merak ettim parasından değil de maksat heyecan olsun ben hiç denemedim ama OGS veya KGSden kaçak oldu mu ve nasıl geçiyorsunuz.
merak ettim parasından değil de maksat heyecan olsun ben hiç denemedim ama OGS veya KGSden kaçak oldu mu ve nasıl geçiyorsunuz.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12401nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
kaçak geçenler şimdi burda deşifre mi etsinler ben kaçak geçiyorum diye o zaman kaçaklığının bi heyecanı kalmaz ya aleyhinde delil olaraka kullanılırsa....
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
sen karayollarının ajanı olmayasın..nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/4986/untitled29jl.gif[/IMG][/URL][/IMG]
kacak mı?
olmaz oyle şey, yurdum insanı yapmaz!
iftira mı atıyosun, yoksa devlete mi çalışıyosun?
Geçmemek lazım.Yakışmaz bize.Ama farkettiğim kadarıyla en rahat geçişleri, artçıları olanlar yapıyor.Artçı bir gazete ile plakayı kapatıyor.Yavaş yavaş geçiyorlar.
ben abaraLı vapır kuLLanıyorum hep daha zahmetsiz ve kanuni oLuyor
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Birkaç kez mecbur kaldığımdan geçtim
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
10. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)