Arkadaşlar merhaba . Bir süredir motor arifesindeyim ve o bayrama kaldı sayılı günler. Araştırdığım ve beğendiğim motoru arayıp görüp almaya gideceğim fakat aklımda 1 soru var . Şimdi motoru alırken herkez ister ki ekstrası olsun km si düşük olsun yılı yüksek olsun fln . Buldum birtane fakat akrpovic egzoz var motorda ( Ki benim tam istediğim bide çıkartacan abi onun susturucuyu öff .. ) Gerçi forumdan daha önce başka başlık altında birisi yazmıstı egzozu polis görürse park halinde dahi ceza yazar ve bağlaya bilir motoru bunun dısında çevirme olur vs aynı şekil ordada 1. yakalanmada 75 . 2.de 150 3. de motoru trafikden men eder demişti sana sıkıntı olur sözünü duymustum . Şimdi bazı 600rr kullanan arkadaşlarım var daha once öyle bi sorun yaşamadım dedi 2 kere çevirmede ceza aldım oda kasksız motor sürüyordum diye demıstı. Bir abim var kadıköyde oturuyor motoru bağladılar ve orjinal egzozu takmadan çıkartmadılar motoru demıstı bence hıc ugrasma fln dedi ama. Abi şekil adamı beklentiye sokuyor . Şimdi sizlere soruyorum vereceğiniz cevap önemli benim için egzoz muhabbetinden vazgeceyim mi beyler . Ona göre listemdeki motoru silicem