En büyük kazan bu olsun, geçmiş olsun.. Ufak bi rötuşla düzeltilebilir, grenaja para verme bence..
En büyük kazan bu olsun, geçmiş olsun.. Ufak bi rötuşla düzeltilebilir, grenaja para verme bence..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
dostum geçmiş olsun.. ama 1-2 gün geçince yaptırmaktan vaz geçiceksin ve öyle kullanıcaksın, herkezde öyle söylemiş zaten.
ben motorla düştüğümde egzosları çizildi ve koruma demiri çizildi seninkinden kat kat fazla, ilk hafta hem egzos hemde yeni koruma demiri için araştırmalara girdim üstünden zaman geçince motoru öyle kullanmaya alıştım ve şuanda çizik halde kullanıyorum ve şuanda görsel olarak hiç rahatsız olmuyorum.. sende sürmeye devam et bence..
Lokal boya ile 15 dakikada kapanacak bir çizik o.Zımpara,dolgu macunu ve lokal boya.15 dakika sürer en çok...
Bu kadarcık çizikten granajmı değişir.Yazık yani o paralara...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
En büyük kazan bu olsun, geçmiş olsun.
Sen ona çizikmi diyorsun
Geçmiş olsun.
Oraya ince beyaz jant şeritlerinden çekseniz kapatır sanki
Aynı çizik bende de oldu. 79tl ye değiştirdim. Takinti olunca ınsanda rahatsız oluyor. Elcik topuzunda ufak bı çizik vardı onuda değiştirdim. 79 tl esengulde taktirdim. Tavsiyem bulunduğun şehirdeki bayileri arayıp en uygun fiyatı bulmak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)