Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

125 mh drift otomatikten vitesliye geçiş

REKLAM ALANI

arkadaslar daha önce vitesli motor kullanmadım gibi bişey bunun için 125lik bişey düşünüyorum alışmak adına 125 mh drift iyimidir bu seçime uygunmudur ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hornet 650
    Kullanım amacına göre değişir, vitesli tecrüben yoksa drift sana öğretir.

Alıntı mhmtesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kullanım amacına göre değişir, vitesli tecrüben yoksa drift sana öğretir.
    bahara kadar öğretsin tecrübe kazandırsın baharda uzun yol yapıyim istiyorum

Vitesli motor tecrüben yoksa her vitesli motor sana vitesli motor kullanmayı öğretir.sen yeterki azim göster,çaba göster.

Alıntı SiyahAdam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli motor tecrüben yoksa her vitesli motor sana vitesli motor kullanmayı öğretir.sen yeterki azim göster,çaba göster.
    öylede abi ani tepkiler veren bi motosiklet istemiyorum o yüzden hani debriyajı az sert bıraktığında şahlanmasın :D toparlayamam sonra fireni biraz sağlam olsun durabiliyim bide mh driftin şeklini cok begendim onun için böyle bi soru sordum
    SiyahAdam bunu beğendi.

Alıntı cemal41y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öylede abi ani tepkiler veren bi motosiklet istemiyorum o yüzden hani debriyajı az sert bıraktığında şahlanmasın :D toparlayamam sonra fireni biraz sağlam olsun durabiliyim bide mh driftin şeklini cok begendim onun için böyle bi soru sordum
    Onun ayarını debriyajın yanın da bulunan vida ile ayarlayabilirsin.sert bırakınca şaha kalkmaz.neyi beğendiysen onu al

Alıntı SiyahAdam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onun ayarını debriyajın yanın da bulunan vida ile ayarlayabilirsin.sert bırakınca şaha kalkmaz.neyi beğendiysen onu al
    tamamdır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)