Malesef Motosikletim Çalındı 1100xx 2007 honda Cbr
-
07 Aralık 2013, 15:10
merr adlı üyeden alıntı
Belki bu olayla hiç alakası yok ama aklınızda bulunsun. 2. el araba olsun motor olsun alırken satarken motosikleti veya arabayı sakladığınız yerde ( evinizin önü,garaj,sitenin önü) göstermeyin.Alıcıyla nerde oturuyorsun aa bende oralardayım tam nerde gibi ahbap çavuş muhabbetine girmeyin, yani motorun yattığı yeri bilmesin...dedi ve gitti.
Çok değerli bir polis memurunun bana öğüdüdür.Bu yazdıklarımı tersten okuyarak bi sürü motor,araba yada parçalanmış halde araç bulmuştur...
çok önemli bir bilgi.
Reklamlar
-
07 Aralık 2013, 15:13
bu arada aslında istanbulda değilmi yada istanbulda olan arkadaşlarımızın bir birlik yapıp bu motoru bulma ihtimali var bak güzel kardeşim ben avcılar küçükçekmece ikitelli halkalı sefaköy şirinevler bahçeli evler bu bölgelere sürekli gider gelirim ve gittiğimde de her motorsiklet tamircisi parcacısı gördüğümde girip göz gezdiricem ama sen motorunun bi resmini koy daha hızlı tanırım en azından herkes bölge bölge yapsın bence
-
07 Aralık 2013, 16:59
Çok geçmiş olsun.
Çalıştığım yerde bir arkadaşın dl 650 si çalınmıştı o taraflarda. Polis falan çok ilgilenmedi. Adam hırs yaptı, bölgenin hırsızlarını buldu ki polislerde bu adamlara aşina. Adamla telefonla irtibata geçyi ve sıkı bir pazarlık sonucu motorunu 5 bin tl ye geri aldı. Bu sistemi uygulayan bir çok insan duydum.
İki ihtimal var ya büyük bir polis bulacaksın ve ricacı olacak( il emniyet genel müdürü, yardımcısı, emniyet müdürü gibi) yada bölgeyi araştırıp hırsızı bulmaya çalışacaksın sonrasıda pazarlık ve motoru alma. Ama ikinci olay çok riskli. Konuşmaya kalksak bir saat alır. ihtiyaç duyarsan durumu yaşayan arkadaştan sana tecrübelerini aktarması için aracı olabilirim gibi geliyor.
Tez zamanda motoruna kavuşman dileğiyle
-
08 Aralık 2013, 23:36
çok geçmiş olsun, ALLAH kimsenin başına vermesin.. kredilerle borçlarla alınan motorları emek hırsızları alıp götürüyor.. yazık günah ağır küfürler etmekten başka çaremiz kalmıyor...
-
10 Aralık 2013, 15:04
Hepinize çok teşekkür ederim acımı paylaştınız. Motorum şuanda bendedir tamirciye bıraktım yinede kontrol etsin diye. Allah kimsenin başına vermesin. Aman dışarda yada kapalı garajda her ihtimali düşünün güvenliğinizi alın.
-
10 Aralık 2013, 15:15
1100xx adlı üyeden alıntı
Hepinize çok teşekkür ederim acımı paylaştınız. Motorum şuanda bendedir tamirciye bıraktım yinede kontrol etsin diye. Allah kimsenin başına vermesin. Aman dışarda yada kapalı garajda her ihtimali düşünün güvenliğinizi alın.
Geçmiş olsun hocam.
Nasıl buldunuz?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
10 Aralık 2013, 19:06
aynen nasıl bulunda bari anlatın da biz de bilgilenelim
-
10 Aralık 2013, 19:22
-
11 Aralık 2013, 01:54
1100xx adlı üyeden alıntı
Bir zahmet anlatinda insanlar bilsin nasil bulundugunu. Bunu bizim soylememize bile gerek yok
Sizin dusunmeniz lazim.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
11 Aralık 2013, 02:24
Hadi hayırlı olsun.
Burada verdiğiniz numarayı arayıp Yanlış hatırlamıyorsam Aykut isimli bir arkadaşla konuştum. Faydası olmuştur umarım.
-
11 Aralık 2013, 02:37
Motosiklet Eğitmeni
Ulem film gibi okudum topigi.
Sene olmus 2013
Motorum çalindi nasil bulacam diye topic açiliyor hala.
Allah akil fikir versin hepinize.
Geçmis olsun bu arada.
-
11 Aralık 2013, 03:14
coq adlı üyeden alıntı
Ulem film gibi okudum topigi.
Sene olmus 2013
Motorum çalindi nasil bulacam diye topic açiliyor hala.
Allah akil fikir versin hepinize.
Geçmis olsun bu arada.
Abdest alınacak , dua edilecek ve rüyasına yatılacak ki motosiklet bulunsun
Neyse ki , bulunmuş. Tekrardan geçmiş olsun. Umarım bundan sonra kullanıcılar daha çok dikkat ederler...
-
11 Aralık 2013, 16:24
bulunmus tmm iyi olmusda sal bulunmus?
-
13 Aralık 2013, 12:20
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)