Honda XL200 mü , Yamaha WR 125 X mi ?
Reklamlar
-
Selamlar , scooter'ın yanına bir de enduro tipi motor almak istiyorum. Bu sınıfta ilk motorum olarak. 1.80cm , 100 kg bir adamım. WR125Rufak gelirmi ? Yedek parça ve servis nasıldır merak ediyorum. Çoğunluk XL200 tavsiye ediyor ama XL200 bulmak pek kolay değil. Ayrıca WR daha yeni ve güzel görünen bir motor.
Honda XL200 2005
Yamaha WR 125 R
Reklamlar
-
-
Crf250'ler plakasız değil mi ?
-
Crf 250L iyidir, gücü yeterlidir, kalıbınıza da uyar. Plaka da çıkıyor.
-
İmportant adlı üyeden alıntı
crf250 .
kesinlikle CRF 250. ama o kadar para yok derseniz kesinlikle XL 200 ;)
-
Crf'lerin fiyatları yüksek ama. O rakamlara çıkmak istemiyorum.
-
Mechanix adlı üyeden alıntı
Crf'lerin fiyatları yüksek ama. O rakamlara çıkmak istemiyorum.
o zaman bu iki alternatif icinde XL 200 diyorum ve hatta her ne kadar aksini soyleyenler olsa da kesinlikle Cin mali almak yerine yine Japon diyorum (XL 200 Brezilya uretimi ama Japon kalitesi tasiyor ;) )
-
Ne XL miş arkadaş ya :D Neden Wr değil o zaman ?
-
Paran yetiyorsa Wr al hocam. Hem model olarak yüksek hem daha yakışıklı hem de 15 beygir çok güçsüz değil.
-
02 Aralık 2013, 20:49
WR 125 şekil tip süper, arazide çekiş lazım olduğunda boynunu büker asfaltta son hızı düşüktür gitmez boyun yerlerde ;) hocam, her türlüsünü gördüm arazide. paran varsa crf 250 al yoksa XL 200 derim. 100kg sadece senin ağırlığın ben 80 kg ağırlığındayım. gerisini var sen hesap et. ;)
-
02 Aralık 2013, 22:21
wr çok cılız ve xl ye göre yüksek
-
02 Aralık 2013, 22:29
XL'nin fotoğrafı olarak koyduğunuz fotoşopu oğluma yaptırmıştım, baya olmuştu görmeyeli.
7 sene kadar, 80 bin kilometre boyunca bindim XL'ye, sattım, tekrar bi XL daha alıp ona da 5-6 bin kilometre bindim, hiç birinde de bir sıkıntı yaşamadım. Bir tek ilk XL'de benim hatamdan dolayı ön fren kaliperinde bir sorun yaşadım, onu da farklı bir kaliper alıp hallettik. WR çok yakışıklı bir motosiklet evet fakat benim gözümde bir XL değil, gözüm kapalı bineceğim yegane motordur XL, şiddetle tavsiye ediyorum.
-
02 Aralık 2013, 22:36
bu tip karşılaştırmalarda biri honda ise olay bitmiştir. bu arada crf250 sınıfının en hantalı
-
02 Aralık 2013, 22:45
bu tip karşılaştırmalarda biri honda ise mutlaka kıskanç bir anti hondacı linç girişiminde bulunur
-
02 Aralık 2013, 22:49
Crf'nin Wr'den çok çok üstün olduğunu düşünmüyorum. Hatta hafta sonları dağ tepe gezen bir grup tanıdığım var.Grupta her iki motordan da var Wr'ye övgü daha fazla. Ama yurdum insanının mantığı 125 cc 8bin TL verene kadar 250 Crf 10.500 TL veririm diye çalışıyor
-
02 Aralık 2013, 23:52
İkinci el bir KLX250 de seni çok mutlu edebilir.
-
03 Aralık 2013, 14:21
buberk adlı üyeden alıntı
bu tip karşılaştırmalarda biri honda ise mutlaka kıskanç bir anti hondacı linç girişiminde bulunur
Haha , bu konudaki anti hondacı benim sanırım. Bir türlü için ısınmadı XL'e.
-
03 Aralık 2013, 14:58
WR 125 al herkes mutlu olsun
-
03 Aralık 2013, 15:38
bilader benxt 125 x kullan biri olarak konuşacağım honda xl 200 artık müzelik olmu durumda yedek bulman zor olur wr 125 enjeksiyonlu yakıtı çok az teknolojisi süper ama şehir içinde sağa sola gidersin arazi işini unut ayrıca yamaha yetkili servisleri ile uğramak için sabır küpü olman gerekiyor eğer enduro alacaksan senin yernde olsam üç seçeneğim olurdu 1. yamaha wr 250 gücü kuvveti gayet iyi kalitesi hiç biriyle kıyaslanamaz fiyatı 15 bin civarı (sıfır) otuz beygir üzeri torklu çok iyi makine inan 6.60 aratmaz ama dediğim gibi yamaha servisleri ile uğraşmak çok zor, 2. sırada kawa klx 250 var buda çok kaliteli yakıtı makul sağlam bir motor kawasaki malum tr deki servis falan az var 3. sırada honda crf 250 l var bu motorda sıralamada 3. kalite bir motor arazide çok zorlu koşullar olmadan seni eğlendirir sağlam ve yakıtıda fena değildir şehir içindede rahat rahat kullanırsın çok eğlenceli ben alıpta pişman olan adam tanımadım gayette çok satıyor sebebi fiyatı en uygun olanlardan olması yedek parça ve servis gani olması aksesuarını her yerde bulabilme özelliği crf yi ideal hale getiriyor keşke yamahada böyle olsada wr 250 yi gönül rahatlığı ile alabilsek.
zaten bu üçünde birini alırsan emin ol sukuturu çöpe atarsın )))))
-
03 Aralık 2013, 22:43
hasansonmez adlı üyeden alıntı
bilader benxt 125 x kullan biri olarak konuşacağım honda xl 200 artık müzelik olmu durumda yedek bulman zor olur wr 125 enjeksiyonlu yakıtı çok az teknolojisi süper ama şehir içinde sağa sola gidersin arazi işini unut ayrıca yamaha yetkili servisleri ile uğramak için sabır küpü olman gerekiyor eğer enduro alacaksan senin yernde olsam üç seçeneğim olurdu 1. yamaha wr 250 gücü kuvveti gayet iyi kalitesi hiç biriyle kıyaslanamaz fiyatı 15 bin civarı (sıfır) otuz beygir üzeri torklu çok iyi makine inan 6.60 aratmaz ama dediğim gibi yamaha servisleri ile uğraşmak çok zor, 2. sırada kawa klx 250 var buda çok kaliteli yakıtı makul sağlam bir motor kawasaki malum tr deki servis falan az var 3. sırada honda crf 250 l var bu motorda sıralamada 3. kalite bir motor arazide çok zorlu koşullar olmadan seni eğlendirir sağlam ve yakıtıda fena değildir şehir içindede rahat rahat kullanırsın çok eğlenceli ben alıpta pişman olan adam tanımadım gayette çok satıyor sebebi fiyatı en uygun olanlardan olması yedek parça ve servis gani olması aksesuarını her yerde bulabilme özelliği crf yi ideal hale getiriyor keşke yamahada böyle olsada wr 250 yi gönül rahatlığı ile alabilsek.
zaten bu üçünde birini alırsan emin ol sukuturu çöpe atarsın
)))))
çok güzel bir sıralama olmuş ama arkadaşın bütçesi sınırlı sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)