Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Yer hakkında fikriniz?

Katılımcı sayısı
48. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

34 70.83%
  • Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

10 20.83%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.

4 8.33%
  • Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.

0 0%
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Anadolu Yakasi Sabit Buluşma Noktasi Önerileri

Motovento
    REKLAM ALANI
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadi yaaa nuricim biliyorummmmm bee kafasına yaptım deliiii

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    abi isterseniz adapazarı veya izmit'te bir yerler ayarlayın.. bu sitenin Avrupa yakasında da üyeleri var.. bu tip yerler ayarlarken lütfen biraz daha geniş görüşlü olun..

Not: Sabit buluşma noktasından bahsetmiyorum, tuzla'daki eğlence yeri için yazdım..

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    "boy" bence çok güzel biyer denemeden kararverilemeyeceğini düşündüğüm için olumlu oy verdim. Zaten henüz motorda yok. Ama olana kadar elimden gelen tüm organizasyonlara arabam ile katılmayı düşünüyorum.

Not: enazından alper_tim gibi beni artçı alın demiyorum.(Çünkü 120 kg. luk bi artçı kimse istemez yani beni)
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı Peril adlı üyeden alıntı
    ben düşmezdim böle tongaya nası oldu beee yaşlanıorum heralde

neyse telafi ederim
    Acımadıki, acımadıki

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    ilnapoli haklısın ok
    kim ne yaparsa yapsın yorumda yok
    boy buldugu yer güzel ok dedik zaten
    karşıda bir bar ayarlayın etiler olsun yada taksim planlayın eğlenmeye gelelim
    ama bi org. göremiyorum genelde hep muhalefet
    zühtü paşa org. yapıyor gidiyoruz merak etme avrupa yakasındada biz burdan gelip ayarlarız mekanı

NeTMaViSi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    3 motosiklet parçaladım şimdi tabanvayım :)
    gerçekten guzel yer ama bencede bıraz uzak :(
    [COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
    TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]

zipir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    abi o zaman izmitte falan buluşak yaw ne kalmışki
    KARTAL GOL GOL GOL

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel olur eğer bir program yapıcaksanız bende varım hemide taaaa! büyükçekmeceden çıkıp gelcem valla
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @GeCe_
    yaw kmse cadde ye takılmaz mı yaa nıe oralarda bulusma olmuyo sankı
    100 kişi motorlarla nasıl caddede bir yerde buluşulur?

@Peril
    boy,imzandaki cbr1000r-r6 nedir yahuuuu,sende mi r6 ya hastasın yoksa gizliden bakim
    Motorlardan anlamadığın belli Sorunun cevabını CBR1000RR vermiş sanırım. Altımda 1000RR varken R6 ile uzaktan yakından alakam olmaz

@ilnapoli
    abi isterseniz adapazarı veya izmit'te bir yerler ayarlayın.. bu sitenin Avrupa yakasında da üyeleri var..
    Çok haklısın. Ben bu yeri önerirken bu konuda da çekincem olmuştu ama o kadar kişi Bostancı Beer's e gelebiliyorsa buraya da gelir diye düşündüm çünkü arada 2-3 km bir mesafe var. Aslında boğaza yakın bir yerler olsa daha güzel olur, hem Anadolu hem de Avrupa yakasındakilere uyar. Ama bu sefer de Cenkmenderes ve ekibi uzak diye ağlayacak
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı zipir adlı üyeden alıntı
    abi o zaman izmitte falan buluşak yaw ne kalmışki
    helal olsun terorum...valla şehirler arası yolculuk olcak ama bravo...senin kadar olamadık...

yav yanlış yazıyı alıntı yapmışım...pardon...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar,

Şimdiye kadar yapılan tüm yorumları okudum. Şu anda oylama 20 olumlu, 6 olumsuz oy var. Yani %75 gibi bir oran mekanın uygun olduğunu düşünüyor. Olumsuz düşünenler için biraz daha detay açıklama gereği duydum...

Öncelikle sabit buluşma noktası demekle ne kastediliyor onu söyleyeyim. Bu kesinlikle hafta arası hergün buluşacağımız bir yer değil. Genelde Cuma akşamları hafta bitişini sembolize ettiğinden, Cuma akşamları insanlar birşeyler yapmak isterler. Artık havalar da ısındı, arada akşamları canı sıkılan "ne yapsam" diye düşündüğünde motoruna atlayıp gittiğinde birkaç motorcu bulabileceği bir yer olsun diye böyle bir yer düşündük. Yoksa herkes çalışıyor, herkesin boş vakti çok yok. Mekanın yeri konusunda diyeceklerim şunlar... Eski Moda iskelesi, Bostancı Beer's gibi yerler oldukça kalabalık mekanlar. Tamam merkezi ancak özellikle Bağdat Caddesi trafiği Cuma akşamı ve haftasonu çekilecek gibi değil. Bu mekan sahil üzerinde olduğundan buluşma sonrası turlama açısından da oldukça uygun. Kocaman bir otoparkı var, 100 kişi bile gelse rahat sığarız. Motorları istediğimiz gibi park ederiz.

Mekanda fiyatlar oldukça uygun. Menüye şöyle bir bakmıştım, tüm menü aklımda değil ancak aklımda kalanlar... Çay 1 YTL, kahve 2,5 YTL, şinitzel 7 YTL... Yiyecek ve içecek seçeneğimiz var. Sormadık ama sanıyorum alkollü içki satmıyorlar. Menü üzerinden özel indirim imkanı olabilir. Zaten motorcu adam içki içer mi hiç? İçki içmek isteyenler, içkisini yanında getirip motorunu park ettikten sonra sahilden karşıya geçip deniz kenarına inebilir. Deniz kenarında da grup grup muhabbete orada devam edilebilir.

Bence bir kez orada bir buluşup duruma bakalım. Ortam nasıl, insanlar kendilerini rahat hisseder de hoş vakit geçirirsek ondan sonra karar veririz. Ama ben merkezi bir yerde toplanılması taraftarı değilim. Kalabalık bayıyor.
    Evet bence de boy dogru soyluyor. Fıyatlar da cok makulmus ben bu kadar beklemıyordum. En azından nerde mıllet deyıp caddede dolasmaktan daha ıyı. Canı sıkılan gıder oturur. Ben cay ıcmeye salacak sahıldekı balıkcı kahvesıne gıdıyordum buraya gıderız olmazsa...Denk gelırse ıkı uc kısıyı gorur. Hava toparlarsa ben bu aksam ya da yarın aksam bır ugramayı dusunuyorum..

Bence bu bulusma yerını programlı bulusmalar ıcın degıl de mılletın en azından bakıp kımse var mı gorebılecegı bır yer gıbı dusunmekte yarar var. Esasen cok kısılı organızasyonlar da cok fazla kısı ıle tanısma ımkanı da bızım gıbı yenıler ıcın zor oluyor dogrusu
    Selamlar
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    1000RR06
    Alıntı Peril adlı üyeden alıntı
    mehmet abi ben o cevabı yazdıktan sonra üstteki cevabı aldım çok fena oldu benim için sende düştün abi tuzağa

abi boğaz derken beylerbeyi nası olur
    Acımadıki, acımadıki

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ashes
    ama bi org. göremiyorum genelde hep muhalefet
    Abicim ben senelerdir bir sürü organizasyon yaptım, grup olarak da bir ton yere gittik. Bunu ancak eski üyeler bilir ve hatırlar. Ama bizim yaptığımız organizasyonlar genelde bir yerde oturup yemek içmek üzerine değil, yol yapmak, yeni yerler keşfetmek üzerine. Şimdi bir organizasyon yapsak eminim kimse gelmez, herkes bir bahane bulur.

Örneğin, Haziran sonu Eskişehir'de motosiklet festivali var. Kim geliyor? Şimdiden bahaneleri duyar gibiyim... "Benim o tarihlerde işim var, benim motor o yola gitmez, ben hiç uzun yola gitmedim, v.s..." Sizi bilmiyorum ama ben bir yerde oturup geyik yapmaktansa yol yapmayı tercih ediyorum.

Bu arada festival için bir süre sonra organizasyon açıklanacaktır. Şimdiden gelmek isteyenler kendini hazırlasın. O zaman görecez bakalım kaç kişi gelecek...

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    helal olsun terorum...valla şehirler arası yolculuk olcak ama bravo...senin kadar olamadık...

yav yanlış yazıyı alıntı yapmışım...pardon...
    abi işlerim dolayısıyla bazı gezilere katılamadım arkadaşlar adımı naylon üye'ye çıkardılar hani daha fazla kızdırmamak için bu arkadaşları bende katılayım dedim
    YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @CBR1000RR
    mehmet abi ben o cevabı yazdıktan sonra üstteki cevabı aldım çok fena oldu benim için sende düştün abi tuzağa
    Bence Çiğdem CBR1000RR6 daki 6'nın ne olduğunu gerçekten bilmiyordu. Sonradan kıvırdı gibi geldi bana. Benden söylemesi. Ben tongaya düşmem

BRUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT 750 C4
    ayrıca belirtmek gerekirse yaz aylarında dodo'da beach var,ve de rüzgar sörfü yapılabiliyor.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    gidecem ben akşam.yerinde görmek daha iii olur.
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    bence güzel bir yer denemekte fayda var ben gelirim.

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    ben senin buldugun mekan için ok güzel mekan uyar dedim bu 1.
    2. ammada herşeyi çok biliyorsun sen nedense gereksiz tartışmalara girmek gibi bi niyetin var herhalde senin ,gece düznelenir gelirsin gelmezsin biri bi emek veriyor saygı beklerim senden
    3.yol yapmak festivalleremi olur genelde
    4. sen bi eglence ayarlada biz gelelim sen sohpet istiyorsun samimi oldugun kişilerle gider sohpetini edersin 6 kişi geçtimi kalabalık kimin ne konuştugu belli olmaz hee sen tek ben anlatırım herkez dinler dersen o ayrı o zaman kürsü yapalım çık konuşma yap

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Evet Mehmetin ve Cenkin sundugu mekanlar guzel.
    Biz bu sene butun mekanları kuruturuz bize yer dayanmaz gibi geliyor.
    Sabit buluşma için bence tuzla cok uzak ama bu sene dodo ya birkaz kez gidilecek gibi mekan mukemmel.
    Sabit bulusma mekanı icin mehmetin de dedigi gibi herkesin rahat ettigi ulasımı kolay MT uyelerine yakışır bir yer olmalı bu konuda mekanları inceleyecegiz gerekirse toplantıları bu mekanlarda yapıp ortamı kurutacagiz.
    Cenk ve Mehmeti yaptıkları araştırmalardan dolay tesekkur ederim.
    Alternatifi olanlarinda incelemelerini burada gormek istiyoruz burası Demokratik bir site herkesin fikirine açıktır.
    Saygılar.

Not : Konular birleştirilmiştir.

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler