Bu işe yeni girecek biri olarak çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Zaten XL200 3000'e bulunur diye başladım işe. Ama XL'lere de temizi 4-4.5 dan aşağı değil.Ama bulduğum temiz bir WR125'i 5.500TL ye alabilirim bugün.
Bu işe yeni girecek biri olarak çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Zaten XL200 3000'e bulunur diye başladım işe. Ama XL'lere de temizi 4-4.5 dan aşağı değil.Ama bulduğum temiz bir WR125'i 5.500TL ye alabilirim bugün.
evet zamanında öyle idi ama su sıralar piyasada döküntüleri kaynıyor
döküntü xl alacagıma sıfır çinli alırım. zaten tercihimide o yönde kullandım.
Evet bir arkadaşımda xl kullanıyor bence çok güzel bir motor ama ozamanlardaydı o. Şimdi wr güç olarak ona yakın ve yeni teknoloji. Bende terciğimi wrden yana yapardım. Ama dersen ben araziye dalacam yatacam kalkacam vurucam kırbacı git xl al temiz bidtane bulabilirsen.Vur kır parçala sonra iyi bişi alıp daha az düşmeyi öğrenip gezersin
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
arkadaşların dediği gibi XL200 ü unutun artık hepsi döküntü oldu. imkanınız olsa sıralanan 250liklerden birini alın derdim. 1.80lik boyunuza göre en uygun WR125 bence. arazi yapamazsın diyenleri yazın Urla-Titus'taki yarışa katılan arkadaşımla tanıştırabilirim. araziye çıktığımızda, bazen bizim 2-3 seferde çıktığımız rampaları tek seferde çıkıyor(pilotaj çok önemli). yaptığı tek değişiklik arka dişliyi değiştirip 60diş yaptı.
sen bir de bendeki xl 200 ü gör. millet üzerine not bırakıyor satmam için arkadaş baskılarını saymıyorum bile çünkü piyasada temiz xl 200 bulmak gerçekten zor. satılık ilanlarında temiz dedikleri motosikletler ise hurdadan hallice maalesef. satmaya kıyamıyorum çok binmesem de garajda bir xl 200 olduğunu bilmek bile güzel
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
parasal karşılığını vermedikten sonra satma kardeşim. bana da geliyorlar sat diye tamam satıyorum diyorum 4bin vereyim diyorlar.ben de gidin çinli alın diyorum. herşeyin bir karşılığı var, hem sağlam olacak hem de sorunsuz olacak o zaman parası da ona göre olacak. neyse bu konuya daha da yazmıyorum. karar verecek arkadaşa söylenecek herşeyi söyledim bundan sonrası polemik yaratır. teşekkür.
Temiz , mantıklı rakama satılan XL200 bulamadım. Hor kullanılmış , turşu olmuşlara da 4.5 vermek içime sinmedi. Bende WR125R aldım. Motor gücü yeterli geldi bana. Görüntüsü zaten çok güzel. Dün çıktığımız turdan 1-2 fotoğraf ekliyorum. Asfalt lastikleri ile bile oldukça eğlendik. Tavsiye verenlere çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun tekerleriniz düz bassın
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Teşekkürler beyler
hayırlı olsun. kazasız sürüşler dilerim...
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun kazasız sürüşler. Burayı takip ederseniz buluşmalardan haberiniz olur. https://www.facebook.com/groups/551671058235709/
Aaah çok güzel...Hayırlı olsun.Fena sardım bende sm işine.Sanırım wr250 alacağım evirip çevireceğim...1 haftadır drz bakıyorum alayı gübre...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Teşekkür ederim , grup işi de iyi oldu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)