Hırsızı yakalayan polise çift maaş
Reklamlar
-
09 Aralık 2013, 16:12
uyuşturucu madde yakalama da yurt dışında bir dernek var adını hatırlayamadım şimdi ordan para geliyor. uyuşturucu ile mücadele kapsamında.
Azılı suçlular konusunda valinin yada emniyet müdürünün yetkisi ile maaşla ödüllendirme mevcut.
Öğretmenler için de bu sistem var. okul müdürü gerekli gördüğü öğretmeni raporlama ile il millieğitime bildirir. il millieğitim de uygun görürse maaşla ödüllendirme yapılır. mesela eşim 7 yıllık öğretmen 6 yılında ödüllendirmeye yöneticileri tarafından layık görünsede il millieğitim onaylamadı orda sistem neye göre bilemiyorum
Reklamlar
-
09 Aralık 2013, 16:19
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
09 Aralık 2013, 17:50
hep derim çok tuhaf memleket bu Türkiye diye
-
09 Aralık 2013, 18:59
son zamanlarda bir cinayetin çözüldüğünü, bir hırsızın yakalandığını, bir çalınan malın bulunduğunu haberlerde gören duyan varmı(çok çok nadir, göstermelik). arkadaşımın bisikleti çalındı, kamera kayıtlarıda var ama ilgilenen, neticeye ulaşan birşey yok. işçiyi, öğretmeni, vatandaşı tartaklasın artık işi bu.
eskiden trafik polisleri hiç olmazsa tutanak tutardı, şimdi onuda yapmıyorlar; sabahtan akşama sadece g*t gezdiriyorlar. artık görevleri sadece ceza kesmek.
geçen tamircimin dükkanında birine denk geldim, bayanın biri yağmurda kaza yapmış yanından geçerken bundan yardım istemiş.
- benim işim değilki, suratına bile bakmadım yurudüm gittim, bu yağmurda kış kıyamette arabadan mı inicem dedi. aynen söylediği bu
"artık ne iş yaparsınız siz" diye sormak dilimin ucuna kadar geldi, stiret dedim
-
09 Aralık 2013, 19:09
cinayetleri müge anlı çözüyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)