Videoyu öncelikle çok beğenerek izledim.Barkın ağbi ve diğer ekip arkadaşlarının eline sağlık.
Motora gelicek olursak söylenecek çok fazla şey yok.
Titreşimini görmek bile yetti o pegler o manetler nasıl titriyor.Titreşimden motor her an dağılacak gibi(Yahu benim kullandığım kıçıkırık cb 125 bile bu kadar titremiyor..)
Enjeksiyon kafasına göre çalışıyor.Gösterge tablosu arızalı olsada garantiden değişiyorsa bence sıkıntı yok.Ama 9.000 tl verip alınacak motor değil.
7.000-7.500 TL'ye ikinci el sym wolf 250 alınır mis gibi binilir. 10 bin verilir cbr 250 alınır vs.vs.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Megelli motoru Çin'de monte ettirerek hata yapıyor. Verseydi Hintlilere çok daha güzel bir sonuç çıkabilirdi belki de. Baktığınız zaman değişik artıları var. Amortisördür, göstergedir, şekil şemaldir. Ama çinlinin eline montaj diye verince bunu yapabiliyor işte.
Tek silindirli o yüzden titremesi normal diyen arkadaşlar bir Duke 200'a binsin lütfen. İsteyince en aza indirgenebiliyor.
O megelli ingiliz motoru abi diyenler bi beri gelsin, açın bakın bi bakayım;
http://www.megelli.com/
sonra bi de şu var elimizde zongshenin kendi sitesinden;
http://bbs.zongshenmotor.com/thread-8150-1-1.html
Hala sapık gibi megelliyi savunan olursa gitsin kumda oynasın..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Linwelin verdiğin adrese baktım, aklıma şöyle birşi geldi megellinin çinde ki satış sitesi olamaz mı?
Ben canlı yayın da yanlış bilgi vericeklerini sanmıyorum, şu motorun toplanmasını daha düzgün bir ülkeye verselerdi bence daha iyi bir durum da olurdu.
Ata eyer gerek, eyere er gerek.
Motora er gerek, ere ful koruma gerek
Böyle viraj alan motor mu olur arkadaş yapamamışlar işte zorlamanın alemi yok
Malzeme ve mühendislikte iş yoksa isterse ingilterede toplasın ister amerikada.
Mühendisler "ingilizim ulan ben, rakamları uydursam bile güzel motor çıkartırım" tarzında düşündüyse demek ki
İngiliz tersiliği burdada gözleniyor , viraj sola doğru ama motor sağa yatık :D hakikaten iyi yakalamışsın umurcan
Marka degeri diye bisey var. Turkiye de de ahmet diye satilsin ozaman. Ayrica zongshen Cinde cok buyuk bi uretici, megelli uretdin biz satalim mi der, yeter artik birakin megelli iyi megelli ingiliz. Ayrica bi arkadas daha soyledi. Sen ingilterede dunyanin en pahali iscilerine motorun parcalarini urettirip cine nakliye parasiyla gonderip orda birlestirtir misin? Az mantikli olalim ingilizin biri cizmis cinliler uretmis iste motoru. Sonrada megelli firmasi komple zongshene satilmis..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Bu tür Çin malı adi motorların Türk Standartlarına uymadığı gerekçesi ile ithalatı yasaklanmalıdır. Kimse canını sokakta bulmadı arkadaşlar.
10.24-10.34 arası ben koptum.. İvmelenmesi müthiş... nihHJAHA puhahaha sonra ses var motor bir kaç sn. sonra görüntüye giriyor tam komedi
9 bin vereceğine 1000 tl daha ver cbr 250 r al. Adam doğru söylüyor.
Megelli videosundan hariç 3.canlı yayında megelliden daha detaylı bahsetmiş
Şu viraj resmi çok iyiymiş,ters yöne yatıyor hahahahaha
nebicim motormus ya bu saatten sonra alıcı çıkar mı acaba
www.erkakurye.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)