FZ8 çok sönük bir model. Yamaha, Naked açığını kapamak için artık şansını FZ-09/MT-09 ile deneyecek. FZ8'in modası çoktan geçti yani...
FZ8 çok sönük bir model. Yamaha, Naked açığını kapamak için artık şansını FZ-09/MT-09 ile deneyecek. FZ8'in modası çoktan geçti yani...
Fz8 güzeldir Bende severim...Mt09 veya z800 z750 filanda bakabilirsiniz.Ben tercihimi z 750'den yana kullandım gayette memnunum.Gazlarken yediğim rüzgar hariç tabi.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Ah o öyle kağıt üstü hesaplamalar ile olsa keşke...Kısa mesafe kullanım dur kalk şehir içinde filan 1000lik naked çok anlamsız.Ağır ve yakıtı sorun.
Yakıtı kocaman bir fark eder.Fabrika verileriyle olmuyor o iş.Z1000sx kullandım,daha doğrusu bir müddet sabır gösterdim.Şu an Z750 kullanıyorum.Şehir dışı az ışıkta normal kullanım yani 160km altında ikisi arasında 1lt şehir içi normal kullanımda 2.7-3.0 lt oynuyor aralarında.Hararet ve cinsel edevatın yanma durumunu saymıyorum bile...
Fz8 güzeldir bende severim fakat Mt09 daha bir denenesi...Sürüş modları cartları curtları 3 silindirin uzun ömrü(bkz triumph)
Ben olsaydım yerinizde Z800 alırdım direk.E olanından bahsetmiyorum yalnız.Direk Z800 şu 113ps olan
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
[QUOTE=dyavol-77;3221880]cbf 1000 y.parça fiyatlarında bi-habersin?....[COLOR="Silver"]
Fz 8 kadar pahalıdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
Nerde kullanacağını ayrıntılı olarak yazsaydı ona göre cevap verirdik.Kağıt üzerinde model sormuş.Şehir içi falan gereksiz laf kalabalığı yapmayım fikrimi söyleyip kenara çekileyim dedim...Orasını kendi düşünür heralde...
[QUOTE=flame;3221913]İnan hiç terslik gibi bi niyetim yok.Olanı söyledim.Adam sormamış ben şurda burda kullancam dememiş.Bunu seçtim, yorumunuz ne demiş.Benim yorumum budur.Nerde kullancağı yorum yaparken benim aklıma gelmedi senin aklına geldi.Gircek okuyacak benim yorumum üstünden şehir içi durumunu hatırlatmışsın.Bende onu düşünmedim.Laf kalabalığı yapmadım dedim.Neresi ters?
600 cc den büyük bir motorun üstüne sadece artçı olarak bindim.Yani cbf ile değil 4000-5000 km 100 metre yapmış değilim.O anlamda deneyimsizim ve hiçbişey iddiada etmedim zaten. Sana benim yorumumda ters gelen yanlış gelen yada bu konu hakkında konuşmamı senin açından engelleyen nedir?
[QUOTE=merr;3221921]E bilmeden yorum yapmak hoş değildir de ondan.Scooter'dan zerre anlamam bir başlığa dahi yazmadım.Toplasanız 10 kere kısa mesafe ehi ehi ne güzel diye binmişimdir.
Araziye toplam 5 kere çıktım(bu gündü 5.si ve yine emanet motosiklet ile) offroad,cross,enduro hiç anlamam tek bir başlığa dahi motor sorunu haricinde yorum yazmadım.Kullandığım,bindiğim,denediğim ve tecrübe edindiğim şeyler hakkında fikrimi beyan ediyorum.
Ne gereği var insanları yanlış yönlendirmenin...Burası forum tabii ki herkes düşüncesini yazacak paylaşacak ama 800 1000 aynı yakar demek için tecrübe etmek gerekli değil mi ? Naked'ın kullanım amacı geniştir.Azıcık ondan azıcık bundan.Her yola gelir ama hiç birşeyi tam yapamaz.Beyan etmesine gerek yok.Yazmak için yazmaya hiç gerek yok.
[QUOTE=flame;3221929]Benimki yorum değil öneri bir defa orda anlaşalım.1000 tl daha verirsen bu var dedim.Şu özelliği var bu özelliğ yok demedim.Diyemem çünkü dediğin gibi üstüne binmedim.Ama binmesemde bu benim öneri hakkımı engellemez.Artı önerimi important 'ın yorumu üstüne yaptım.Adam 1000 rr kullanıyor o önermiş.Baktım gerçekten sadece 1000 tl fark var arada.Yani neden aynı tarz daha kuvvetli bir aleti hemen hemen aynı paraya almak varken bunu alırsının cevabını aradım?
Sen herkesten çok yaşa atılıverdin...
Bilmeden yorum yaptığımı iddia ettin.Gayet biliyorum fz 8 honda nın 1000 lik modelinden sadece 1000 tl daha ucuz.Söylediğim bu.Bunun için deneyime,motor üstünde geçirilmiş yıllara km lere gerek yok.Yazıyor sende bakabilirsin.
Ben her zaman bilen adamı dinlerim.Öğrenmeye anlamaya çalışırım.Bilenin yanında da konuşurum çekinmem ki hatalarımı düzeltsin.Amma velakin senin bildiklerin benim için değersiz.Senin ömrün motor üstündede geçse sen hiçbişey ne öğretebilirsin nede konuşabilirsin.Çünkü sen bildiklerini sadece konuşabilme hakkı için biliyorsun.Birilerine karşı kullanırım diye biliyorsun.
Önerdiğim motor gayet kendini ispatlamış baba bi motordur.Gidipte benim yorumum üstüne bu motoru alan adam yanlış yapmış olmaz.
Yazmış olmak için yazmadığımı neden yazdığımı inşallah anlamışsındır.Seninki yanlış anlamadan ibaret diyelim..
Konuyu uzatmayalım çünkü bu dakikadan sonra sen sadece yazmış olmak için yazacaksın ve asıl amacını ortaya koyacaksın...
[QUOTE=merr;3221952]Ehehaehaeha important ha Bozacının şahidi şıracı S1000rr mı kullanıyormuş Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa başkasının arabasını ve incelemesini benim diye çalan başkasımıydı
Bilmediğiniz konuda yorum yapmayacaksınız.Yaparsanız benden alacağınız karşılık bu olur.Ben aynı yakar dediğine takıldım ama verdiğiniz cevapta öyle bir ayrıntı yok Laf salatası sadece Kusuruma bakmayın ama küçük görüyorum sizi.Bu 150cc motosiklet kullandığınız için değil,bilmediğiniz hakkında konuştuğunuz için.
Birine birşey öğretme gibi gayem yok ki.Tatlı kaliteli insanlarla tanışıyorum burda.Hani atıp tutan klavyeşörler değil.Kapiş ?
İmportant halen utanmadan bu siteye yorum yazabiliyor ya daha ne diyim. İfşa ettim adamı, aracın sahibi geldi... Herkes ayıpladı adamı hırsızlık yaptığı için...
Yahu adam teşekkür cevapları atıyordu daha ne olsun s1000RR değil alper ayıp etme ! ! ! HP4 var onda. Lütfen ama biraz daha dikkatli yaz
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
[QUOTE=flame;3222113]Bana bak can sıkıyorsun.Klavyeşörlük yapan sensin.Ne importantı tanırım ne seni tanırım.Motosiklet konuşmak için burda herkes.Beğenirsin beğenmezsin.Yorumuma yorum yapma özgürlüğünü aşıyorsun sen. Klavye başından ona buna sallıyorsun. Adam ol kaliteli saydıklarına yaz..
Ben de bütün bu bahsedilen motorları düşündüm ve tercihimi cbf1000 den yana kullandım. Fazer8 ve cbf1000 arasında fazla bir fark yok. CBF 1000 biraz daha torklu ve çok az daha güçlü ama 30 kg daha ağır. Onun dışında yakıt da aynı. Uzun yol yaptığım için cbf1000 tercih ettim. Fazer8 biraz daha spor, cbf daha turing tarzı.
cbf1000 in viraj kabiliyetine hastayım
Naked'ın kullanım amacı geniştir.Azıcık ondan azıcık bundan.Her yola gelir ama hiç birşeyi tam yapamaz.Beyan etmesine gerek yok.Yazmak için yazmaya hiç gerek yok.[/QUOTE]
Bütün yorumları okudum en güzeli buydu
4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHU TAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)