Çanakkaleden usta + tvs apache -ilk motor olarak-
Reklamlar
-
14 Aralık 2013, 20:28
M.balibey adlı üyeden alıntı
titreşim konusuna açıklık getireyim herşeyiyle orijinal tvs ile kontak kapamadan 400 küsür km gittim
çağatay daha iddaalısını yazayım :D
genelde motorla uzun yol yapıyorm
24 saatte 980 km yol yaptım =)
Reklamlar
-
14 Aralık 2013, 21:10
Emekli öğretmen gibi cbf 150? Kardeşim gittiğin yere 300 le gitmiyosun ne şehir içinde ne şehir dışında. 150 cc motordan bahsediyoruz. cbr 125r da tvs ye uzunda kalkışta falan çakıyor o muabbete gelceksen. Ben titreşim olayı konusunda endişeleyim. Kime sorsam vibratör gibi alet ayak pegleri uyuşturuyo falan diyo.
@idilkut şubat gibi burda olurum büyük ihtimal konusuruz inşallah ondan önce almam motoru :D
-
14 Aralık 2013, 21:12
Tvs si olan bi arkadaş yardım etsin sana madem uygulamalı bak işine gelirse al ama Bajaj pulsarıda bekle
-
14 Aralık 2013, 21:52
Bende o olayı istiyorum ama çanakkaleden tvs si olup foruma üye olan 1 kişi çıktı o arkadaşta şubatta burda olucakmış.
-
14 Aralık 2013, 22:44
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Emekli öğretmen gibi cbf 150?
Kardeşim gittiğin yere 300 le gitmiyosun ne şehir içinde ne şehir dışında. 150 cc motordan bahsediyoruz. cbr 125r da tvs ye uzunda kalkışta falan çakıyor o muabbete gelceksen. Ben titreşim olayı konusunda endişeleyim. Kime sorsam vibratör gibi alet ayak pegleri uyuşturuyo falan diyo.
@idilkut şubat gibi burda olurum büyük ihtimal konusuruz
inşallah ondan önce almam motoru :D
akçaydayım. yeni kasa var bende gel bakalım uyuşma filan varmı benim motorda
ister kullan ister artcı ol.
ezbere konuşmayın,
eski kasa tamam derimde, bi türküdür devam ediyor
-
14 Aralık 2013, 23:01
Emekli öğretmen derken motor gücünden değil tipten bahsettim.Tabi zevkler tartışılmaz.Bana cbf 150 emekli öğretmen motoru gibi geliyor.Kimine de vahşi kaplan gibi gelebilir..
-
15 Aralık 2013, 01:13
Tsubasa adlı üyeden alıntı
çağatay daha iddaalısını yazayım :D
genelde motorla uzun yol yapıyorm
24 saatte 980 km yol yaptım =)
Ali benimki 4.5 5 saatte yapılan yol bea adam bulsam ülke turuna çıkıcam
-
15 Aralık 2013, 02:44
Tsubasa adlı üyeden alıntı
akçaydayım. yeni kasa var bende gel bakalım uyuşma filan varmı benim motorda
ister kullan ister artcı ol.
ezbere konuşmayın,
eski kasa tamam derimde, bi türküdür devam ediyor
2013 kasası mı var sizde? 2012 model düşünüyodum ben ama. Çanakkaleye gelirseniz haber edin bi çayımı içersiniz
-
04 Temmuz 2014, 03:17
Usta konusuna kimse değinmemiş usta olarak tavsiyede bulunabilecek arkadaş var mı acaba ? =)
-
04 Temmuz 2014, 09:39
hakan_biolog adlı üyeden alıntı
Usta konusuna kimse değinmemiş
usta olarak tavsiyede bulunabilecek arkadaş var mı acaba ? =)
Hocam konuyu ben acmıstım ben cevaplıyım 4-5 Ustaya gitmişimdir yamaha servisini tavsiye ederim oradaki usta gayet bilgiliydi. Digerleri 5 para etmez
-
04 Temmuz 2014, 10:55
Hocam konuyu ben acmıstım ben cevaplıyım 4-5 Ustaya gitmişimdir yamaha servisini tavsiye ederim oradaki usta gayet bilgiliydi. Digerleri 5 para etmez
Sağolasın bende garanti dolayısıyla 1 sene daha servise bağlıyım ama sonrası için şimdiden bilgi edinmek faydalı oluyor
-
04 Temmuz 2014, 11:17
Hocam garanti dolayısıyla servis olayını şey yapma. Benim motorunda 1,5 sene garantisi var tvs apache. Lapsekide servis. Zaten garanti kapsamında olsa ne olur olmasa ne olur? İnternetten veriyorsunuz sipariş birşey oldugunda usta onu takıyor
RKS ye hangi usta bakıyor?
-
Hocam garanti dolayısıyla servis olayını şey yapma. Benim motorunda 1,5 sene garantisi var tvs apache. Lapsekide servis. Zaten garanti kapsamında olsa ne olur olmasa ne olur? İnternetten veriyorsunuz sipariş birşey oldugunda usta onu takıyor
RKS ye hangi usta bakıyor?
Çanakkalede ADALI MOTOR / MURAT İSKAMYA ve ÖZ MOTOR / SADIK ÖZKAYA bakıyor. Öz motora gittim usta fena değil gibi ama işçiliğe ve yağa biraz fazla yazdı gibi. 2 lt castrol magnatec yağ+yağ değişimi+yağ filtresi+hava filtresi kontrolü+ zincir bakımı+ benim temin ettiğim koruma demiri takımına 140 lira para aldı. Bu bakımda ya adalıya giderim yada kendim değiştiririm.
-
hakan_biolog adlı üyeden alıntı
Çanakkalede ADALI MOTOR / MURAT İSKAMYA ve ÖZ MOTOR / SADIK ÖZKAYA bakıyor. Öz motora gittim usta fena değil gibi ama işçiliğe ve yağa biraz fazla yazdı gibi. 2 lt castrol magnatec yağ+yağ değişimi+yağ filtresi+hava filtresi kontrolü+ zincir bakımı+ benim temin ettiğim koruma demiri takımına 140 lira para aldı. Bu bakımda ya adalıya giderim yada kendim değiştiririm.
Motosikletlerde debriyaj, motora koyduğumuz yağın İÇİNDE çalıştığı için, kesinlikle motosiklet yağı kullanmalıyız.Mootosiklet yağları debriyaj balatalarının kayma kaçırma yapmadan çalışabilmesi için uygun olarak üretilir..
Castrol Magnatec ise en kaygan otomobil yağlarındandır, zaten sürtünmeyi azalttığı ile tanınır ve tanıtılır..
Castrol un motosiklet yağlarını inceleyin sanırım,yarı sentetik olan CASTROL POWER 1 10-40 veya tam sentetik olan CASROL POWER 1 RACİNG 10-50 sizin motor için en uygun olanlardır, kullanım kılavuzunda da yağ numarası yazması lazım..
http://www.castrol.com/tr_tr/turkey/products.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)