harley davisson botlar hakkında
Reklamlar
-
harley davidson çizme veya bot almak istiyorum ancak motor kullanırken sıkıntı yaratırmı diye düşündürüyor beni..
şuan kullandığım botlarımla hiç rahat vites atamıyorum biraz yüksek kalıyor acaba bu harley bu botları motorculara uygun olarak tasarlamışmıdır?
Reklamlar
-
topuk kısmı biraz rahatsiz ediyor ama genel olarak sıkıntı yok tavsiye etmiyen cok var eskimiyomus yenisini alamayıp birine hayrına veriyorsun
-
Motosiklet kullanırken korumalı bot giysen daha iyi olur. Ama hangi bot olursa olsun vites pedalı yüksekliğini ayarlaman gerekir zaten.
-
Erol Abi'mizin dediği gibi topukdan biraz rahatsiz ediyor ama sıkıntı yok ben botlarla bile uzun yola ciktim 😎
-
Ben motosikleti botla ilk kez kullandığımda bu ne kardeşim böyle kullanılmaz ki demiştim. Şimdi yazın dahi botla kullanıyorum Bir süre sonra alışıyor insan ve kullanırken daha fazla keyif veriyor. Ayrıca yukarıda da söylendiği gibi; harley kolay kolay eskimez. Benim 10 yıl önce aldığım botu şuanda kardeşim kullanıyor.
-
Greyderin su geçirmez botlarından alın daha iyi.
-
OGUZHANKY adlı üyeden alıntı
Ben motosikleti botla ilk kez kullandığımda bu ne kardeşim böyle kullanılmaz ki demiştim. Şimdi yazın dahi botla kullanıyorum
Bir süre sonra alışıyor insan ve kullanırken daha fazla keyif veriyor. Ayrıca yukarıda da söylendiği gibi; harley kolay kolay eskimez. Benim 10 yıl önce aldığım botu şuanda kardeşim kullanıyor.
evet haklısınız bende geçen kış botlarla alışmıştım yazın terlikle(!), spor ayakkabıyla alışınca bir daha bota dönemedim hem alırım bir daha bot derdim olmaz modasıda geçmiyor namussuzun zaten..
-
treking botlar bence daha mantıklı su üstten girmedikçe sıkıntı yok birde daha rahat spor ayakkabı gibi hafif görünüşte güzel
-
Bende var, lise sonda(2005) almıştım, hala giyiyorum. Uzun ömürlü, parasının hakkını veren bi çizme. motor üstünde deneme fırsatım olmadı, binersem bigün botla yazarım.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
08 Aralık 2013, 03:26
harley davidson botların tabanı ıslak zeminde veya karda kayar arkadaşlar.motosiklete hakim olamayabilirsin durunca.tabanı 2 parçadır genelde.topuk kısmı peglere basarken rahatsızlık verir.bunların dışında çok sağlam ve uzun yıllar kullanılabilir botlar yapar.ama ben yine de çekiniyorum bu botlar ile motosiklet kullanmaya.kullanabilen arkadaşlara da saygımız sonsuz.yine de tercihini kaymaz tabanlı botlardan yana yapmanı tavsiye ederim.
-
08 Aralık 2013, 04:19
Harley Davidson bot kesinlikle alma derim.
Aldım ve çok pişman oldum.
Daha ilk yağmurda şaldır şaldır su geçirdi.
Derinin üzerinden anında su alıyor, tabandan su alıyor, yanlardan su alıyor...
hamzarat ın dediği gibi tabanı kaıyor.
vs. vs.
Bok gibi bot kısacası
-
08 Aralık 2013, 04:19
hamzarat adlı üyeden alıntı
harley davidson botların tabanı ıslak zeminde veya karda kayar arkadaşlar.motosiklete hakim olamayabilirsin durunca.tabanı 2 parçadır genelde.topuk kısmı peglere basarken rahatsızlık verir.bunların dışında çok sağlam ve uzun yıllar kullanılabilir botlar yapar.ama ben yine de çekiniyorum bu botlar ile motosiklet kullanmaya.kullanabilen arkadaşlara da saygımız sonsuz.yine de tercihini kaymaz tabanlı botlardan yana yapmanı tavsiye ederim.
Harleylerin özelliklerini saydık ama tabiki tercihin doğrusu, özel "motosiklet botu" dur. Dediklerinize çoğunlukla katılıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)