Arkadaşlar Suan 150'Lik Scooter Kullanmaktayım.Yetmemeye Başladı.Yaza Kadar Kullanıp Değiştirmeyi Planlıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38020283/detay
Endurolar Hosuma Gidiyor Uzun Yol Yapmak İçin.Fazlamı Olur 150 Den 650 Ye Geçiş.
Arkadaşlar Suan 150'Lik Scooter Kullanmaktayım.Yetmemeye Başladı.Yaza Kadar Kullanıp Değiştirmeyi Planlıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38020283/detay
Endurolar Hosuma Gidiyor Uzun Yol Yapmak İçin.Fazlamı Olur 150 Den 650 Ye Geçiş.
Son sahibi olursun!!!
bi ayda ustasi olursun merk etme
Son sahibi olmasına olursunda bence zevkle binilecek bi motor önemli olan senin motordan haz alman lakin hocam scooterdan önce normal debriyajlı bi motor sürseydiniz yada en azından cub fln.... direk 650 vitesli bi motor bide hiç vitesli motor kullanmadıysanız sonuç vahim olur sizin içinde motor içinde 650 şakaya gelmez...
Ben cevap yazana kadar 250ccye düştünüz bile
F800gs tavsiye ederim. Abs,tcs ve ortalama 4,5lt tüketim ile ömürlük motor.
Dün yine benzer bi konuda tartışıyordu arkadaşlar.Aprillanın servisi ve parçalarının diğer japonlara göre faiş fiyatlarla satıldığı yazılmıştı .Ama dediğiniz gibi motosiklet eğer orjinal km ise gerçekten fiyatı ve görüntüsü çok hoş
:D:D:D Canım Tatlı Hocam Benim:D Dediğim Gibi F/P Güzel Gözüktü Şuan Kullandığım Motosiklet Yetmemeye Başladı,Yaza Kadar Kullanıp Değiştirmeyi Planladım.İlk Motorsikletim'in Hyosung Gt250 Naked Olmasını İstemiştim,Araba Aldığımız İçin Suanki Motorumda Enişteminde Bie Başlayalım Deneyim Olsun Dedik,Baktım Bırakamıyorum Bende Sağlam Birşey Alayım Dedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
Hocam Bu Motor Maddi Yönden Sıkıntı Yaratır,Benim İçin 800'lük Makinede Ağır Gelir Bana.Öneriniz İçin Teşekkürler İnşallah Ölmezsek İlerleyen Senelerde Düşünülebilir,Kaliteli Motosiklet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Hocam Aprilla İtalyan Markası Değilmi? Aynen Hocam Görüntüsü Ve Fiyatı İle İnsanı Kendine Çekiyor.
ilanda ki motor 8000 eder aprilla da parça sıkıntısı var diyen bu motoru hatta aprillayı hiç kullanmamış kişilerdir
bizim bi arkadaşta var dı ne parça lazımsa 3 güne elinde olurdu sen paradan haber ver
ktm de aynı derler yok şöyle yok böyle halbuki servisini tedarikçisini tanımazlar bilmezler
laf olsun torba dolsun diye konuşurlar
motosiklet çok hoş hocam. begendım
bir sürü f650 ile başlayan var
çok sert tepkileri olan, aşırı asabi bir makine değil. Halledersin bence
ama hem kendini riske atmaman, hem de daha fazla keyif alman için birer hakimiyet ve yol eğitimi almanı tavsiye ederim
650 cc fazla değilmi be
Korkulacak gücü olan bir motosiklet değil. Öncelikle servis işleri, daha sonra yedek parça temin işini araştırın bence. Bakımı ve yedek parçaları fiyatları 150cc motosiklet gibi olmayacak. 150cc'de 10 lira olan parçaya 200 lira ödeyeceksiniz. F54'ün dediği gibi keneden haber verin yeter.
Bu ülkede satılmayacak motosiklet yok. Siz nasıl alıyorsanız başkasıda alacaktır.
2003 mü bana göre eski motor 2008 dir bundan asagisi sadece sıkıntı dan öte gidemez markası ne olursa olsun bi ara gaza gelip e36 almıştım bmw dacia ya binerim yine eski araç almam milletin copune sahiplenme oluyor resmen
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)