Evden motorla çıktım kaskla döndüm
Reklamlar
-
Perişan oldum akşam akşam yav..
Dün akşam motor sezonunu kapatmıştım kazasız belasız.Bu sabah işe geç kaldım yerlere baktım hava kuru
jübilemi yapıp bırakayım dedim.neyse gittim işe tam çıkacağım sıra kar serpmeye başladı,ben gidene kadar
tutmaz dedim ama o ne trafik kaldırıma çıkıp gideyim desem onuda yapamıyorum o kadar berbat.O arada da
kar tutmaya başladı.
1 tane dik yokuş vardı ondanda Fred Çakmaktaş tarzı ayak freni yaparak indim.Eve yaklaştım bir tane
inceden yokuş
var onu atlatırsam olay bitti ama yok çıkamadım yokuşun yarısında kaldım.Tek başımada indiremedim birini
çağırdım düzlüğe
indirdik
motoru.Sonra park edip etrafı kolaçan ettim bir tane açık garaj burdum binanın arkasında geniş bir yer.Motoru oraya koydum
yöneticiye anlattım kalsın dedi.Teşekkür edip aldım kaskımı düştüm yollara.İnşallah tosunun başına bir iş gelmez
Reklamlar
-
Bir nalbura girip çamaşır ipi alacaktın. Hatta bakkal çakkal nere denk gelirse genelde bulur. Yolun kısa olduğu için bu ipi öneriyorum. Sadece durumu kurtarmak için.
Sonra bu ipi jantın arasından geçirerek lastiğe janta lastiğe janta dolayacaksın. Olacak sana kar lastiği.
Fotodaki daha ciddi bir çalışma . Avize zinciri ile yapılıyor. Bunuda sürekli kullanım için yapabilirsin.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Bir nalbura girip çamaşır ipi alacaktın. Hatta bakkal çakkal nere denk gelirse genelde bulur. Yolun kısa olduğu için bu ipi öneriyorum. Sadece durumu kurtarmak için.
Sonra bu ipi jantın arasından geçirerek lastiğe janta lastiğe janta dolayacaksın. Olacak sana kar lastiği.
Fotodaki daha ciddi bir çalışma . Avize zinciri ile yapılıyor. Bunuda sürekli kullanım için yapabilirsin.
http://img191.imageshack.us/img191/8571/13119566.jpg
Çok saol aklımda bulunsun da yokuş inerken yine tehlikeli değil mi yav ?
-
Ön tekerede sar. Ama arka fren yeter zaten gideceğin hız belli.
-
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
http://img191.imageshack.us/img191/8571/13119566.jpg
Sinan bey ben bu uygulamayi motoruma yapamam cizilir diye korkarim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
Sinan bey ben bu uygulamayi motoruma yapamam cizilir diye korkarim
Mikrofiber bez alip janta temas eden yerlerin altina sikistirabilirsin. Zincirin altindaki zaten plastik kablo cirti (bagi).
-
Ben de kaza yaptınız sandım yahu, tek derdiniz bu olsun.
-
Bende kaza yaptınız sandım.Dün bende son güneşi değerlendireyim iki fatura yatıyarım dedim.Gitmez olaydım çarsıda arka tekerlek patladı.Ustaya ittirene kadar 5 yaş yaşlandım nerdeyse .Senin gibi ayak freni hesabı zor ulaştım .Bu sabahda motosikleti alıp ücretli otoparka kapattım kurtuldum.
-
09 Aralık 2013, 11:43
-
09 Aralık 2013, 11:55
Şu ip olayı gerçekten çok akıllıcaymış.
-
09 Aralık 2013, 12:09
-
09 Aralık 2013, 12:11
Smudge adlı üyeden alıntı
Aynen ya
hocam aklıma çalınma, kaza hatta sattığına kadar bir sürü şey geldi
iyi şükür ki sorun yok, var olan şey sorun sayılmaz
tekerin düz bassın
amin hepimizin tekeri düz bassın..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)