Motosiklette yediğiniz en saçma ceza neydi ?
Reklamlar
-
Motosiklette yediğiniz en saçma ceza neydi arkadaşlar ?
Bide motorla emniyet şeridinden gidince (daha gitmedim) polis ceza kesmiyor galiba.
Ben arabadaydım trafikte, bi motor hem polisin hem EDS kameralarının olduğu yerde rahat rahat emniyet şeridinden gitti, bunu çok gördüm, bu yasal mı merak ediyorum. Nasılsa motor , arkadan ambulans falan gelse hemen kenara çkilip açar yolu dimi ?
______________RIDE THE LIGHTLING________________
Reklamlar
-
heineken adlı üyeden alıntı
Motosiklette yediğiniz en saçma ceza neydi arkadaşlar ?
Bide motorla emniyet şeridinden gidince (daha gitmedim) polis ceza kesmiyor galiba.
Ben arabadaydım trafikte, bi motor hem polisin hem EDS kameralarının olduğu yerde rahat rahat emniyet şeridinden gitti, bunu çok gördüm, bu yasal mı merak ediyorum. Nasılsa motor , arkadan ambulans falan gelse hemen kenara çkilip açar yolu dimi ?
ben bursadan istanbula gittim ilk defa motorla 10 dakiklık gözlem sonrası daldım emniyet şeridine birsürüde eds den geçtim ceza falan gelmedi.. bence önden çektiği için plakadan yazamıyor.. polislerde ses çıkarmıyor
-
emniyet şeridinde yazmıyor.motosiklete pozitif ayrımcılık var. ama mevzuat değişirse bilemem.
motosiklette yediğim en saçma ceza kırmızıda geçmiştim o cezaydı. gerçi saçma değil gayet hak etmiştim ama olsun
-
Siz hiç orjinal ekzoz'la ceza yedinizmi (GSX-R 600 fabrikadan çıktığı gibi), Ego tatmini peşinde kendini bi halt sanan polis yüzünden
-
Aldığım ceza hakkında hiçbir fikrim yok. Neden oldu nerede oldu bilmiyorum. Bana yapılmış bir tebligatta yok. Buna rağmen motorumu satarkende ortaya çıkmamış. Üzerinden 5 yıl geçmiş. Birkaç ay önce SMS ile gib.gov.tr den gelen mesajla haberim oldu. 280 TL ceza yemişim ödememişim 3 katına çıkmış 840 TL olmuş. Bundan sonra ne olacak onu da bilmiyorum.
-
Eds sadece önden çekmiyor,bir defa arabayla eds cezası yedim arkalı önlü çekip eve göndermişlerdi
Motorla ceza yemedim ama eds olan bir ışıkta tam sarı yanarken geçtim ama ceza gelmedi kılpayı dedikleri bu olsa gerek
-
1-Slip-on headers çıkık halde ceza yemedim,komple yoshi ile ceza yemedim,susturucusuz kısa tüp muzzy ile de ceza yemedim,yırtınan derbi ile dur diyen olmadı lakin z 750yi aldıktan 3 gün sonra ORJİNAL SESSİZ egzoz ile ceza yedim.Cinnet geçirecektim.Egzoz cezası olduğu için(yani patlak egzozu tamir etme şansı olduğu için) itiraz da edilmiyormuş.
2- Park cezası...Aydın merkezde bulvarda yedim.Önüm arkam arabaydı onlar yemedi ben yedim.Bir güzelde göstergeye iliştirilmişti.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
orta refüşden atlayıp U dönüşü yaptığım için ceza yedim... suçluyum biliyorum...
ama zoruma giden atladığım yerin 50 metre ilerisinde
motorlu polis ile beraber peş peşe gene orta refüjden atlayıp arabalı polisin yanına gittik...
-
şunca senedir motora binerim, hiç ceza yemedim. gelmiş geçmiş tüm motorlarımda genelde plaka kuyruk altı olduğu için sanırım. polis çevirirse de görmezlikten gelip gazlayıp gidiyorum. birde ceza meza ödeyemem bu devlete. ne kadar az verirsem o kadar kar. dünyanın vergisini ödüyoruz zaten. nefes alsan para be.
-
06 Aralık 2013, 00:14
ferhatkars adlı üyeden alıntı
orta refüşden atlayıp U dönüşü yaptığım için ceza yedim... suçluyum biliyorum...
ama zoruma giden atladığım yerin 50 metre ilerisinde
motorlu polis ile beraber peş peşe gene orta refüjden atlayıp arabalı polisin yanına gittik...
imam cemaat ilişkisi olmuş
-
06 Aralık 2013, 03:09
Benimkisi efsanedir, eminim.. Antalya Kemer'de zabıtayla tartıstım diye, alkollü araç kullanmaktan ehliyeti kaptırdım
Zabıta efendi aşağı yukarı benle yaşıttı, üniformalıyım havaları falan, iş tartışma boyutuna gelince polis ekiplerini aradı, ben motosikletin yanındayım, polisler geldi, beni karakola götürdü, zorla imza attırdılar ceza kağıdına, tehditle hem de, motosikleti yanlışlıkla çekiciden düşürürüz kardeşim, pahalı bişeye benziyo diyerek.. Gel de o saatten sonra sen memleketinin polisine güven..
-
06 Aralık 2013, 04:16
celikat adlı üyeden alıntı
şunca senedir motora binerim, hiç ceza yemedim. gelmiş geçmiş tüm motorlarımda genelde plaka kuyruk altı olduğu için sanırım. polis çevirirse de görmezlikten gelip gazlayıp gidiyorum. birde ceza meza ödeyemem bu devlete. ne kadar az verirsem o kadar kar. dünyanın vergisini ödüyoruz zaten. nefes alsan para be.
İşte tam benim kafa...
Kesinlikle, asla, katiiyen durmam. Yavaşlar gibi yapar ve oralı olmaz, uzaklaşır giderim... Hiç ceza ödemedim ama ceza ödemek çok koyardı heralde
Alperciğim, geçmiş olsun canım benim. Senin yerinde olsaydım bu saatten sonra durmazdım bende
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
06 Aralık 2013, 09:10
Hic yemedim, yemeyi de düşünmüorum.. Durmam duramam imkansiz ha bu arada arabayla da yemedim hic, hem onda durmama gibi bi sansin yok
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
06 Aralık 2013, 10:00
Hayatımda bir tek ceza yedim. O da geçtiğimiz aylarda gece 01:00'da adıma yazılmış ve evime gönderilmiş fahri trafik şerbetsizinin yazdığı ceza. Gerekçesi de "Koruma ekipmanı (Kask) takılmaması"... İlginç olan, kask takmadan bırak motor kullanmayı, kontağı bile çevirmeyen biriyim...
-
06 Aralık 2013, 10:32
Benim minik tvs apache ile otoyolda radar cezası yedim 166tl hemde 100 ile polis 1km den kaybettiğimi söyledi 99 olsaymış ceza kesmeyecekmiş
-
06 Aralık 2013, 10:47
en saçması benimki olacak bence. arkadaşımla birlikte geziyoruz, onda henüz ehliyet yoktu. polis durdurdu ikimizi de. baktı çocuk ehliyetsizlikten 2 kez ceza yemiş, hala ehliyet almamış, sana ceza yazarsam batarsın dedi çocuğa. bize şöyle bir teklif yaptı, bana kasksız kullanma cezası yazıp arkadaşın ödesin dedi. biz de kuzu kuzu kabul ettik. böyle bir ceza yemiş oldum işte kasklı olduğum halde kasksız kullanma cezası
-
06 Aralık 2013, 11:24
bu yaz öylesine aldığım skygo marka motorum durduk yere çalışmıyordu sanayi bölgesine kadar itttiriyim dedim orada usta halleder diye düşündüm e tabi öncesinde çekiciyi aradım adam sanki arabayı götürecekmiş gibi konuştu daha zor daha pahalı yok arkadaş sprocu adamız dedim ittiricem neyse evden şöyle 700-800 metre uzaklastım köprüyü geçtim emniyet şeridinde ittiriyorum baktım bitane ford sağa çek :D güldüm banamı diyo diye neyse önümde durdular rayban gözlükler fln sonra ehliyet ruhsat ok biri indi bunun anahtarı yokmu var ver bakalım dedi e verdim sonra anahtarı içeri koydu gel suaray bi imza at işlem yaptığımıza dair kayıt yapmamız lazım dedi e bizde attık sonra camı kapadılar 1550 tl ceza diyince dedim kardeşim bu neyin cezası ayrıca motorunuda bağlıcaz dedim bak güzel abicim çalışmaya nb it motor için siz nasıl olurda ceza kesersiniz suslan bizemi yuturuyorsun kaptırmıs deli gibi gidiyordun diyince dedim bak senin bi tarafına bi kaptırırım ozmn grrürsün adamlar öyle böyle yaptılar sonrada çekiciyd i suydu arada bi vurdum birisine onlarda dayadılar kelepçe takmaya calıstılar sana hersey yaparız fln diyice delirdim biraderi arıyım dedim gelsinler tek gucum yetmıyordu o ara video kayıt açılmıs ve onlarda bana vuruyorlar neyse bunlar gitti bn hemen 155 polis imdat ne imdat ama :D şaka gibi adama diyom böyle böyle ee nolmus diyo suclusunuzdur ondan böyle olmus dedim kardeşim ölüyorum gelin 20 dk sonra bi ekip geldi aynı karakolun ekibi sonra gittik dedim bunlardan şikayetciyim dövdüler södüler kayıtlarıda var yaslı birisi benı hastanaye gtürdü doktordan darp raporu aldık sonra geldik ki onlarda benden davacı olmus çakı çıkarmısım silah cıkarmısım ustlerıne atlamısım 5 km kovalamıslar way way way neyse içerde de davalı süpheli ifadenin altına benı supheli onları davalı yazmıslardı ben deıdm kardesım davalı olan benım onlar daha once geldi :D diyo dedım ben buna imza atmam savcılığa gittim o görüntüyüde cd e cektim sonra savcııya anattım şimdi beklioz olay daha uzun ben kısaltarak anlattım yani arkadaslar şahin dışında polis dur desede durmayın hepsi şerefsiz.
-
06 Aralık 2013, 11:57
tr_select adlı üyeden alıntı
İşte tam benim kafa...
Kesinlikle, asla, katiiyen durmam. Yavaşlar gibi yapar ve oralı olmaz, uzaklaşır giderim... Hiç ceza ödemedim ama ceza ödemek çok koyardı heralde
Alperciğim, geçmiş olsun canım benim. Senin yerinde olsaydım bu saatten sonra durmazdım bende
Plaka görünmesin diye teker bile yaparım Oğuz ahahahaha :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
06 Aralık 2013, 12:10
Yazın civciv sıcağında, çok bunaltıcı bir havada, cillop gibi yepisyeni kaskımla (scorpion exo-1000) okul otoparkının içinde çıkışa yaklaşık 100 metre olan bir alanda kasksızlıktan yediğim saçma sapan bir cezam var ve hiç aklımdan çıkmıyor, unutamıyorum. Halbuki o kadarda dil döktüğüm halde polis hazretlerine
-
06 Aralık 2013, 12:51
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler