litresı 20 lırayı gecınceye kadar 20 lıralık alacam huloğğğğğğ
litresı 20 lırayı gecınceye kadar 20 lıralık alacam huloğğğğğğ
çay sigara içki benzin... bir kere de benim kullanmadığım bir şeye zam yapsınlar yahu
bir depoyla ortalama 500km yapıyorum. bi depo bitene kadar zam ındırım zam ındırım takıp edemıyorum artık
şüphesiz biz motorculuğu sizden iyi biliriz, benzin fiyatı diye sızlanacağınıza, düşük devir sürmeyi öğrenin. -R.T.E.
Biz biliiiriz biz biliriiiz ) Hey Allahim ne hallere geldik suna bak yaa
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
17 yaşımda ben bile vergi ödüyorum yalama oldu millet.
ödicen tabi ali babanın çiftliğimi bura. burası türkiye yok öyle bedavaya nefes almak.!!
şu aptal vergi sistemini gelen hiç bir hükümet değiştiremedi. sebep zenginlerin tepkisini almamak ve onların çanağını daha çok doldurmak. dünyanın hiç bir ülkesinde bu kadar adaletsiz bir vergi sistemi olamaz. ötv gibi dolaylı vergiler sayesinde dönüyor bu ekonomi. zenginde, fakirde aynı oranda vergi veriyor. böyle saçma sapan iş mi olur? gelir vergisi toplayama sonra götünden vergi icad edip fakir milletin sırtına yükle gitsin. en kolay iş. artık teknolojinin dibini yaşadığımız bir çağda sen nasıl olur gelir vergisini toplayamazsın ya? gerizekalı olmak lazım. birde üstüne üstlük 12 senedir tek başına iktidarsın, insan biraz utanır diyecem ama bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler. allah topunun belasını versin.
Bu yıl CEM UZAN a mı versek beyler? şeyi ya oyları, adam mazotu 1 lira yapacaktı ya laa
usta bunlar bişey değil bu yıl içerisinde DEVLETİMİZ büyük zarara uğradı malum olaylardan ötürü....
seçimlerden sonra görün siz zamları lingo lingo şişeler....
bir sorum olacak işe ve okula yürüyerek gitsem devlet benden yine vergi alırmı ?
vayy be ama bardağa dolu tarafından bakmak lazım beni adam yerine koyup vergi alıyolar vergi veren adam hiç küçük adam olur mu büyük adamım dedim inanmadılar
Kış geldi koyunlar kim neyle besleyecek ?
benzin 6tl olmadan avustralyaya göçmem lazım..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Herkez diyor Ampule oy verin diye kac tane forumu okudum en az 500-600 msj da herkez demiş siz verin oyları diye arkadas ben,sen,o vermedi kim verdi bu oyları Bunlara ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)