Şunu açıklığa kavuşturalım.Daha önce vitesli bir motosiklet kullanmadıysanız 250 cc de fazla bence.125-150 cc vitesliye başlamak için candır.Madem uzunca bi beraberlik planlıyorsunuz doğru yol budur...
Şunu açıklığa kavuşturalım.Daha önce vitesli bir motosiklet kullanmadıysanız 250 cc de fazla bence.125-150 cc vitesliye başlamak için candır.Madem uzunca bi beraberlik planlıyorsunuz doğru yol budur...
Hocam Haklısınız Ben Temsili Attım Sahibinden Linkini Maksat 150'den 600 Cc Ye Geçilebilirmi. Aynı Aracın 2008 Modelide Vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
Hocam Vitesli Tecrübem Yok Ancak Çevreden Çok Basit Kafana Takma Hemen Öğrenirsin Deniliyor.Zaten 150 CC Yetmediği İçin Fazla cc Arıyorum.Sırf Tecrübe İçin Tekrar 150 cc Vitesli Makine Almayı Göze Alamam.En Doğrusu 250 cc Makine Olayı Kavradıktan Sonra Artırılabilir.
er6n fazer yada hornet bakın daha ıyı
eyer biraz becerin istegin warsa kullanrsn kolaylikla nolucak ilk baslarda temkinli ol yeter
vitesli bi 150 cc kullanabilirsin. bir süre bazı şeylere alışman lazım
büyük cc geçmek içinde 50 bin km ye devirmeden 50 hp den fazla motora binmemek lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)