keeway outlook 150 krank degişim resimli
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
canınız sağolsun toplarsınız.
-
-
hadi geçmiş olsun
-
sagolasın mehmet işimiz geç bittigi için videosunu çekemedim sabaha nasipse krank degişmeden önceki videosunu çekmiştim öncesi sonrası şeklinde yarına eklerim
-
kaç kmde motorunuz merak ettim. Yağsız kaldı diyemi böyle oldu?
-
işçilik sizden de olsa ayrıca bunlar ciddi para tutan parçalar masrafınız ne oldu?
-
satoyama adlı üyeden alıntı
işçilik sizden de olsa ayrıca bunlar ciddi para tutan parçalar masrafınız ne oldu?
işçilik 120 tl
yakıt 50 tl (izmir e git gel için tamircinin arabaya)
parça 220 tl (krank conta takımı)
parça 55 tl (egzantrik zinciri buji motor yagı)
homlama 50 tl (segman piston la birlikte)
yani bi 500 tl yedi asıl benim canımı sıkan işçilik 100 tl diye konuşmuştuk iş bitimi 120 tl ye çıktı tüm iş boyunca bende bulundum
birde dandik bi buji taktı 5 tl likleren honda yoktu elinde P.O. yag 15 tl lik olanlardan bi egzantrik zinciri 35 tl tutmaması lazım gibime geliyo 55 tl aldı bu 3 parça için
velasıl kelam fazla samimiyet de iyi bişey degil şu kadarını söyliyim tamirciden fazla iş yaptım şahsi bi iki işini hallediverdim bugün
tamircimi degiştirmemin zamanının geldigini düşünüyorum olay 40 =50 tl fazla vermekden ziyade insanın kendini kandırılmış ve saf yerine konmuş hissetmesi
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:31 ----------
madlive adlı üyeden alıntı
kaç kmde motorunuz merak ettim. Yağsız kaldı diyemi böyle oldu?
motor şuan 18 bin e yakın ilk conta yakınca silindir içine su girdigi için karıncalanma olmuş bizde madem açtık bi rektefiye yapalım dedik sonrasında üst sıkı olunca krankada hiç bi işlem yapmadıgımız için kranka zarar verdi
-
04 Aralık 2013, 16:55
ÖNCEKİ HALİ
KRANK DEGİŞİM SONRASI ARKA VARYATÖR DEN (KAVRAMA TASI) SES GELİYOR
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
-
Egsoz cikisinda siyah siyak nokta seklinde kurumlanma var senin motordada benim motordada aynisi var ve yag eksiltiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)