Cümleten hayırlı geceleriniz olsun.Sezon kapanmasına rağmen çalınma olaylarını hergün duymaktayız.Amacım reklam yapmak veya para kazanmak değil.Az çok tanıyanınız vardır belki beni.
Öncelikle takip sistemini anlatayım.20 Saniyede bir sinyal göndererek harita üzerinde 5 metre içerisinde nokta atışı yapıyor,Herhangi bir kesinti veya yanlış gösterme olasılığı yok.Sürekli kontrol ediyorum.Akü bitirme sorunu yok motosiklet 1 metre hareket etmeden 1 saat sabit durduğu sürece elektrik harcamıyor stand by moduna geçiyor.Motosiklet kaldırılıp götürse dahi gps üzerinden hareket edildiği algılanıp sinyal vermeye başlıyor.Herhangi bir uyarı sistemi yok tabiki bu olayda yine siz alarmlarınızla desteklemeniz gerekli.Android cihaz veya herhangi bir internete bağlanabilen cihazdan canlı olarak izleyebiliyorsunuz.Gün içinde canlı olarak nereye gittiği , kaç km süratle gittiği her şekilde belli oluyor.
Çok mekanik detaya girmedim.Sistem GAYET güvenlidir kolay birşey değil kesinlikle.Yazımın sonunda iletişim adresini paylaştım kendisi size gerekli bilgi verecektir
Ben kendim sistemi taktırdım ne olur ne olmaz diye.istediğim kadar sağlam bir yere koysam bile fiyatıda bana uygun geldi hiç değilse çalınmadan iyidir.Sizede gerçekten tavsiye ederim..
Her ay 35 TL ödeme koşuluyla kontrat yapıyorsunuz ve 2 sene boyunca kullanıyorsunuz.Sistemi takan MOTOCAT , Yılmaz Aydemir abimiz zaten motosiklet camiasında tanımayan çok az kişi vardır.Kendisi gayet dürüst ve karakterli bir abimizdir.
Bu sistem sayesinde tanıdığım insanlar motosikletine herhangi birşey olmadan geri alabildi.İsimlerini vermeyeceğim eğer kendileri birşey katmak isterlerse zaten konunun altına yorumlarını bırakırlar..
Kendisinden dinlemek isterseniz facebook adresi ; https://www.facebook.com/profile.php?id=609313257
Eğer cep telefonuyla irtibata geçmek isterseniz özel mesaj yoluyla bana ulaşın ordan paylaşım yapabilirim..
Bir satıcı kesinlikle değilim , Kullanıcıyım ve gayet memnunum , herşey için çok geç değil arkadaşlar verilen parada para değil...
Sağlıcakla kalın