Ne Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n kararımı verdim. (Yorumlanızı alayım..)
Reklamlar
-
Arkadaşlar 1 kaç haftadır Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n karasızlılığı ile boğuşuyordum.. Sonunda arkadaşların önerisiyle Yamaha fz8 naked ile tanıştım..
Özellikler ;
Ocak 1de almayı planlıyorum Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.. Tarzım Nakedtır lütfen superspot motorlar söylemeyin. Teşekkür ediyorum..
(Mersin içi Grub arıyorum Şuan KTM duke 200 var Eğer ilgilenen olursa yaşım 20 Mersin/Akdeniz 'deyim )
Deneyimli Kişiler https://www.facebook.com/C.ahmet19 Ekleyebilir motor Hakkında görüşlerini verebilir teşekkürler tekrar..
Reklamlar
-
Güzel seçim.. FZ ailesine hoşgeldin diyelim o zaman. Hayırlı olur inşallah
-
Teşekkürler Bir abimiz Tanıştırdı fz8 ile gerçekten çok güzel motor yinede o kadar para vericem araştırmayı eksik bir şey olmamasını istiyorum. ses ve görüntü olarak doyurucu tork gücü zaten mükkemmel..
-
Mt-09 uda inceledin mi ?
-
İşte şimdi FZ8 mi MT09 mu? diye tartışmak daha doğru olurdu.
Hayırlı olsun.
-
Mt09 Daha yeni piyasaya sürüldü diye biliyorum araştrdım 24 bin sıfır ve 2.el piyasası daha yok gördüğüm kadarıyla, Sınırım 20-21 bin fz8 2.eller 20 den 21 den baslıyor..
-
z800 ü inceledin mi
dur bi aklını karıştırayım senin.
düz versiyonu ve e versiyonu var tasarım harikası alet
-
scooboy adlı üyeden alıntı
İşte şimdi FZ8 mi MT09 mu? diye tartışmak daha doğru olurdu.
Hayırlı olsun.
Bir üstadım (Fazer 8 kullanıcısı), MT-09'u hemen test gününe kayıt yaptırarak test etti. Büyük heveslerle katıldığı test gününden hüsranla ayrıldı. Bir çok yönden çok iyi motor olduğunu söylese de, Fazer 8'in kapısından geçemeyeceği sonucuna ulaştı. MT-09'u sadece o motorun karakter yapısına sahip kişiler çok beğenerek alacağı düşüncesindeyim. Yalnızca şehir içinde kullanıcam, kıvrak bir motor olsun, devamlı teker yapsın vs... Ama bi alex (FZ) değil
-
Biraz daha karıştıralım aklını o zaman :
http://www.youtube.com/watch?v=9FSuN9NsBbk
http://www.youtube.com/watch?v=jVqLBPZGAI8 Dakika 43 " Mt9 Fz8 in Ağzına çift zurur tek sayar"
-
10 Aralık 2013, 12:57
Hocam ne Kawasaki ne ktm ne bişey, Ya yamaha olucak yada honda.. Yamaha ve hondanın servisleri bayileri Mersinde var ktm duke 200 Parça sıkıntısı oluyor kawasakide de öyle ktm parça için avusturyadan getirdiğimi biliyorum.. hemde çok çok pahalı 200 luk olmasına rahmen yanı demek ıstedıgım parça sıkıntısı ve servis sıkıntısıı akseuar bulamıyorsun çok kötü. hiç bakmadım bile ama mersınde gordum satılıyor mototurkiyede..
-
10 Aralık 2013, 13:03
rebel_punto adlı üyeden alıntı
İş yerinde videoları izleyemiyorum ama neye göre çift dediğini bilemiyorum. Ama arkadaşın diğer konusunda da söylediğim gibi, bu olay kişiden kişiye değişir. Karakter yapısına göre değişir. MT-09'un FZ gibi viraj alamadığını biliyorum mesela virajdan keyif alma adına FZ'ye göre çok geri kalmış bir motor MT-09. Ki, test eden üstadın yorumuna göre, "ön tekeri hemen altınızda hissediyorsunuz. O yüzden ister istemez bir tedirginlik hissi uyandırıyor. Şehir içi için ideal bir motor olabilir, ama genel kullanım için FZ'ye göre tercih edilebilecek bir motor değil."
-
10 Aralık 2013, 13:04
Bence barkın abinin sözünü dinleyerek mt-09 ön plana almalısın ...
-
10 Aralık 2013, 13:06
MT09. hafifliğine tasarımına ve gücüne bittim, ABS standart 24 lira bence en iyi secenek
-
10 Aralık 2013, 13:14
cihan54 adlı üyeden alıntı
İş yerinde videoları izleyemiyorum ama neye göre çift dediğini bilemiyorum. Ama arkadaşın diğer konusunda da söylediğim gibi, bu olay kişiden kişiye değişir. Karakter yapısına göre değişir. MT-09'un FZ gibi viraj alamadığını biliyorum mesela virajdan keyif alma adına FZ'ye göre çok geri kalmış bir motor MT-09. Ki, test eden üstadın yorumuna göre, "ön tekeri hemen altınızda hissediyorsunuz. O yüzden ister istemez bir tedirginlik hissi uyandırıyor. Şehir içi için ideal bir motor olabilir, ama genel kullanım için FZ'ye göre tercih edilebilecek bir motor değil."
Tam olarak ağzına çift vurur dediği noktaya barnak basmışsın. Amortisör ve viraj noktasında demiş Barkın Bey o sözü.
İki motoru da kullanmadım ama Altın Elbiseli Adam ın kullandığı ve benim bildiğim motorların tümünde artı ve eksileri tam olarak söylemiş. Eğer fz8 ile mt9 veya bir başka motor arasında kalmış olsam denemeden almam o başka.
-
10 Aralık 2013, 13:17
-
10 Aralık 2013, 15:16
Fz8 ağır basıyor mt 09 2.el piyasası yok almak istesemde.. teşekkürler yorumlar için
-
10 Aralık 2013, 15:31
27bine cbf1000 varken fazer800e 26bin veremye değmez.
-
10 Aralık 2013, 15:35
kararını vermıs olmamn cok guzel sımdıden hayırlı ugurlu olsun
-
10 Aralık 2013, 15:46
İmportant adlı üyeden alıntı
27bine cbf1000 varken fazer800e 26bin veremye değmez.
Yani.800 cc 1000 cc arasında yakıt anlamında bi fark yokken, vergisi aynıyken, 1000 lik bastımı daha güzel uzuyorsa, fazer a göre parçası ucuzken "orta siklet bi aslan besleyeceğime ağır siklet bi aslan beslerim".
-
10 Aralık 2013, 18:31
şimdide fazer ile cbr arası mı öyle diyosunuz fakat adam duke den geçecek bence mt veya fazer onun işini görür tasarım tarz meselesi ayrıca naked mi alacaksın touring mi? naked ise mt yi öneriyorum bu arada az önce bi ilan gördüm ikinci el mt 28 bin istiyor dayı karaborsa diye buna diyorlar sanırım sıfırı 24 olan motora 28 istiyor akllı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)