Vekalet Yoluyla Satış Hakkında Bilgisi Olanlar???
Reklamlar
-
Arkadaşlar Ankarada ikamet etmekteyim. Motor almayı düşünüyorum yalnız beğendiğim motosikletler genellikle şehir dışında sayıca fazla. Gidip getirme gibi durumum yok. Acaba şehir dışından vekaletle satışı filan alınabilior mu? Ya da benim durumumda olup da şehir dışından motosiklet alan var mı (alıcı satıcı yüz yüze gelmeden) Bu şekilde noter işi hallediliyor mu? Şimdiden vereceğiniz bilgilerden ötürü teşekkür ediyorum...
Reklamlar
-
telıne bakda acıklayım =)
-
Aynı yolla motor sahibi oldum
mezit abim sağolsun...
Buradan vekaletname verip gönderdim, devir işlemlerini benim adıma halletti, hiç satıcıyı görmedim...
-
iyi demek en azından oluyor... Seçeneğim çoğalır en azından.
-
Vekalet yolu ile bir araba birde motor sattım. Sıkıntı yok.
-
bildiğim kadarıyla motor sahibinin birisine vekalet vermesi lazım noterden yerime satış yapabilir diye ancak o şekilde .. bu senin ne işine yarar mesela izmirden aldığın bi motoru orda yasayan ve sana ziyarete gelen bir kişi kendi adına vekalet alıp yanına gelince sana devredebilir... yada motor sahibi senin bi yakının adına vekalet hazırlatıp sana posta eder sende o yakınınla gidip satısı alırsın en kolay yolu bu
-
Anladım. Tabi bunda da güven çok önemli. Allah korusun birde parayı verir dolandırılırsak işte o zaman kötü. Keşke Ankara da biraz daha seçeneklerimiz çok olsa ve hiç bunlara gerek kalmasa...
-
samı abı motoru satacak olan sahıs sana vekalet verırse sen ustune satıs alamazsın. cunk satıcı sen gorunecegın ıcın satıcı kendısıne satıs veremez :D ancak senın tanıdıgın bırısıne vekalet verebılır sende vekaletı verdıgı kısıden satısı alabılırsın :D
-
bu konu tamamen güvenle alakalı sen en iyisi olduğun yerde bak
-
10 Aralık 2013, 00:44
astborhan arkadaşın da dediği gibi... Biz Ankara dan bulmaya çalışsak daha iyi olacak Pinpiriklendim çünkü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)