Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Yer hakkında fikriniz?

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

34 70.83%
  • Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

10 20.83%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

4 8.33%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

0 0%
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Anadolu Yakasi Sabit Buluşma Noktasi Önerileri

REKLAM ALANI
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Merhaba arkadaşlar,

Artık yaz geldi millet devamlı motor üstünde. Biz de motosiklet.net üyelerinin daha sık buluşmasını, kaynaşmasını, muhabbet etmesini istiyoruz. Bu nedenle Anadolu ve Avrupa yakasında sabit birer buluşma noktası belirlemek istiyoruz. Belli zaman aralıklarında belirlenen bu buluşma noktalarında daha sık buluşalım diyoruz. Bunun için de mekanın motorculara uygun olması gerekiyor. Bugün Erhan (Bandit), ben ve Leyla daha önce gidip görmeyi istediğimiz yere gittik ve sizin için fotoğraf çektik. Ortam çok hoş. Motosikletlerimizi rahatça park edeceğimiz oldukça büyük otoparkı mevcut. Motorları park ettikten sonra tepede oturduğunuz yerden de izleyebiliyorsunuz. Ortam direk adaları görüyor, gerek gündüz gerek gece oldukça güzel manzaraya sahip. Fiyatları da çok uygun. Sıcak ve soğuk içecekler, yiyecekler mevcut. Yer sahil üzerinde Orhantepe'de. Bostancı'dan 3 km Kartal'a doğru gidiyorsunuz. Konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyiz? Avrupa yakasında da buna benzer bir yer belirleyelim, fikri olan yazsın.

Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    bence sabit bir buluşma noktası ayarlama fikri gayet iyi. ama biraz uzak değil mi ya?
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    bence de bu fikir iyi, ama çok uzak.. :(
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

tahamesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO Grand Dink 150
    fikir kusursuz süper... harika güzel yer bence.... yerde çok uzak değil aslında olabilir...
    Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
    [b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Öncelikle elinize ayagınıza saglık..aslında tabiki buluşma noktası fikri düşünülebilir.ancak bu noktanın herhangi bir ticari kuruluş olarak belirlenmemesi ve anadolu yakasının daha merkezi bir yerinde olması efektif kullanım açısından daha ii olacaktır.
    S&S

xneslihanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz Varadero
    mekan güzel, kartal civarını canlandırmak adına da iyi bir fikir olabilir cadde dolmuş taşmış durumda çünki şu anda. hatta arabalar 3 şeritli yolu paylaşmak bile istemiyorlar. biraz uzak fakat motorla hiçbir yer uzak değildir ki zaten. neden motor kullanıyoruz uzakları yakın etmek için, sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirebilmek için

cgl125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet zuhtupaşanın dediği gibi bu buluşma noktası daha farklı bi şekilde olsa bencede daha iyi mesela nasıl mecidiyeköy sapağında e5 üstünden geçtiği kavşakta kuryeler toplanıyo öyle bi yer olsa yada ne bileyim merkezi bi park olmadı aramızda para toplayalım belediyeden izin alıp biyeri motorcu parkı yapalım birlikten kuvvet doğar yaparız aslında ama banada pek inandırıcı gelmedi
    her şey mümkün değil
    hiç bir şey de imkansız

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    ticari olsun ne olacak.. çayır çimende buluşacak halimiz yokya işletmeciler de güzel ve ucuz yerler yapsınlar oralara gidelim.. bence fikir iyi.. Anadolu yakası için bir şey diyemiyorum ama Avrupa yakası için de lazım.. Acaba bizde Rumeli Hisarı'nda bir yere mi gitsek.. ne dersiniz Avrupa'lılar.. ?

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @crato
    bence sabit bir buluşma noktası ayarlama fikri gayet iyi. ama biraz uzak değil mi ya?
    @lespaul_84
    bence de bu fikir iyi, ama çok uzak.. :(
    Neye, kime göre uzak? Uzaklık kavramı herkese göre değişir, çok göreceli bir kavram. Sadece yol yapmak için yüzlerce kilometre yapan biri olarak, motorlara sadece mahalle arasında binmenin hiçbir zevk vermediğini hatırlatmak isterim. Birkaç kez Bostancı'daki Beer's de buluşuldu, bu dediğimiz yer oraya 2-3 km uzaklıkta sadece. Bu mesafeye uzak diyorsanız birşey diyemem

@zuhtupasa
    Öncelikle elinize ayagınıza saglık..aslında tabiki buluşma noktası fikri düşünülebilir.ancak bu noktanın herhangi bir ticari kuruluş olarak belirlenmemesi ve anadolu yakasının daha merkezi bir yerinde olması efektif kullanım açısından daha ii olacaktır.
    O kadar motorcunun buluşmasına uygun çok sayıda yer ne yazık ki yok. Merkezi olan yerler zaten diğer insanlar tarafından oldukça doluyor. Biz rahat bir şekilde motorlarımızı koyacak, onları görme mesafesinde oturup muhabbet edecek, diğer insanların daha az sıklıkla gittiği bir yer ayarlamak istedik. Buluşma yerinin ticari bir kuruluş olmasının ne gibi bir sakıncası var pek anlamadım? Daha önce buluştuğumuz Beer's de, Profilo da ticari bir kuruluştu, başka yerler de...

@cgl125
    evet zuhtupaşanın dediği gibi bu buluşma noktası daha farklı bi şekilde olsa bencede daha iyi mesela nasıl mecidiyeköy sapağında e5 üstünden geçtiği kavşakta kuryeler toplanıyo
    Arkadaşım yol kenarında mı toplanacaz? Kuryeler iş arasında vakitleri olmadığından o tip yerlerde toplanıyor. Biz muhabbet, yeme içme için toplanacaz.

@ilnapoli
    Anadolu yakası için bir şey diyemiyorum ama Avrupa yakası için de lazım..
    Evet dediğim gibi sadece Anadolu yakasındakiler için değil, Avrupa yakasındakiler için de ortak bir nokta belirlemekte fayda var. Böylece Avrupa yakasında oturanlar her seferinde Anadolu yakasına geçmek zorunda kalmayacaklardır. Anadolu yakasındakiler de Avrupa tarafına gidecekler buluşmak için.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    mekan güzel bence cok kalabalık olmaması ve park sorunu olmaması da ıyı. yanız bu sahıl yolu uzerınde bostancı kartal uzerındemı ? ya hıc demesen 100 defa gecmısımdır sahıl yolundan ama hıc gormedım yaaa.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Valla ben " Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir. " olarak oyumu kullandım.

Bir buluşmayı da burda ayarlarız, gider bakarız, beğenirsek ilerisini o zaman düşünürüz. Daha gidip görmeden uzak demeyelim bence, kartal maltepe taraflarında oturanları da düşünürsek merkezi sayılır.

Ayrıca bence uzaklıktan öte ulaşım kolaylığı önemli, bu konuda da gayet uygun göründü bana.

Ticari olayına hiç girmiycem (ticari olmayan yer mi var ki)
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM

Ticari ama başka çaresi var mı?Onu da düşünelim derim...

Selamlar..

Bu "0216" eskiden çamlıcada idi. Hızlı gençlik günlerimde bir kaç kere çamlıcadaki yerlerine gitmiştim .Eğer işletmeci kişi aynı ise temiz güzel bir yerdi . Ama resimdeki yeri hiç görmedim..

Ben ankete olumlu oy kullandım...Ancak haftada bir kaç kere gelecek arkadaşlara ciddi bir maliyet getirebileceğini de hesaplamak gerekir mi bunu belirtmek istedim sadece. 15 er milyondan ayda 10 kere takılsan 150 mılyon eder mesela. Çogu arkadasımız motoruna kasko bıle yaptıramıyor neticede.. Belki motosiklet net üyeleri olarak bunu işletmeci ile konuşmak gerekir.
    Neticede ben ortama uyarım sorun olmaz ama bu konuları da belırtelım kı efektıf bır uzlası olusturalım..

MONEY TALKS PEOPLE WALK.....
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

ben cu uzak ya başka yer yokmu çok uzak bide bana şişirme gibi geldi patlamayalım

kumkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    moda eski iskele..??

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    fikir fena değil gibi ama sabit bir buluşma noktası bana bir süreden sonra kabak tadı verir gibime geliyor.

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Aksi görüş belirtenler de bir öneri getirsinler o zaman
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence deneyip görülmesi en doğrusu...
    Görmeden tecrübe etmeden yorumyapmak yanlış...
    Oldukça merkezi(Beers a gelen bunada gelir....)
    Oyum olumlu...

Motosikleti
    motorumu sattım.Honda NT 700 alacağım...
    Gecen haftaki Yeşil Vadi gezimiz gibi gayet güzel düşünülmüş ve bence destek verilmesi gereken bir fikir.Bizim grubumuz işi gücü olan insanlar,yani haftanın hergünü orada geyik yapamayız.Ama bir gezintiye çıktığımızda,bakalım arkadaslardan kimler var.bir uğrayalım diye oradan geçenlerin bir uğraması gibi düşünce içinde olmanın da zararı olmaz.
    Evet,denemeden olmaz.Ben olumlu düşünüyorum.Evim üsküdarda olmasına rağmen,Ve genel düşünce de , YOL YAPMAYI SEVİYORUZ BİZ....
    Sevgiler - saygılar...

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200

Toplantıların yapılabileceği yeni bir yer önerisi

Arkadaşlar, Tuzla Tersanesi yakınında, herkesin bilmediği ama çok kaliteli bir mekan var. Yazın hafta sonları buluşabileceğimiz bir yer olarak biz uygun gördük. Mekana ait resimler sanırım durumu izah edeceklerdir. 23 Nisan Pazar itibarı ile biz orada idik ve bir iki de resim alarak sizlerle paylaşmak istedik. İsteklere ve katılıma göre oradaki tanıdığımız insanlar ile iletişime geçip, yaz gecelerini bu güzel sahil barında, deniz havasını da alarak yapmayı düşünüyoruz. Ön izlenimler için resimleri yayınlıyorum.. Katılıma göre burada organizasyonlar yapabiliriz..

Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Fena fikir değil.. Maltepe civarındaki Tansaş da otopark açısından sorunsuz ve her türlü imkan olan bir yer.. Bence seçenekleri biraz daha çoğaltabiliriz.. En azından Maltepe Tansaş gibi bir yerde insanlar değişik ihtiyaç ve isteklerine daha uygun yer bulabilirler.. Mekandaki yiyecek ve içecek fiyatları da önemli.. Benim görüşüm o civarlardaki Tansaş tarzı yerler ve bunların yakınında tosttan tut iskenderine herşeyi yiyebileceğin, istediğin gibi takılabileceğin yerler oluyor. Kimse bir işletmeye bayılmak zorunda kalmaz..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler