Anket: Yer hakkında fikriniz?
- Katılımcı sayısı
- 48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.
-
Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.
-
Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.
-
Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.
Anadolu Yakasi Sabit Buluşma Noktasi Önerileri
-
25 Nisan 2006, 03:47
Konuya şunu eklemek istiyorum. Birkaç gündür yoğunluğumdan ve uykuculuktan siteye giremedim. Ancak Tuzla Dodo Beach Club topicini acarken Boy arkadaşımızın topicinin farkında bile değildim. Ben orayı periyodik bir buluşma noktası olarak lanse etmedim zaten. Yaz içinde bir iki organizasyon orada yapılabilir diye resimleyip sizlerle paylaşmak istemiştim. Konu Dodo mu yoksa 0216 mı olayına niye gelmiş anlam veremedim. Bu yer tartışmasına Dodo'yu bundan sonra katmaz iseniz sevinirim. Orası sadece organizasyon yapabileceğimiz hoş bir mekan olarak düşünüldü.
Bu arada Dishy, ben Ersen'i bir yere kaçırmıyorum yahu. Bu konu da nedir anlamadım. KARAKIZ'ım gerekli cevapları vermiş o yüzden konuyu uzatmayacağım
fedaral, Dodo'nun resimleri bu topicteki önceki sayfalarda benim nickim altında yayınlandı. Var yani resimler..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
25 Nisan 2006, 10:29
evet arkadaşlar şimdi kaldıgımız yerden devam edelim
boy buldugu yer ok.
başka yer bulan tanıtan varmı ???
-
25 Nisan 2006, 12:28
abi ben yalova dan gelicem kartala gelsem arkadaşlar beni arabayla götürülermi??
-
25 Nisan 2006, 16:30
herhalde artık mekan belli oldu yorumların gelmedigine göre
-
25 Nisan 2006, 16:38
ben foto çektim ama bilgisyarımda problem olduğu için koyamıyorum siteye.
şu problemi halledip fotoları bi koyayım ondan sonra karar verelim.
-
25 Nisan 2006, 19:46
arkadaşlar pazar yarıştan sonra nerdeyiz yada nerde gidilir bi plan varmı admin amcalar bi org. etseler
çünkü yarış pistinde yiyecek içicek baya bi pahalı olabilir bunuda göz önünde bulundurmak lazım çıkınca bir yere zıplasak
-
25 Nisan 2006, 19:53
ashes adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pazar yarıştan sonra nerdeyiz yada nerde gidilir bi plan varmı admin amcalar bi org. etseler
çünkü yarış pistinde yiyecek içicek baya bi pahalı olabilir bunuda göz önünde bulundurmak lazım çıkınca bir yere zıplasak
seni sitede gezilerden sorumlu yapsalar,,ne güzel planlar yapıosun aferim !!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
25 Nisan 2006, 19:54
valla bana her yer uyar ama maximum saat 8 de uzarım mekandan hanımdan dayak yerim yoksa
-
25 Nisan 2006, 20:12
Boy'un bulduğu yeri yarış sonrası ziyaret edebiliriz hem mekanı görmüş oluruz hem de yarış sonrası sohbet ederiz..
-
26 Nisan 2006, 01:28
@ilnapoli
Boy'un bulduğu yeri yarış sonrası ziyaret edebiliriz hem mekanı görmüş oluruz hem de yarış sonrası sohbet ederiz..
MotoGP sonrası bir yerde muhabbet edilecekse bu bahaneyle 0216 görülüp değerlendirilebilir gerçekten. Eğer böyle yapacaksak da adamlara önceden arayıp şu saatlerde şu kadar adam geleceğiz diye haber vermek gerekebilir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
29 Nisan 2006, 19:13
Boy bu güzel yer Kartal'ın neresinde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler