hadi yaaa nuricim biliyorummmmm bee kafasına yaptım deliiii
Cafe 0216 Kartal - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.
Cafe 0216 Kartal - Beğenmedim, başka bir yer bulun.
Dodo Sea Club Tuzla - Güzel yer, sabit buluşma noktası olabilir.
Dodo Sea Club Tuzla - Beğenmedim, başka bir yer bulun.
hadi yaaa nuricim biliyorummmmm bee kafasına yaptım deliiii
abi isterseniz adapazarı veya izmit'te bir yerler ayarlayın.. bu sitenin Avrupa yakasında da üyeleri var.. bu tip yerler ayarlarken lütfen biraz daha geniş görüşlü olun..
Not: Sabit buluşma noktasından bahsetmiyorum, tuzla'daki eğlence yeri için yazdım..
"boy" bence çok güzel biyer denemeden kararverilemeyeceğini düşündüğüm için olumlu oy verdim. Zaten henüz motorda yok. Ama olana kadar elimden gelen tüm organizasyonlara arabam ile katılmayı düşünüyorum.
Not: enazından alper_tim gibi beni artçı alın demiyorum.(Çünkü 120 kg. luk bi artçı kimse istemez yani beni)
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
ben düşmezdim böle tongaya nası oldu beee yaşlanıorum heraldePeril adlı üyeden alıntı
neyse telafi ederim
Acımadıki, acımadıki
ilnapoli haklısın ok
kim ne yaparsa yapsın yorumda yok
boy buldugu yer güzel ok dedik zaten
karşıda bir bar ayarlayın etiler olsun yada taksim planlayın eğlenmeye gelelim
ama bi org. göremiyorum genelde hep muhalefet
zühtü paşa org. yapıyor gidiyoruz merak etme avrupa yakasındada biz burdan gelip ayarlarız mekanı
gerçekten guzel yer ama bencede bıraz uzak :(
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
abi o zaman izmitte falan buluşak yaw ne kalmışki
KARTAL GOL GOL GOL
güzel olur eğer bir program yapıcaksanız bende varım hemide taaaa! büyükçekmeceden çıkıp gelcem valla
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
@GeCe_
100 kişi motorlarla nasıl caddede bir yerde buluşulur?yaw kmse cadde ye takılmaz mı yaa nıe oralarda bulusma olmuyo sankı
@Peril
Motorlardan anlamadığın belli Sorunun cevabını CBR1000RR vermiş sanırım. Altımda 1000RR varken R6 ile uzaktan yakından alakam olmazboy,imzandaki cbr1000r-r6 nedir yahuuuu,sende mi r6 ya hastasın yoksa gizliden bakim
@ilnapoli
Çok haklısın. Ben bu yeri önerirken bu konuda da çekincem olmuştu ama o kadar kişi Bostancı Beer's e gelebiliyorsa buraya da gelir diye düşündüm çünkü arada 2-3 km bir mesafe var. Aslında boğaza yakın bir yerler olsa daha güzel olur, hem Anadolu hem de Avrupa yakasındakilere uyar. Ama bu sefer de Cenkmenderes ve ekibi uzak diye ağlayacakabi isterseniz adapazarı veya izmit'te bir yerler ayarlayın.. bu sitenin Avrupa yakasında da üyeleri var..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
helal olsun terorum...valla şehirler arası yolculuk olcak ama bravo...senin kadar olamadık...zipir adlı üyeden alıntı
yav yanlış yazıyı alıntı yapmışım...pardon...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Evet bence de boy dogru soyluyor. Fıyatlar da cok makulmus ben bu kadar beklemıyordum. En azından nerde mıllet deyıp caddede dolasmaktan daha ıyı. Canı sıkılan gıder oturur. Ben cay ıcmeye salacak sahıldekı balıkcı kahvesıne gıdıyordum buraya gıderız olmazsa...Denk gelırse ıkı uc kısıyı gorur. Hava toparlarsa ben bu aksam ya da yarın aksam bır ugramayı dusunuyorum..boy adlı üyeden alıntı
Bence bu bulusma yerını programlı bulusmalar ıcın degıl de mılletın en azından bakıp kımse var mı gorebılecegı bır yer gıbı dusunmekte yarar var. Esasen cok kısılı organızasyonlar da cok fazla kısı ıle tanısma ımkanı da bızım gıbı yenıler ıcın zor oluyor dogrusu
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
mehmet abi ben o cevabı yazdıktan sonra üstteki cevabı aldım çok fena oldu benim için sende düştün abi tuzağaPeril adlı üyeden alıntı
abi boğaz derken beylerbeyi nası olur
Acımadıki, acımadıki
@ashes
Abicim ben senelerdir bir sürü organizasyon yaptım, grup olarak da bir ton yere gittik. Bunu ancak eski üyeler bilir ve hatırlar. Ama bizim yaptığımız organizasyonlar genelde bir yerde oturup yemek içmek üzerine değil, yol yapmak, yeni yerler keşfetmek üzerine. Şimdi bir organizasyon yapsak eminim kimse gelmez, herkes bir bahane bulur.ama bi org. göremiyorum genelde hep muhalefet
Örneğin, Haziran sonu Eskişehir'de motosiklet festivali var. Kim geliyor? Şimdiden bahaneleri duyar gibiyim... "Benim o tarihlerde işim var, benim motor o yola gitmez, ben hiç uzun yola gitmedim, v.s..." Sizi bilmiyorum ama ben bir yerde oturup geyik yapmaktansa yol yapmayı tercih ediyorum.
Bu arada festival için bir süre sonra organizasyon açıklanacaktır. Şimdiden gelmek isteyenler kendini hazırlasın. O zaman görecez bakalım kaç kişi gelecek...
abi işlerim dolayısıyla bazı gezilere katılamadım arkadaşlar adımı naylon üye'ye çıkardılar hani daha fazla kızdırmamak için bu arkadaşları bende katılayım dedimmete_han adlı üyeden alıntı
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
@CBR1000RR
Bence Çiğdem CBR1000RR6 daki 6'nın ne olduğunu gerçekten bilmiyordu. Sonradan kıvırdı gibi geldi bana. Benden söylemesi. Ben tongaya düşmemmehmet abi ben o cevabı yazdıktan sonra üstteki cevabı aldım çok fena oldu benim için sende düştün abi tuzağa
ayrıca belirtmek gerekirse yaz aylarında dodo'da beach var,ve de rüzgar sörfü yapılabiliyor.
gidecem ben akşam.yerinde görmek daha iii olur.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bence güzel bir yer denemekte fayda var ben gelirim.
ben senin buldugun mekan için ok güzel mekan uyar dedim bu 1.
2. ammada herşeyi çok biliyorsun sen nedense gereksiz tartışmalara girmek gibi bi niyetin var herhalde senin ,gece düznelenir gelirsin gelmezsin biri bi emek veriyor saygı beklerim senden
3.yol yapmak festivalleremi olur genelde
4. sen bi eglence ayarlada biz gelelim sen sohpet istiyorsun samimi oldugun kişilerle gider sohpetini edersin 6 kişi geçtimi kalabalık kimin ne konuştugu belli olmaz hee sen tek ben anlatırım herkez dinler dersen o ayrı o zaman kürsü yapalım çık konuşma yap
Evet Mehmetin ve Cenkin sundugu mekanlar guzel.
Biz bu sene butun mekanları kuruturuz bize yer dayanmaz gibi geliyor.
Sabit buluşma için bence tuzla cok uzak ama bu sene dodo ya birkaz kez gidilecek gibi mekan mukemmel.
Sabit bulusma mekanı icin mehmetin de dedigi gibi herkesin rahat ettigi ulasımı kolay MT uyelerine yakışır bir yer olmalı bu konuda mekanları inceleyecegiz gerekirse toplantıları bu mekanlarda yapıp ortamı kurutacagiz.
Cenk ve Mehmeti yaptıkları araştırmalardan dolay tesekkur ederim.
Alternatifi olanlarinda incelemelerini burada gormek istiyoruz burası Demokratik bir site herkesin fikirine açıktır.
Saygılar.
Not : Konular birleştirilmiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)