merhaba arkadaşlar.antalya dan izmire gidicem.gidiş geliş toplam 800 850 km arası.yanıma ne almalıyım yolda sıkıntı çekmemek için ? şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar.antalya dan izmire gidicem.gidiş geliş toplam 800 850 km arası.yanıma ne almalıyım yolda sıkıntı çekmemek için ? şimdiden teşekkürler.
Motor al kardeşim.
Patlak seti,pompa,bol rüzgar geçirmez kuru kiyafet..geri kalan her şey içinde Bi mastercard...
termos dolusu sıcak su ve 2 si bi arada kahve al
Soguktan donacan bol bol elbise yagmurluk iclik falan. Bakimini yap motorun cik yola
g.tün donacak yolda motoru bırak sen üstünü sıkı giyin
para para para
bu soğukta motorla gitme kendine acı ileride dizlerinde romatizma çıkar
Rüzgar gecirmeyen bi eldiven alsan iyi olur balaklava of su soguk esen rüzgarlar of
ehliyet te fena olmaz. yeni yıl geliyor para lazım çevirme çoktur :D
kış için hazırlıklı ol. yanına ip al. denizli tarafında kar olabilir. lastiğe sarar zincir yaparsın . ( bak bunuda dün forumda okudum öğrendim )
kışlık tam teçhizat olursan hiç sıkıntı yaşamassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
biz bu durumlar için zaten korumalı pantolon yazında dizlik kullanıyoruz.
kask takıyoruz sinüzit olmuyoruz..
motosiklet montu da bak ciğerlerini üşütmeni engelliyor.
Bak şimdi sorasım geldi?
senin hiç motosiklet pantolonun oldumu
Balaklava veya baff ne işe yarar?
yazlık motosiklet kıyafetleri ile kışlık arasında ne fark vardır?
goratex nedir?
kevlar kumaş ne işe yarar?
Bu forumda o kadar çok konu varki... Okumak lazım. Bilmek lazım. Laf ola beri gele...
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Buda yeni moda oldu kendi konusuna baska nickle girip yorum yapmak
Trend ))))
bir adam vardııı canı sıkılann
Yok o başka bu ahmet_tasci nicki de uyarı almış daha başka üyelik kullanmaktan. arkadaşın sıkıntısı bu heralde..
Buyrun link http://www.motosiklet.net/forum/cokl...k-uyarisi.html
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)