Motor garajda duruyor. Okula motorla gidip geliyordum ancak hava şartları izin vermeyecek gibi. Napayım aküyü söküp bahara kadar veda mı edeyim yoksa günlük garaja gidip çalıştırayım mı? Bi sıkıntı olur mu?
Motor garajda duruyor. Okula motorla gidip geliyordum ancak hava şartları izin vermeyecek gibi. Napayım aküyü söküp bahara kadar veda mı edeyim yoksa günlük garaja gidip çalıştırayım mı? Bi sıkıntı olur mu?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
Ben istanbuldayım aldım kilere motoru,hava fena soğuk ısınıncaya kadar yatacak 2 3 ay ama ekipman varsa araban yoksa devam..
hergün gerek yok haftada bir çıkarıp 10-15 km gezsen yeterli bence oda hava denk gelirse
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
soğuk sıkıntı değil kıyafet düzgün olunca ama kaygan yol sıkıntı karda çıkmayız kuru havada devam
konyada kışın yollar kuru olsa bile dikkat et. geniş açık alanlar yüzünden rüzgardan dolayı yollar önceden donabiliyor. bosna hersek mahallesinde 70 cc mobilet ile bile drift yapmışlığım var
kaliteli lastik al. kış lastiği irc winter iş görüyor diyorlar. ben denemedim ama alacağım. bir de kar yağdığında veya çok soğuk olduğunda motorun kontağı donuyor. bol bol wd 40 sıkmayı ihmal etmemek lazım. ekipmanı ihmal etme derim. 2005 te başladım motor sürmeye çok eski değilim ama şu an ceremesini çekiyorum.
kar yağışı olan günlerde kaskın ön camına kar doluyor ve buğu birikiyor. camı açınca da ayrı bir dert.
Yağmurda az kayan fazla kaymayan , fren mesafesi iyi olan , yol tutuşu iyi olan hangi lastikler vardır herkes kullandığı lastikten örnek versin madem
Lastik bu sonuçta nerde yolu tutup nerde tutmayacağı hiç belli olmaz Mişhel yağan yağmur altında bile yola tutundu İrc Pirelli Swallow kullananlar ne durumda
Karlı yolda kaymayan lastik varmıdır kar yağdığındada binmeyiveriyorum
aküyü sokmeye gerek yok o kadar zaman için birşey olmaz. tedirgin olursanda arada çalıştırırsın.tıpı kar kıyamette de ne kadar tutkunu olursan ol sürmemek en iyisi
Araya kaynayip lassanin viral reklamini çakayim az gulumseyin soguk moguk..
http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/162254
Saglam basacaksin, tekeriniz hep duz bassin
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
metzeller vardı ilk aldığımda motoru çok iyiydi ama pahalı diye bir daha almadım. irc ler 2 seneden fazla idare etti beni. çok şahane diyemesem bile güvenli bir sürüş sağladılar.
irc winter veya pirelli dura traction arasında kararsız kaldım. karda binmek ızdırap lastiğe zincir yerine plastik kelepçe takıyorlar veya ip doluyorlar ama kısa mesafe tehlikeli çözümler.
Kar ve buzda enduro cross tipi makineler hariç yola çıkmak yalan :D Onların mevsimi başladı.Adamlar çok eğlenecek biz ağzımızın suyunu akıtacağız yapacak bir şey yok
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
taktım zinciri buzda bile gidiyorum emniyet şeridi güzel birşey insan olmayan araba geçmeyen çok kar olan yerlerde kaldırımdan yapıştırıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)