Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ne Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n kararımı verdim. (Yorumlanızı alayım..)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    [QUOTE=merr;3221952]
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Benimki yorum değil öneri bir defa orda anlaşalım.1000 tl daha verirsen bu var dedim.Şu özelliği var bu özelliğ yok demedim.Diyemem çünkü dediğin gibi üstüne binmedim.Ama binmesemde bu benim öneri hakkımı engellemez.Artı önerimi important 'ın yorumu üstüne yaptım.Adam 1000 rr kullanıyor o önermiş.Baktım gerçekten sadece 1000 tl fark var arada.Yani neden aynı tarz daha kuvvetli bir aleti hemen hemen aynı paraya almak varken bunu alırsının cevabını aradım?

Sen herkesten çok yaşa atılıverdin...

Bilmeden yorum yaptığımı iddia ettin.Gayet biliyorum fz 8 honda nın 1000 lik modelinden sadece 1000 tl daha ucuz.Söylediğim bu.Bunun için deneyime,motor üstünde geçirilmiş yıllara km lere gerek yok.Yazıyor sende bakabilirsin.

Ben her zaman bilen adamı dinlerim.Öğrenmeye anlamaya çalışırım.Bilenin yanında da konuşurum çekinmem ki hatalarımı düzeltsin.Amma velakin senin bildiklerin benim için değersiz.Senin ömrün motor üstündede geçse sen hiçbişey ne öğretebilirsin nede konuşabilirsin.Çünkü sen bildiklerini sadece konuşabilme hakkı için biliyorsun.Birilerine karşı kullanırım diye biliyorsun.

Önerdiğim motor gayet kendini ispatlamış baba bi motordur.Gidipte benim yorumum üstüne bu motoru alan adam yanlış yapmış olmaz.

Yazmış olmak için yazmadığımı neden yazdığımı inşallah anlamışsındır.Seninki yanlış anlamadan ibaret diyelim..

Konuyu uzatmayalım çünkü bu dakikadan sonra sen sadece yazmış olmak için yazacaksın ve asıl amacını ortaya koyacaksın...
    Fabrika teknik verilerine pek takılmayın-
    2006 Suzuki gsxr 1000-2011 honda hornet 600'den az yakıyo,fakata uzun yolda-uzunda 600-4 silindire çok yüklenirsen(benim gibi)...1000'lik kadar-hatta da fazla yakar...,fakat düşük hızlarda ve şehir içinde durum tam tersine değişir(deneyle defalarca Sabit'tir...)....

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Ayriyetten 100 bg ve üstü spor motorlar az yakmazlar(bir 2.0 lt benzinli otomobil kadar en az...)
    Aslan besleyen yemi'ni düşünmez)....Bir japon atasözü'dür.
    The Power of The Dreams.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    [QUOTE=dyavol-77;3222633]
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Fabrika teknik verilerine pek takılmayın-
    2006 Suzuki gsxr 1000-2011 honda hornet 600'den az yakıyo,fakata uzun yolda-uzunda 600-4 silindire çok yüklenirsen(benim gibi)...1000'lik kadar-hatta da fazla yakar...,fakat düşük hızlarda ve şehir içinde durum tam tersine değişir(deneyle defalarca Sabit'tir...)....

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Ayriyetten 100 bg ve üstü spor motorlar az yakmazlar(bir 2.0 lt benzinli otomobil kadar en az...)
    Aslan besleyen yemi'ni düşünmez)....Bir japon atasözü'dür.
    Malesef motosikletler fazlaca yakıyorlar.Otomobil teknolojisi yakıt ekonomisi anlamında çok ilerledi.Motosiklet kadar yakıyorlar

At sahibine göre kişnermiş.Buda bu durumu açıklayan yerli atasözü galiba

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Şu alıntıları düzgün yapın yahu....
    Kim ne yazmış anlayana kadar cılkımız çıktı...

Madem bişeyler yazmışım bir Türk atasözü de ben yazayım....
    '' Binemeyeceğin eşeğe semer bağlama ''.....

Biniyorsan hızlı motora , güçlü motora yok fazla yakıyormuş , yok parçası fazla paraymış diye ağlamayacaksın....
    20-30 bin lirayı verirken iyi de km 20 kuruş fazla yakınca aman yandım diyecekseniz hiç bulaşmayın....
    Alın bir tane 125 lik ybr, cbr ,GPR125 Binin yahu....

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben 30 bin lira harcadım motora, yakıtına da dikkat ediyorum. Hiç öyle triplere giremem, tasarruf önemlidir çünkü. Bu yaz 13 bin km seyahat ettim yeni binliğimle, yaptığım her tasarruf bana fazladan yol olarak geri dönüş sağlıyor. Neymiş; büyük motora da binermişiz, yakıt hesabı da yaparmışız. 15-20bin km'lik yeni bir rota planlıyorum şimdi de...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)