Merhaba arkadaşlar, Şuanda kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar, Şuanda kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum..
ıkı motorunda teknık ozellıklerını cok fazla bılmedıgım ıcın yanlıs yonlendırmek ıstemıyorum fakat sunu soyleyebılırım kı 600cc bır motordan bahsedıyorsak 4 sılındırın altında bır motoru cok tercıh etmeyecegımı ıyı bılıyorum.
Bende xj6n den yanayım 4 silindir ses var 600 luk dedınmı bırazda ses olucak ama tork olarak kararsız kaldım..
25bin verilecekse 600f tavsiye ederim.
kawasaki er6 n al bnce tork guc denge ck gzel motor bnde war gayet memnunum tawsiye ederim he bu arada yakitida goz onunde bulundur derim ER-6
bence 600cc motora binilecekse 4 silindir olmalıdır yakıtı düşünüyorsan ktm ye devam zaten 650cc motora bineceksin ses yok bence - kimileri sesi sevmiyo ona lafım yok zaten benim motorda two brothers egsoz var müthiş cok seviyorum ben sesi bundan önce fazer vardı ondada akrep vardı ben 4ten yanayım karar senin
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
yok hocam 25bin degil xj6nın sıfırı 19250
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İkisini de deneyin. Hoşunuza gideni alın bence. Çünkü iki motorda kaliteli ve albenisi yüksek.
(Ben olsam xj6 alırdım )
sevgili Ahmet kardeşim eski bir kawasaki kullanıcısı olarak sana sadece şunu tavsiye ederim
KAWASAKİ DEN UZAK DUR
YAAAAAMAAAAAAHAAAA
Bende xj6 diversion f almak istiyorum ama sıfırı yok piyasada . Bence yamaha
Er6-N'im vardı bir zamanlar.Az yakar çok kaçar Gayet güçlüdür...Yakıtı bayağı bir azdır.Kronik sorunu yüksek devirli kullanımda yağ yakmasıdır.Yani sürekli redline'a yakın kullanılırsa 3000-3500kmde yarım litre civarı eksiltir.Normal edebiyle kullanımda yani arada gazlama çoğunlukta devrinde eskitilemeyecek kadar sağlamdır.
Xj6'nın Diversion modelinide arkadaşım vasıtasıyla bayağı bir denedim.Top speed(her ne kadar xj6 için yüksek yazsada) ara hızlanma olarak kawadan geride.Yakıtı biraz daha fazla.Aralarında sağlam ağırlık farkı var...
Bana sorulsa,ses takıntım olmasına karşın kawa derim...Daha zevkli motosiklet.
Bunun harici japonya hariç hiç bir yerde fabrikası olmayan,dışarıdan hiç bir şekilde parça almayan tek marka Kawasaki'dir.Komple en ince ayrıntısına kadar japon malıdır.Ufacık somunu dahi fason değil kendi tesislerinde ürettirir...Farklı markalara teknoloji satar.En basiti Ram Air.Srad(suzuki ram air) suzukiye satması,yeni absnin gelişmiş fren sistemini bremboya satması ve zzr1400de kullandığı ktrc isimli sistemi Bmw dahil bir sürü otomobil devine satması gibi...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Er-6n az yakmaz devirli kullanımda çok yakar yakıtla kalmaz yağ da yakar. XJ6 kullanmadım.Yeni kasa da bu yağ yakma olayı hallolmuşsa ( hiç sanmıyorum çünkü yağlama sisteminden dolayı buharlaşıyor yağ )er-6n alınabilir. Ama eski gibi duruyorsa uzak dur sürmesi çok zevkli ama gel gelelim bu yağ olayı burnundan getiriyor insanın.
yakıtı düşünüyorsan er6 derim sana.bende de kawasaki z750s var sevdiğim bir abimdede er6n var beraber yol yaptığımızda 200 altı düşmediğimizde yakıtı benim 4 silindir motoruma göre yarı yarıya azdı.Ayrıca kawasaki her noktasına kadar tamamen japondur.Bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim sana.Abimin motoru 2006 model 25000 orjinal km si ve şimdiye kadar bir gram yağ yaktığını görmedim.Seside diğer 650liklere göre çok iyi.Şehir içi kullanımı çok rahat her araya çok rahat dalabilirsin.Yağtığı tek arıza bahsettiğim motorda konjektör arızası oldu onun haricinde yağ yağ filitresi balata lastik haricinde hiç bir şey olmadı değişen buji bile dahil sen düşün.Ayrıca yamahanın o modeli asla bi fazer gibi bir piyasaya sahip olamadı satmayıda düşünmen lazım durumun çok çok iyi değilse
Hemen kızma kardeş...bilgim çerçevesinde yorum yapptım sadece...4 büyükten biri kawa,bu gerçeği ben değil,sen değil hiç kimse değiştiremez-değil mi ama???
Ayrıca şu an çok severek bindiğim motosikletimi-hangisiyle değiştirirsin diye sorarsan-alacağın cevap 2014 z1000'dir(yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım)....
The Power of The Dreams.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)