Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaşlar bilgilerinizi paylaşın lütfen...

REKLAM ALANI
    chuckmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    merhabalar motor severler .. klasik harley chopper görünümlü böyle kaba tekerli çantalı püsküllü flan 5.000 tl civarında sıfır bir motor almak istiyorum. ne marka alayım bu paraya ne alınır.. alınmalımıdır.. para az diye ziyanda etmeyelim yani paylaşımlarınızı bekliyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    Hyosung GV250
    arkadaşlar ilgilenin lütfen .. bu arada daha once vitesli deneyimim hiç olmadı yanı sadece ehlıyet alırken kullandım vitesli diyeyim :D.. ancak scooterla 1.000 2.000 km sürmüşlüğüm var.. o yüzden önce 2nci el mi alsam.. bilemiyorum ki ikinci el de sanayiden çıkmaz flan diye düşünüyorum.. motordan pek anlamadığım için iyi bir motor alamayabilirim diye düşünüyorum.. bir de sanırım regal raptor ile keeway seçeneklerim var... bir ilgilenin lütfen nasıl bir yol izlemeliyim...

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Zaten piyasada hali hazırda olan modeller belli... En kötü sahibinden.com üzerinden bütçenize göre arama yaparsınız, mevcut modelleri görebilirsiniz... Beğendiğiniz modelleride burada konu açmak yerine değilde; forum içi arama yaparak kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz ?

Yani sizin yaptığınız armut piş, ağzıma düş oluyor biraz... Bilmem farkındamısınız

Pek ilgilenmediğim bir tür fakat hyosung gw250 modellerinin sorunsuz olduğunu biliyorum. Biraz daha bütçe yükseltmesi yapıp yüksek modelleri bir hyo edinebilirsiniz.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten piyasada hali hazırda olan modeller belli... En kötü sahibinden.com üzerinden bütçenize göre arama yaparsınız, mevcut modelleri görebilirsiniz... Beğendiğiniz modelleride burada konu açmak yerine değilde; forum içi arama yaparak kullanıcı yorumlarına ulaşabilirsiniz ?

Pek ilgilenmediğim bir tür fakat hyosung gw250 modellerinin sorunsuz olduğunu biliyorum. Biraz daha bütçe yükseltmesi yapıp yüksek modelleri bir hyo edinebilirsiniz.
    hee benim link tam arkadaşın kendini anlattığı şekil zaten. olm piyasa da ne ucuz motolar varmış lan, bedava veriolar yemin ederim

arkadaşın anlattığı da tam keeway superlight'a denk gelio sanırım ya.. bende çok ucundan ilgileniyorum o motolarla, daha iyi bilen arkadaşlar yazar..
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Linwelin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hee benim link tam arkadaşın kendini anlattığı şekil zaten. olm piyasa da ne ucuz motolar varmış lan, bedava veriolar yemin ederim

arkadaşın anlattığı da tam keeway superlight'a denk gelio sanırım ya.. bende çok ucundan ilgileniyorum o motolarla, daha iyi bilen arkadaşlar yazar..
    Piyasada ucuz motor çok var ama geneli tırt... Titreşim, dökülme, yolda kalma sorunları yaşıyor hep kullanıcılar.
    Bende sm yapiyim diyorum kararsızım açıkcası Veya şöyle 90 kasa ölü fiyata SS alsam, street fighter yapsam
    Bu arada;
    shooter1 ve rambomert bunu beğendiler.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    arkadaşların da dediği gibi sitenin arama butonu çok işine yarayabilir. yine de birkaç cruiser modeli var ki 5000 bütçesi olup da 0 km almak isteyen bir insan başka ne ister ki dedirtiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-dikkat-en-uygun-fiyat-izmir-bolge-bayisi-karsiyaka-motors-146180965/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-stoktan-kuba-superlight-200-k-kartina-taksit-semsa-dan-147200967/detay

Motosikleti
    Hyosung GV250
    ilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar.. ancak benim konuyu açmamda ki amaç tecrubesiz bir insana deneyimlerinizi aktarmanızı istemek.. sahibinden de turluyorum vakit buldukça.. ama sizden istediğim hangi chopper daha iyi mesela çin malı alma dıorlar ya da regal raptor vites gecıslerı sıkıntı dıyorlar.. ya da ilk defa alıcaksan ıkıncı elle başla flan tarzı deneyımlerınızı paylaşmanız.. ayrıca 250lık bişey istiorum 1.80 boyunda 100 kıloyum ve arkamda oturacak bırılerı olacagını varsayarsak 150lılık zorlanır gıbı gelıor dik bir yokuş çıkarken...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Hocam benim bi arkadaşda sizin boylarda fym250 var motor motorda gram bakım yok bakımsız pis yıkamıyor bile motoru kendisi şehir dışında çalışıyor ama motor halen taş gibi gaza bastıgındada gidiyor öneririm... her dönüşünde benim cubla geziyoruz motorun sesi yeter o derece hem 3lira bişe olması lazım sizin içinde uygun gerisinede püskül ekipman yaparsınız

Motosikleti
    Hyosung GV250
    fym sakatmış ya suzukinin bile değilmiş asıl firmasıda batmış flan diyorlar forumda arattım...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)