hasta motorcu :
hasta motorcu :
HIZLI GİDEN MOTORUN İZİ SEYREK OLUR! [COLOR="Red"]54 EK 020[/COLOR]
Motor ne marka acaba?
Not:Bu resim verilmişti, neyse
arkadaslar bu yazdıgıma belki güleceksiniz ama sizden bi kac bilgi isteyecem yeni motor almayı düsünüyorum ama biraz bilgi eksikligim var mesela grenej rapsol ve rodaj nedir?? lütfen yardımcı olun arkadaslar
hocam öncelikle hoş geldin...
sonrada sorularını yanıtliyim..
grenaj: genelde supersport(racing) motorlarda bulunur.. motor kısmının dıştan görnmesini engelleyen sport fiberkarbon kapaktır..
repsol: honda nın yine suprsprt modelinin birkaç renk barındıran modelidir.. genelde turuncu ağırlıklı olur..
rodaj: yeni bir motorun parçalarının birbirine alışma sürecidir.. bu süreç içerisinde motor ani kalkış-duruşlardan kaçınılır.. fazla hız yapılmaz.. kısacası pek kasılmaz(yaklaşık ilk 500-1000 km içerisnde..)
son olarakta hocam sende kendini tanıtsaydın biraz..
bu arada resim harika.. bende pek yakında böyle olacam..
CBR 600F Honda,
valla adam karıyı kovmuş´yataktan motoru almış vay beee
Hasta motorcu nasılmı olunur..Söyleyim Nisan ayında Diyarbakırdan İstanbula 18 saatta motorla gidersin 7 saat içerisinde Bidolu .com denilen şerefsizlerden 4 aydır iade edilmeyen Parayı tahsil edersin.Sonra yine motora atlar akşam üstü yola çıkarsın Ankarayı geçtikten sonra hafif hafif üşümeye başlarsın,daha fazla gidemeyip trafo merkezinde uyku tulumuna girip 5 saat yatarsın erkenden kalkar tekrar yola koyulursun.Elazığa akşama doğru ulaşır amcanın yerinde köfte yersin.İki tanede yaptırıp yanına alırsın ve yolda yersin çünkü çok acıkmışsındır doyamazsın. 2 saat daha yol gidip Diyarbakır Karakaya Barajına ulaşırsın.Tam 58 saatta ortalam 2800 Km yol yaparsın motora doymamışsın ama iznin olmadığı için gece işe gideceksin.Tabiki üşütttüğün için ertesi gün Motor hastası olursun..
Arkadasim nasıl olcak yoldan bi motor sesi duyunca çenesi düşer.Motor sesi duyunca hemen hayelleree dalar kıyamet kopsa umrunda olmaz ...
Ben gibi yani...
evet bu baya hasta olmuş motora
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
ozaktası 37000km daha idare edemedinmi dünya turu tamamlasaydın keşke
köftelerde benden olurdu helal olsun valah bu yolu yaptıysan ben arabayla bu yolu zor yapıyom
Nur topu gibi bir Bisiklet yapmaya çalışıyor )))))))))))))
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
ozaktası kardes buyuksun,avatrındaki de sensen ki oyle tahmin ediyorum,yakındır izmir diyarbakır hattında rakı balık benden burda,orda kebablar senden olacagı umidiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)