Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Normal bot yerine korumalı bot alınır mı ? (Denizlililer özellikle bakabilir mi)

REKLAM ALANI
    fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese iyi akşamlar. Malumunuz kış geldi soğuklar bastırmaya başladı. Ve 4 yıldır kullandığım kışlık botlarım ayağıma küçük gelmeye başladı. Ben de sonradan artı bir masraf olmasın diye normal bot yerine korumalı motor botu almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bazı sorularım var:

- Hergün 1-2 km kadar yürüyeceğim korumalı bot bu açıdan sıkıntı yaşatır mı ? Rahatsızlık verir mi?
    - Karda kışta da korumalı bot giyeceğim ayaklarımı ne derece soğuktan, yağmurdan, kardan korur ?
    - Bu aldığım korumalı botu yazın da giyebilir miyim yoksa yaz kış ayrı bot mu lazımdır ?
    - Denizli'de kaliteli korumalı bot( ya da ekipman) satan yer bilen var mı ? Nur motora bakmıştım çok çeşit yoktu. Yani tavsiye edeceğiniz ürün çeşidi bol olan dükkan var mıdır
    - 250 lira civarı bütçem var.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 apache rtr 150
    Alıntı fatek95 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar. Malumunuz kış geldi soğuklar bastırmaya başladı. Ve 4 yıldır kullandığım kışlık botlarım ayağıma küçük gelmeye başladı. Ben de sonradan artı bir masraf olmasın diye normal bot yerine korumalı motor botu almayı düşünüyorum. Ama kafama takılan bazı sorularım var:

- Hergün 1-2 km kadar yürüyeceğim korumalı bot bu açıdan sıkıntı yaşatır mı ? Rahatsızlık verir mi?
    - Karda kışta da korumalı bot giyeceğim ayaklarımı ne derece soğuktan, yağmurdan, kardan korur ?
    - Bu aldığım korumalı botu yazın da giyebilir miyim yoksa yaz kış ayrı bot mu lazımdır ?
    - Denizli'de kaliteli korumalı bot( ya da ekipman) satan yer bilen var mı ? Nur motora bakmıştım çok çeşit yoktu. Yani tavsiye edeceğiniz ürün çeşidi bol olan dükkan var mıdır
    - 250 lira civarı bütçem var.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
    Korumalı kışlık birşey alıcaksan yaz içinde ayrı alman lazım. Yoksa ayakların pişik olur.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bu konuda otorite Metehan dır. Sarı cızma der başka da demez. Bence kulak ver ona.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Goratex bir touring bot alırsanız yürürken rahatsız etmez ve yaz kış kullanabilirsiniz. Ancak racing botlarla yürümek biraz zor, YDS diablo gtx 11 aradığınız model ancak fiyat bütçeyi aşabilir.
    dockerengin bunu beğendi.

redlion999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1250R
    Bende çok bakmıştım ayakkabı versiyonlarına onlar bile aşırı rahatsız bana göre.. Gerçekten koruması için ön arka yan korumalar ve tabanı da olabildiğine sert oluyor.. Esnemeyen ayakkabı da işkence bana göre.. denediğim 20 civarı modelin hepsi böyleydi..(manyak gibi kızıltopraktaki tüm mağazalara girmiştim) Full koruma manyağı biri olarak yürümeyeceğim günler için aldığım motobotum var..
    http://www.feyizoglu.com/Yazlik-Deri-Bot_46817.html#0

Ben 60 liraya almıştım gerçi..

Ben umudu kestim ancak siz rahat ve güvenli bir bot bulursanız lütfen yazın...500-600 neyse alınır ayaktan değerli değil sonuçta..

Alıntı hisvarlar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Goratex bir touring bot alırsanız yürürken rahatsız etmez ve yaz kış kullanabilirsiniz. Ancak racing botlarla yürümek biraz zor, YDS diablo gtx 11 aradığınız model ancak fiyat bütçeyi aşabilir.
    Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Dediğiniz modeli google amcaya yazdım ilk çıkan sitede fiyatı 350 lira. O fiyata çıkabilirim sanırım sorun değil. Ama beni hem koruyacak hem sıcak tutacak ve kar kış demeyecek ve de rahat olan bir model olacak ) özelliklerine baktım hem hava alabilir hem de su geçirmez diyor. Bu iki özellik aynı botta nasıl olabilir ki ? Eğer dediğiniz gibi yaz kış kullanılabilecek bir botsa kesinlikle düşüneceğim. Peki bunu nereden temin edebilirim ? Bildiğiniz site var mı buradan yazsanız. Ya da yasaksa özel mesaj atsanız. Bir de bot uymazsa geri göndermesi felan nasıl olacak... Keske istanbulda olaydım da şu sıkıntıları çekmeyeydim

Motosikleti
    2012 apache rtr 150
    Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Dediğiniz modeli google amcaya yazdım ilk çıkan sitede fiyatı 350 lira. O fiyata çıkabilirim sanırım sorun değil. Ama beni hem koruyacak hem sıcak tutacak ve kar kış demeyecek ve de rahat olan bir model olacak ) özelliklerine baktım hem hava alabilir hem de su geçirmez diyor. Bu iki özellik aynı botta nasıl olabilir ki ? Eğer dediğiniz gibi yaz kış kullanılabilecek bir botsa kesinlikle düşüneceğim. Peki bunu nereden temin edebilirim ? Bildiğiniz site var mı buradan yazsanız. Ya da yasaksa özel mesaj atsanız. Bir de bot uymazsa geri göndermesi felan nasıl olacak... Keske istanbulda olaydım da şu sıkıntıları çekmeyeydim
    kardes daha gecenlerde bi ayagima 11 gtx bir ayagima 7.2 sini giydim.20 dakka yurudum.11 gtx olani cok rahatsizlik veriyo.sen gunde kac km yol yapican.ona gore tavsiyede bulunalim

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

Alıntı mukureis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardes daha gecenlerde bi ayagima 11 gtx bir ayagima 7.2 sini giydim.20 dakka yurudum.11 gtx olani cok rahatsizlik veriyo.sen gunde kac km yol yapican.ona gore tavsiyede bulunalim
    bana sorarsan internetten alinmaz bot.once bi ayagina giyicen yarim saat filan gezicen magaza icinde sonra karar vericen

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Normal bot kadar rahat olmayacaktır ancak bir süre sonra alışırsınız. Goretex kumaşın özelliğinden dolayı yaz-kış kullanım imkanı sunuyor. İnternet nerdeyse her motosiklet sitesinde satılan bir ürün.

Buda direk kendi sitesi

http://www.ydsshop.com/?urun-112-diablo-11-0-gtx

Alıntı mukureis adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

bana sorarsan internetten alinmaz bot.once bi ayagina giyicen yarim saat filan gezicen magaza icinde sonra karar vericen
    Üste yazmıştım sanırım gözden kaçmış 1-2km arası yol yapacağım. Yani 1km diyelim ortalama. En fazla 2km olur bu uzaklık. O da sadece haftanın 3 günü. Öncelik tabiki de koruma. Ama kışı da geçirebilecek rahat bi bot olursa güzel olacak bir de Denizli'de pek çeşit yok o yüzden mağazada istediğim modeli deneyip alma gibi bir fırsatım yok ya da öyle bir mağaza vardır ben bilmiyorumdur

Normal bot kadar rahat olmayacaktır ancak bir süre sonra alışırsınız. Goretex kumaşın özelliğinden dolayı yaz-kış kullanım imkanı sunuyor. İnternet nerdeyse her motosiklet sitesinde satılan bir ürün.

Buda direk kendi sitesi

http://www.ydsshop.com/?urun-112-diablo-11-0-gtx
    Peki ağırlık olarak nasıldır ? Hafif olursa çok iyi olur benim için

Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Üste yazmıştım sanırım gözden kaçmış 1-2km arası yol yapacağım. Yani 1km diyelim ortalama. En fazla 2km olur bu uzaklık. O da sadece haftanın 3 günü. Öncelik tabiki de koruma. Ama kışı da geçirebilecek rahat bi bot olursa güzel olacak bir de Denizli'de pek çeşit yok o yüzden mağazada istediğim modeli deneyip alma gibi bir fırsatım yok ya da öyle bir mağaza vardır ben bilmiyorumdur

Peki ağırlık olarak nasıldır ? Hafif olursa çok iyi olur benim için
    Attığım linki incelerseniz orda detaylıca yazmışlar.

moto_yunus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER-6N
    Gore-tex in olayı şudur gözenekleri su damlasından bilmem kaç kat küçüktür ama su buharından büyüktür bu yüzden terletmez nefes alabilir ama su geçirmez.Ama bilinmeyen tarafı belli çalışma dereceleri vardır.Yani belli sıcaklık dereceleri içerisinde tam manasıyla randıman alırsınız iyi araştırınız.

Attığım linki incelerseniz orda detaylıca yazmışlar.
    Biraz inceledim güzel gözüküyor lakin koruma açısından nasıldır bu bot? Daha önceden hiç markasını duymadım.. Ve asıl can sıkıcı tarafı benim ayaklarım 40 numara yoktur oradaki en düşük numara 40...

Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gore-tex in olayı şudur gözenekleri su damlasından bilmem kaç kat küçüktür ama su buharından büyüktür bu yüzden terletmez nefes alabilir ama su geçirmez.Ama bilinmeyen tarafı belli çalışma dereceleri vardır.Yani belli sıcaklık dereceleri içerisinde tam manasıyla randıman alırsınız iyi araştırınız.
    Tamamdır. Yazın da kullanabileceğim bir bottur o zaman kendileri anladığım kadarıyla

Güncel... önerileri olan varsa konuya buyursun

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Bende amatörlükten gittim kışlık bot aldım robocop gibi (karda crusier sürcez ya )bırak yürümeyi vitesi geçiremiyorum.bazı arkadaşlar touring bot demiş kesinlikle ondan al abi korumalılar eşşek ölüsü gibi, heleki ucuz ise .

Bak bu linkdeki ürünler acayip ucuzlamış bence bot için bedava diyebilinecek para ayağına göre numara bulursan ilk sıradakiler ideal

http://www.motomaxonlineshop.com/bot...kabilar-pmk151

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı moto_yunus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nihayet gore-teks ve benzer özellikli astarların belli ısı derecelerinde kullanılması gerektiğini bilen biri çıktı
    özellikle istanbulda yazın gore-tex gereksiz çünkü ayakta oluşan terleme aynı hızda dışarı atılamıyor ve ayak kuru kalmıyor. kışın ise dırarıda işe yarasa da kapalı bir yere girildiğinde kalınan süreye göre yine terleme sorunu oluyor. hele ki ayakları çok terleyen biri ise ...
    anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    karedeş benden sana tavsiye 250 gibi bir büycen var ise yds yani yakupoglu deri sanayi demek tüm askeriye polis itfaye bu botu giymekte ben özellikle yunuslara sordum cok güzel dediler yunusları biliyosun adamlar akşama kadar motordan inmiyor bende aldım yds kısa bot cok memnunum hem korumalı hemde normal bottan hic bir farkı yok öyle abes durmuyor 275 gibi bir fiyata alabilissin motobot muş vırt mış cırtmış markalara bakım deme cok dandik
    dockerengin bunu beğendi.

Alıntı Macit250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende amatörlükten gittim kışlık bot aldım robocop gibi (karda crusier sürcez ya )bırak yürümeyi vitesi geçiremiyorum.bazı arkadaşlar touring bot demiş kesinlikle ondan al abi korumalılar eşşek ölüsü gibi, heleki ucuz ise .

Bak bu linkdeki ürünler acayip ucuzlamış bence bot için bedava diyebilinecek para ayağına göre numara bulursan ilk sıradakiler ideal

http://www.motomaxonlineshop.com/bot...kabilar-pmk151
    En çok korktuğum şeylerden biri de ilk yazdığınız. Havalar kötüleşti diye normal bot giyeyim dedim, motor sürerken. Vitesleri geçiremedim 10 kat daha tehlikeli bir hâl aldı. Bir de ayağa denk gelmezse değiştirme imkanımız var mı bu sitelerde ?

Ayrıca hocam yds gore-tex sanırım. Arkadasın bahsettiğine göre denizli gibi yazın sıcak olan bir yerde giymem benim için çok zor olacak sanırım :( botu normal bir şey, korumalı botu da yazlık mı alsam acaba ?

Motosikleti
    kanuni seyhan 150
    ben postal kullanıyom ayaklar zaten hasat oldu yıllardır giymekten bende sıkıntı olmuyo ama sende olabilir

SULH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '15 Xmax 250 10bin km - '13 CBF150 21bin km
    bende korumalı tcx marka deri çizme var. yeri geliyo büyükçekmece sahilde 1 2 kmden fazla yürüyorum. bi rahatsızlığı yok. ama ben botun içinde ki tabanlığı çıkarttım ve özel tabanlık aldım. spor ayakkabıdan daha rahat bide cırtını biraz gevşetiyorum yürürken rahatsızlık vermiyo.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    En çok korktuğum şeylerden biri de ilk yazdığınız. Havalar kötüleşti diye normal bot giyeyim dedim, motor sürerken. Vitesleri geçiremedim 10 kat daha tehlikeli bir hâl aldı. Bir de ayağa denk gelmezse değiştirme imkanımız var mı bu sitelerde ?

Ayrıca hocam yds gore-tex sanırım. Arkadasın bahsettiğine göre denizli gibi yazın sıcak olan bir yerde giymem benim için çok zor olacak sanırım :( botu normal bir şey, korumalı botu da yazlık mı alsam acaba ?
    Bu firma köklü ve başka şehirlerde mağazaları olan bir yapılanma.Kesinlikle değiştirebilirsiniz.Eğer kurye vs değilseniz bence yazlık yada touring bot alın .Kışlık botlar ciddi vites geçirmek için ayrı bilgi çaba istiyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)