çıktısını alıp gitsem yeterli olur mu ? ve acaba bunu ne kadara yaparlar yani bunu yaptırsam hakkı nedir ?
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
12 Aralık 2013, 18:11
Bunun çıktısını alıp gitsen tabiki yaparlar. 150 TL normal bir rakamdır. Tabiki buna iki de kapak dahil.
Ölçüler gerçek. Kullanılacak malzemeyi de suntalam olarak düşündüm. Klaınlığı 1.8 cm dir tek fark ben kolaylık olsun diye 2 cm den hesapladım.
Bunu bir marangoza götürsen sana 2 saatte yapar. 200 TL üzerinde bir fiyat söylerlerse eğer tek tek parça ölçüsü çıkarırım. Onu bauhause yada koçtaşda kestirip kendin kurabilirsin.
-
12 Aralık 2013, 18:31
Bunun çıktısını alıp gitsen tabiki yaparlar. 150 TL normal bir rakamdır. Tabiki buna iki de kapak dahil.
Ölçüler gerçek. Kullanılacak malzemeyi de suntalam olarak düşündüm. Klaınlığı 1.8 cm dir tek fark ben kolaylık olsun diye 2 cm den hesapladım.
Bunu bir marangoza götürsen sana 2 saatte yapar. 200 TL üzerinde bir fiyat söylerlerse eğer tek tek parça ölçüsü çıkarırım. Onu bauhause yada koçtaşda kestirip kendin kurabilirsin.
saol ya valla çok iyi oldu bu benim için bakalım bugün sorarım be diyecekler
-
12 Aralık 2013, 18:45
Rica ederim benim için zevkti. Neticeyide burda paylaş ki daha fazla kişi faydalanabilsin.
-
13 Aralık 2013, 01:39
Rica ederim benim için zevkti. Neticeyide burda paylaş ki daha fazla kişi faydalanabilsin.
Sinan Er hocam, yardımsever bi insansın gördüğüm kadarıyla. Senin gibi insanları görmek güzel.
-
15 Aralık 2013, 02:31
Eagle7 adlı üyeden alıntı
saol ya valla çok iyi oldu bu benim için bakalım bugün sorarım be diyecekler
Ne oldu dolap işi fiyat aldınmı ?
SULH adlı üyeden alıntı
Sinan Er hocam, yardımsever bi insansın gördüğüm kadarıyla. Senin gibi insanları görmek güzel.
) İyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
16 Aralık 2013, 11:45
[QUOTE=Sinan Er;3224568]Ne oldu dolap işi fiyat aldınmı ?
ya hocam bir yere sordum 250 tl istediler yok dedim şimdi başka bir yere soracam
-
16 Aralık 2013, 11:50
ben eve koysam hatun zeytin yağını salçayı doldurur valla...çocuk için de bütün malzemenin birarada olduğu bir dolabı karıştırmak bulunmaz bir fırsat
-
16 Aralık 2013, 12:45
http://web.kuryapmutfak.com/
http://hanedanmobilya.org/
-
16 Aralık 2013, 16:21
Kendi çözümüm şu şekilde;
İkea'dan üstüne 3 kaskın sığacağı 5li askı (25 tl) İkea'dan 2 çekmeceli,tek büyük kapaklı dolap(70tl) Toplam 95tl'ye sorunumu çözdüm
Askı'da 3 adet mont 3 adet pantalon bulunuyor.Dolapta 2'ye ayrılmış şekilde 2 tulum,botları,depo üstü çanta ve sırt çantasını koydum.Çekmecelerin birini 3 çift eldiven,2 adet buff,2 adet balaklava,5 adet bandana,ve 2 çift termal içlik diğer çekmede ise manetler,buji,ampuller vb. incik boncuk yedek-çıkma parçalar ile doldurdum.
Eski evimde yalnız yaşıyordum bir odayı ekipman,yedek çıkma parçalara ayırmıştım.Askerlik sonrası aile ile yaşarken bu işler biraz sorun oluyor.Kısıtlı bir alana sahip oluyorsunuz.Evliysenizde durum aynı...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
17 Aralık 2013, 01:33
flame adlı üyeden alıntı
Kendi çözümüm şu şekilde;
İkea'dan üstüne 3 kaskın sığacağı 5li askı (25 tl) İkea'dan 2 çekmeceli,tek büyük kapaklı dolap(70tl) Toplam 95tl'ye sorunumu çözdüm
Askı'da 3 adet mont 3 adet pantalon bulunuyor.Dolapta 2'ye ayrılmış şekilde 2 tulum,botları,depo üstü çanta ve sırt çantasını koydum.Çekmecelerin birini 3 çift eldiven,2 adet buff,2 adet balaklava,5 adet bandana,ve 2 çift termal içlik diğer çekmede ise manetler,buji,ampuller vb. incik boncuk yedek-çıkma parçalar ile doldurdum.
Eski evimde yalnız yaşıyordum bir odayı ekipman,yedek çıkma parçalara ayırmıştım.Askerlik sonrası aile ile yaşarken bu işler biraz sorun oluyor.Kısıtlı bir alana sahip oluyorsunuz.Evliysenizde durum aynı...
anlattığını tam olarak canlandıramasamda gözümde, ne demek istediğini anladım
benim istediğim biraz ferah bi dolap. aslında çokta yerim yok ama motosiklet sürmek benim bu hayatta aldığım en büyük zevklerden biri ve ona gereken önemi vermek istiyorum. sağa sola atmak yerine ona özel bi yer olsun istiyorum.
şekilde biraz coşmuş olabilirim ama senin söylediğinde gayet mantıklı ve pratik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)