Soğuk ve kaygan zincirle kendisi ile iyi anlaşıyoruz arada aksiyon oluyor ama idare ediyoruz işte ön fren diye birşey var onu kullanmıyorum onun arası karla iyi değil
Soğuk ve kaygan zincirle kendisi ile iyi anlaşıyoruz arada aksiyon oluyor ama idare ediyoruz işte ön fren diye birşey var onu kullanmıyorum onun arası karla iyi değil
buraya 2 3 gün içinde yağacak bi çıkacam bakalım 1 2 foto çekiniriz
bizim bi tanışıklığımız yok,akraba olanlara sormak lazım,nedir ne değildir.
bende tanısmadım daha kendısıyle
bizim buraya 35senedir kar yağmıyor
kar ile aram süper hatta 1 metre yağsa benim için çok daha keyifli olacak
soğuktan üşüyenler utansın
benım karla aram hıc ıyı degıl keske ankarada havalar duzelsede motorumla bır kac tur atsam =)
burda her yer karla kaplı,sıcaklıklar sıfırın altında...motora binilecek ortam yok,üşümekten ziyade tekerler olduğu yerde dönüyor ilerleme yok yani
hatay iskenderun daha kış gelmedi buraya tam motorcu memleketi valla 2 gündr gelip geçiyo yagmurlar ama rüzgarı var buranında
daha karla tanıştırmadım ben onu.. kısmet belki birgün tanışır..
benim sadece gezerken aram iyi. neticede keyfiyetten yola çıkıyorum. ama motosiklet ile çalışmaya mecbur olanlar için kar o kadar da beyaz saf pir-ü pak değil.
kardan çok buz korkutuyor insanı.
Birkaç gündür binmiyorum, şu an Düzcede 5 cm civarında, biraz daha yağsın, yerler buz tutsun o zaman çıkarırım garajdan
"Karı kim sevmez" diye espri yapıyorum ve geçen Fizy ile 3 kere arka teker önü geçince garaja çektim biraz yollar açılsın çıkarırım yine
2 sene önce kuryelık yapıyordum motorlar yanyana 40 km hızla 4-5 MT gıttıgımı niliyorum ( MOTORU DUSURMEDEN..!!!! )
yihuuu burda 2 3 gün dedim ama yağmaya başaldı
Bu gün daha bir aylık michelin citygrip in soğuk havadaki çaresizliğini gördüm hava -0- a yakındı , çok pahalı olmasa winter almak lazımdı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)