Benzin fiyatlarına 9 kuruş zam geldi. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak.
Kaynak:HT
Benzin fiyatlarına 9 kuruş zam geldi. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak.
Kaynak:HT
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Ben hep 20 lira alıyorum. Adam çalışıyor zam hakkı. :-) alıştık artık eskisi kadar acıtmıyor..
Geçen gün benzinliğe girdim aynı anda diğer pompaya son model bmw 320d yanaştı,ben motorluyum depoyu fulle dedim 70 tl tuttu. bu bmwli vatandaş kaç liralık aldı dersiniz? 25 tl lik dizel altında rahat 140 bin liralık arabayla dolaşıyor 25 liralık benzin alıyor. kendi kendime ben bundan daha zenginim lan dedim musmutlu ayrıldım oradan venhasıl bizim millete 10 tl de olsa rahatından ödün vermez......
Düzenli olarak akaryakıt fiyatları GÜNCELLENMELİ (!) ki istikrarlı bir memlekette yaşadığımızı anlayalım.. Çok ÖNEMLİ bu istikrar.. He bi de dövizle alıp TL ile satıyomuşuz.. Onuştana pahalıymış.. (enerji bakanı) Avrupa zaten dövizle alıp dövizle sattığı için orda pahalı değilmiş..
ocak ayı geliyor vergiler de bizi bekler..
Yuh yahu...Haberlerde varil fiyatı yükseldi diyor,bbc açıyorum indi diyor.Bizim medya cidden aştı artık...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Öyle insanlar var ki adam banane benzinde mazottan diyor e böyle insanlar olduğu sürece zam daha çok gelir çok.
15 lira olsun da benzini yaktığımıza değsin.
Ne o öle domates fiyatı gibi 4.90 düz 5 yapmışlar işte...
Sabit bir zam başlığı olsun, zam geldikçe sadece konunun içeriği değişsin, mesajlar aynı kalsın, yeni yorum yapılamasın.
Birazdan da "koy koy koy" şarkısı ekler bir üye ve böylece pastanın çileğini de koymuş oluruz
Müstahak hepinize. Yine gider AaaKeeePee ye oy verirsiniz.
______________RIDE THE LIGHTLING________________
Gelsin araplar gitsin yurdum toprağı
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)