Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosikletimi galeriye (point motors) a bıraktım.

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Selamlar.

Birkaç gün önce konu açmıştım tanıyan varmı bu firmayı diye.

Bugün gittim gördüm. Mantıksız bir durum gelmedi gözüme.

Fiyatta anlaştık. Motosiklet satıldığı anda 3700 tl alacağım. Üzerini takas vade yapsa bile benim sorunum değil yani.

İşlek bir yere benziyor adam da iyi bir esnaf gibi.

3700 tl değerinde teminat senedi de aldım.

Bakalım, biraz güven isteyen bir hareket oldu ama yaptık. Umarım kötü bir durumla karşılaşmayız.

Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim, olur da siz de motorunuzu burada satmak istersiniz diye.

Selamlar.
    ecearslan066 bunu beğendi.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    motorunuzun satısını verdınız mı ?

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Hayırlı olsun demek düşer bize de..

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorunuzun satısını verdınız mı ?
    Hayır galeriye satmadım motosikleti. Konstinye olarak bıraktım. Adamın tezgahında durucak. Satılıcak, adam biraz karını koyar elbette. ben 3700 liramı alıp işin içinden çıkacağım satışı verip. Yoksa direk galericiye satsam adam 3000 tl falan verirdi
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    hmm bak bu supermıs. ıllakı oda kar yapacakdır. nıhayetınde adamında ısı bu.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm bak bu supermıs. ıllakı oda kar yapacakdır. nıhayetınde adamında ısı bu.
    Aynen öyle. Mantıksız bir yön görünmedi bana.

Dediğim gibi önce neler oldğunu görelim. Eğer adam güvenilir bir adamsa, dürüst bir esnafsa sadece mt olarak bile ihya ederiz adamı.. )

Gelişmelerden haberdar edeceğim.
    wolrath bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Merak ettim bende valla.. Motosikletimi alırken 50 tane kartla bankayla uğraşmak zorunda kalmıştım.. Bu arkadaşların senet ile vade satışı da var yazıyor.. 4100 e koymuş sanırsam sizin motoru da 4000 düz denir 300tl kendine ki mantıklı.. Bakalım sonuca belki bizimde yolumuz düşer..

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ettim bende valla.. Motosikletimi alırken 50 tane kartla bankayla uğraşmak zorunda kalmıştım.. Bu arkadaşların senet ile vade satışı da var yazıyor.. 4100 e koymuş sanırsam sizin motoru da 4000 düz denir 300tl kendine ki mantıklı.. Bakalım sonuca belki bizimde yolumuz düşer..
    Direk senetle satış yapıyorum dedi. Baya da referansı var gibi. Benim biraz güvensiz olduğumu görünce çıkarttı bi satış dosyası. "kardeşim bunların hepsi benim yaptığım satışların noter örnekleri. hepsini arayıp beni sorabilirsin alınmam" dedi. Aramadım. önüne sıcak konulunca 3900 e bile verir bence. 200 300 lira hakkıdır esnaf adam sonuçta kazanıcak.

Güzel bir sistem yaratmış. Eğer düzgün bir esnafsa çok ekmek yiyebilir bu şekilde.

Motosikleti
    rks 150
    internet sayfası filan vamrı bu adamın verebilirmisin bakalım

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı sinadra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    internet sayfası filan vamrı bu adamın verebilirmisin bakalım
    http://ugurerhanuslu.sahibinden.com/

Şuradan ulaşabilirsin hocam.

ScaLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran CBS 150 Balancer 13' 7000km
    Güzel iş, burada olsa ben de verebilirdim. Hatta düşünüyordum böyle bir şey. Motosiklet alıp satan servis çok. Gideyim, 2500 bana ver, kaça satarsan üstü sana kalsın diyeyim diye düşünüyordum.

Muktedirs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mr 150 vulture
    Güvensizlik gerektiren birşey görünmüyor umarım kısa sürede satılır ve paranı alırsın

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Ben olsam bu işlere hiç girmezdim. sahibinden.com da 3500-3600 liraya satar, paramı cebime koyar, sonra istediğim motoru alırdım. 200-250 lira için senet sepet, takas vade vs. vs.vs işlerine girilmez.
    Felon bunu beğendi.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    çok kişiye teklif veriyor bu adam.. hakkınızda hayırlısı...

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    adamdan senet almışsın, motorda senin üzerine, adamın yeri belli, paran belli eee biraz beklersin o kadar

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    ilk konunuda hatırlıyorum. bana gayet mantıklı geldi bu sistem.

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    en kısa zamanda satışını vermeye bak.
    adamlar kullanırlar ceza yerler falan sana yığılmasın hepsi. belki satarlar satışını vermezler. sıkıntı olmasın sonra.
    hayırlı olsun.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam bu işlere hiç girmezdim. sahibinden.com da 3500-3600 liraya satar, paramı cebime koyar, sonra istediğim motoru alırdım. 200-250 lira için senet sepet, takas vade vs. vs.vs işlerine girilmez.

Abicim sadece oyle degil. Koyacak yerim yokmotoru otoparka 70 tl para veriodm ondan kurtuldum en azından ) bakalm sorun olmayacak umarım.

Motosikleti
    Cbf150
    Hadi hayırlısı bakalım

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    genelde bu tarz yerler yok pahasına satın alıp küçük aksesuarlarla fiyatını baya yükseltip satıyorlar motorları. bu tarz sistem güzel olmuş. hayırlısı olmasını dilerim

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)